Web Tasarım Sitem Hakkında?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muzun35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
iphone 7 128
Meslek
Web tasarımcı
Konular
1
REKLAM SEBEBİYLE KALDIRILMIŞTIR.

Moderatör tarafında düzenlendi:

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
58
Merhabalar, Tasarım Uzun firması adı altında İzmir web tasarım bölgesine hizmet veriyorum web sitemin son haliyle veya geliştirilmesi gereken yerler konusunda sizlerden destek almak amacıyla konuyu açtım öneri veya kötü yanlarını yazıp sohbet etmek istedim ☺️

Web sitesi;
Öncelikle elinize sağlık hocam. Görünüş olarak hoşuma gitti. Font değişebilir daha resmi bir yazı fonu olabilir. Ve yazıların bazıları çok uzun geldi gözüme. Müşterilerin ne istediklerini ve o istekleri doğrultusunda uzunluğunu düzeltebilirsiniz.

muzun35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
iphone 7 128
Meslek
Web tasarımcı
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle elinize sağlık hocam. Görünüş olarak hoşuma gitti. Font değişebilir daha resmi bir yazı fonu olabilir. Ve yazıların bazıları çok uzun geldi gözüme. Müşterilerin ne istediklerini ve o istekleri doğrultusunda uzunluğunu düzeltebilirsiniz.
Teşekkür ederim hocam güzel yorumunuz için, hangi yazılardan bahsettiniz hocam anasayfadaki açıklamalar mı? Yanitiniza istinaden düzeltmeler yapacağım ☺️

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
58
Teşekkür ederim hocam güzel yorumunuz için, hangi yazılardan bahsettiniz hocam anasayfadaki açıklamalar mı? Yanitiniza istinaden düzeltmeler yapacağım ☺️
Evet hocam ilk girişteki yazılar karakteristik olarak daha resmi ve kurumsal olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt