Yardım Vowifi icin Turkcell'e sikayet kaydi olusturalim

Realahmet

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi8
Konular
6
Arkadaslar merhaba,
Cihazimiz Mi8 vowifi yi desteklemesine rağmen Turkcell cihazi tanimadigi icin bu ozelligi kullanamiyoruz.
Ben sikayet kaydi olusturdum sizlerden ricam sizde olusturun sayi artarsa belki bir faydasi olur.

( Not: rootlu cihazlarda bazi yontemler ile calisiyormus ama rootsuzlarda calismiyor )

( Diger operatorlerde rootsuz calisan varsa hattimi tasirim benim cok ihtiyacim var bu olaya cunku )

( Volte ile karistirmayin, VoWifiden bahsediyorum )

Son düzenleme:

İbobayndr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Xiaomi mi 8
Meslek
Mühendis
Konular
6
Bu kadar çok istiyorsanız destekleyen bir telefona hattınızı takıp aktif ettikten sonra kendi cihazınızda kullanmaya başlayabilirsiniz bence:)
Şahsen ben öyle yaptım.

Oyla:

TheRick

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Özcan
Cihazım
Mi 8
Konular
5
Arkadaşımın iPhone taktım hattımı. O telefondan attım sms hepsini açtılar. Sonra mı 8 taktım kullanıyorum şuan. Bu kadar basit. 5 dakika sürdü.

Oyla:

Realahmet

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi8
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vowifi sizin için hayati önem taşıyorsa, Operatör değiştirin

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Sayin hocam,
Bildigim kadari ile TT de vowifi yok. Geriye Vodafon kaliyor. Onda da bir arkadasimiz rootsuz olarak calisiyor derse gecerim tabi ama onda da calismiyor bildigim kadariyla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşımın iPhone taktım hattımı. O telefondan attım sms hepsini açtılar. Sonra mı 8 taktım kullanıyorum şuan. Bu kadar basit. 5 dakika sürdü.
Bahsettiginiz volteyi bende oyle yaptim. Vowifi bu yontem ile calismiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu kadar çok istiyorsanız destekleyen bir telefona hattınızı takıp aktif ettikten sonra kendi cihazınızda kullanmaya başlayabilirsiniz bence:)
Şahsen ben öyle yaptım.
Volte degil vowifi

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Türkcell de ikiside (Volte, Vowifi) normal bir şekilde çalışıyor diye biliyorum. Telefonu (mi9) ilk aldığım zaman Türkcell hat ile denemiştim ve kodları girince açılmıştı iki seçenekte. Miui Global 10.2.30

Oyla:

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
Başkasının hatta takın demek kolay 5 arkadaşıma sordum hiç biri vermedi telefonunu. İş yerinden çözdüm valla. :D

Oyla:

Realahmet

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi8
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Türkcell de ikiside (Volte, Vowifi) normal bir şekilde çalışıyor diye biliyorum. Telefonu (mi9) ilk aldığım zaman Türkcell hat ile denemiştim ve kodları girince açılmıştı iki seçenekte. Miui Global 10.2.30
Mi8 de calismiyor maalesef

Oyla:

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Başkasının hatta takın demek kolay 5 arkadaşıma sordum hiç biri vermedi telefonunu. İş yerinden çözdüm valla. :D
Ben olsam bu durumda arkadaşlıklarını tekrar bir gözden geçirirdim

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Arkadaslar merhaba,
Cihazimiz Mi8 vowifi yi desteklemesine rağmen Turkcell cihazi tanimadigi icin bu ozelligi kullanamiyoruz.
Ben sikayet kaydi olusturdum sizlerden ricam sizde olusturun sayi artarsa belki bir faydasi olur.

( Not: rootlu cihazlarda bazi yontemler ile calisiyormus ama rootsuzlarda calismiyor )

( Diger operatorlerde rootsuz calisan varsa hattimi tasirim benim cok ihtiyacim var bu olaya cunku )

( Volte ile karistirmayin, VoWifiden bahsediyorum )

Bu konuyla ilgili ben telekom yetkililerini aradım, operatör olarak bu cihazları tanımıyoruz, isterseniz cihazınızı başka model olarak gösterip yapalım dediler. Baya bir cabaladim 3-4 kez daha yetkili birine aktariyorum dediler. Sonuncusuda ayni seyi diyince, bende kalsın dedim. Sonra gittim arkadaşın sıradan cihazı olan gm8 e taktım aktif ettim. Şimdi buradan ne çıkıyor? Operatörler ve devlet Turkiye'ye bu kaliteli ama uygun olan ürün getiren markaları sokmak istemiyor. "Gidiniz 36 ay taksitle turkcellden samsung alınız hocam, wowifi garantili." Gayet makul çözüm :P

Oyla:
Üst Alt