Öncelikle elinize sağlık hocam. Görünüş olarak hoşuma gitti. Font değişebilir daha resmi bir yazı fonu olabilir. Ve yazıların bazıları çok uzun geldi gözüme. Müşterilerin ne istediklerini ve o istekleri doğrultusunda uzunluğunu düzeltebilirsiniz.Merhabalar, Tasarım Uzun firması adı altında İzmir web tasarım bölgesine hizmet veriyorum web sitemin son haliyle veya geliştirilmesi gereken yerler konusunda sizlerden destek almak amacıyla konuyu açtım öneri veya kötü yanlarını yazıp sohbet etmek istedim
Web sitesi;Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Teşekkür ederim hocam güzel yorumunuz için, hangi yazılardan bahsettiniz hocam anasayfadaki açıklamalar mı? Yanitiniza istinaden düzeltmeler yapacağımÖncelikle elinize sağlık hocam. Görünüş olarak hoşuma gitti. Font değişebilir daha resmi bir yazı fonu olabilir. Ve yazıların bazıları çok uzun geldi gözüme. Müşterilerin ne istediklerini ve o istekleri doğrultusunda uzunluğunu düzeltebilirsiniz.
Evet hocam ilk girişteki yazılar karakteristik olarak daha resmi ve kurumsal olabilirTeşekkür ederim hocam güzel yorumunuz için, hangi yazılardan bahsettiniz hocam anasayfadaki açıklamalar mı? Yanitiniza istinaden düzeltmeler yapacağım![]()