Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba bulunduğum bölgede vodofone hattım çekmiyor wifi üzerinden konuşmaya açmak istiyorum ve bu konu ile bilgisi olan arkadaşaların yardımını bekliyorum, *#*#4636#*#* üzerinden kontrol ettiğimde wifi üzerinden konuşmanın açık olduğunu görüyorum lakin hat olmadığı zaman wifi bağlı olmasına rağmen arama yapmaya çalıştığımda radio kapalı uyarısı alıyorum ve arama yapamıyorum. Sormak istediğim nerede yanlış yapıyor olabilirim ? yada bunun için ince bir detay mı var ? şimdiden teşekkür ederim
Test edilip çalıştığı görülen cihazlar MI MIX 2 MI 6 MI 5S MI 9 MI 8 PRO MI 9T PRO MI 9T MI 9 SE MI NOTE 10 ---> Eğer buradaki adımlar çalışmazsa ekran görüntüsündeki adımları takip ediniz. VoWiFi için Modemde Port Açma Test edip çalışırsa yazarsanız üste cihazınızı eklerim. Böylelikle başka...
Test edilip çalıştığı görülen cihazlar MI MIX 2 MI 6 MI 5S MI 9 MI 8 PRO MI 9T PRO MI 9T MI 9 SE MI NOTE 10 ---> Eğer buradaki adımlar çalışmazsa ekran görüntüsündeki adımları takip ediniz. VoWiFi için Modemde Port Açma Test edip çalışırsa yazarsanız üste cihazınızı eklerim. Böylelikle başka...
Redmi Note 8 için ek bir ayara gerek yok. Eşimin Redmi Note 8 telefonunda ek bir ayara ihtiyaç duymadık. Tabii, operatörünüzün bunu desteklemesi gerekli. Bizim hattımız Vodafone.
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Daha önce denediğim de çalışmamıştı. Tekrar konu üste çıkınca denedim.
Önce Turkcell den HD ses açtırmak gerekiyor. Bizin Note 3 listelerinde olduğu için açmıyorlar. Fakat listede olan bir telefon ile mesaj atınca açılıyor ve Note 3 te aktif oluyor.
Sonra Volte için: *#*#86583#*#* "Volte carrier check was disable" yazacak "enable" olursa volte açılmaz.
Aynı şekilde
Sonra VoWifi için: *#*#869434#*#* "VoVifi carrier check was disable" yazacak "enable" olursa vowifi açılmaz.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Power Shorcuts uygulamasından Activity --> Target --> Modem Config --> "tw" seçilecek. Burada iki adet "tw" var ikinci olan seçilecek.
Ondan sonra Uçak modu kapalı da olsa vowifi ikonu çıkıyor ve arama yapıyor.
Bu da uçak modu açık hali vowifi ikonu çıkıyor ve arama yapıyor.
Yalnız diğer uygulamaların hepsini denemedim çalışıp çalışmadığı hakkında bir bilgi veremem.
Fakat normal SMS mesajlar gelmiyor. Ne zaman modem ayarı "tw" seçeneğini iptal edilirse SMS mesajlar alınıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fotoğraflardan da anlaşılacağı üzere MIUI Global 11.0.5 ve Android 9 PKQ1.181007.001
Önceki mesaja ilave yapamadım 5 dakika geçti düzenleme yapamazsın dedi hırbo yazılım.