Diğer Vowifi Özelliğini Aktif Etme

ibrahimseyda

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
mi 8
Meslek
eczacı
Konular
7
Hocam uçak modu geçişlerinde mobil radyo gücü kapanıyor, manuel açmanız lazım, sürekli uçak modundayken kapanıyor mu bilmiyorum, uzun süre uçak modunda kalıp kontrol etmediğim için bilemiyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ben de bu şekilde açık yapıyorum ve arama yapıyor. ama bir süre sonra mobil radyo gücü yani sizdeki hücresel frekans gücü açık iken kapalı hale geçiyor ve arama yapmıyor. Tekrar aynı yere girip açık hale getirmek gerekiyor. Sanırım yazılımsal bir olay

Diveman

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Özgür
Cihazım
Mi8
Konular
0
Hocam uçak modu geçişlerinde mobil radyo gücü kapanıyor, manuel açmanız lazım, sürekli uçak modundayken kapanıyor mu bilmiyorum, uzun süre uçak modunda kalıp kontrol etmediğim için bilemiyorum.
Öyle ise sorun yok.arama yapmak için şebekenin olmayıp wifi nin olduğu durumlarda o zaman menüye girip el ile açmak gerekecek. Teşekkürler bilgilendirme için

ibrahimseyda

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
mi 8
Meslek
eczacı
Konular
7
Öyle ise sorun yok.arama yapmak için şebekenin olmayıp wifi nin olduğu durumlarda o zaman menüye girip el ile açmak gerekecek. Teşekkürler bilgilendirme için
Rica ederim, en garantili yol olarak bu görünüyor.

kalkir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Mi8
Meslek
Serbest Fotoğrafçı
Konular
14
Arkadaşlar o seçeneği açarak sim kartı aktif etmiş olmuyormusunuz? O zaman wifi üzerinden değil sim kart üzerinden görüşme yapılıyor. Vowifi özelliğini kullanamadıktan sonra bir mantığı olmuyor.

ibrahimseyda

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
mi 8
Meslek
eczacı
Konular
7
Uçak modunda iken o seçeneği açtığınızda wifi kullanmış oluyorsunuz.
Arkadaşlar o seçeneği açarak sim kartı aktif etmiş olmuyormusunuz? O zaman wifi üzerinden değil sim kart üzerinden görüşme yapılıyor. Vowifi özelliğini kullanamadıktan sonra bir mantığı olmuyor.

falid

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Falid
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
4
Uçak modunda iken o seçeneği açtığınızda wifi kullanmış oluyorsunuz.
hocam şimdi belirtilen şekilde denedim ama yine hücresel üzerinden arama yaptı. hatta arama gerçekleşirken wifi ı kapattım görüşme devam etti. uçak modunda gözüküyordu tabi o sırada.

kalkir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Mi8
Meslek
Serbest Fotoğrafçı
Konular
14
hocam şimdi belirtilen şekilde denedim ama yine hücresel üzerinden arama yaptı. hatta arama gerçekleşirken wifi ı kapattım görüşme devam etti. uçak modunda gözüküyordu tabi o sırada.
Demek istediğim buydu işte.

ibrahimseyda

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
mi 8
Meslek
eczacı
Konular
7
Hmm, bilemeyeceğim hocam, daha net bilgi sahibi olan biri varsa açıklığa kavuşturur bizi inşallah. Hattın çekmediğinden yüzde yüz emin olunan bir yer bulup öyle denemek lazım herhalde.

Brave3535

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Baha
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
7
Bu konuyu açtığımda mi 8 kullanıyordum. Şuan mi 9T kullanıyorum ve vowifi özelliği kusursuz çalışıyor. Ancak ilk önce sim kartı bir Samsung Türkiye garantili yeni bir telefona veya iphone takıp o operatör ile etkinleştirme yapmak gerekiyor mesela Turkcell için 2222 ye HDSES yazıp sms atmak gerekiyor. Bu işlem sonrası sim kartı telefonunuza takıp kodları girdiğinizde sonuca ulaşabilirsiniz. Kardeşimin Redmi Note 7 sinde de aynı işlemleri yaparak başarı sağladık. Tüm bunlar kendi tecrübemdir diğer koşullarda ve telefon modellerinde nasıl sonuçlanır elde edilir bilmiyorum.

Kadima

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Mekatronik Müh.
Konular
11
Bu konuyu açtığımda mi 8 kullanıyordum. Şuan mi 9T kullanıyorum ve vowifi özelliği kusursuz çalışıyor. Ancak ilk önce sim kartı bir Samsung Türkiye garantili yeni bir telefona veya iphone takıp o operatör ile etkinleştirme yapmak gerekiyor mesela Turkcell için 2222 ye HDSES yazıp sms atmak gerekiyor. Bu işlem sonrası sim kartı telefonunuza takıp kodları girdiğinizde sonuca ulaşabilirsiniz. Kardeşimin Redmi Note 7 sinde de aynı işlemleri yaparak başarı sağladık. Tüm bunlar kendi tecrübemdir diğer koşullarda ve telefon modellerinde nasıl sonuçlanır elde edilir bilmiyorum.
Ben Samsung cihazda başvuru işlemlerini yaptım. Hattı Mi 8 telefonuma takıp kodları girdiğimde VoLTE çalışmaya başlıyor ama VoWifi çalışmıyor yine.

Üst Alt