Yardım volte

seferad

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
sefer
Cihazım
note 6 pro
Konular
2
arkadaşlar selamunaleykum note 6 pro telefonum var volte kullanamıyorum ayarlarındada volte seçenegi yok nedeni nedir yurtdışı videolarda destekledigi görülüyor
ve 4,5g de iken arama yapınca 3,5g ye düşüyor bazen sesim karşıya gitmiyor filan sorun yaşıyorum şebeke ile ilgili

Mugrab

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mugrab
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Öğretmen
Konular
30
Arkadaslar merhaba iyi aksamlar bende de mi note 3 var aynı sorunu yaşıýorum LTE yaziyor ustte aramaya gecince 3g oluyor duzeltme yontemi var mi acaba ??

Oyla:

acemimerakli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
mi5
Konular
2
sayın serhat.yldz hocamın bahsettiği kodu yazdım ve volte was disabled yazısı çıktı. daha sonra telefonda kendi kendine bildirim çubuğunda volte yazmaya başladı. hattım VoLTE desteklemiyor sanırım ama cihazda kullanıldığını gösteriyor :D bu arada bölge olarak birleşik krallık
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
hattınız vodafone ise herhangi bir işlem yapmanıza gerek yok, sizin yaptığınız gibi kodu girince otomatik tanıyor. Ancak Turkcell ve Türktelekom'da resmi volte verilen cihazlardan (samsung, iphone, lg, gm vb) sms gönderip aktifleştirmek gerekiyor

Oyla:

peugeut27

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Sağlık
Konular
2
Arkadaslar merhaba iyi aksamlar bende de mi note 3 var aynı sorunu yaşıýorum LTE yaziyor ustte aramaya gecince 3g oluyor duzeltme yontemi var mi acaba ??
aramaya girince derken? yani görüşme sırasında mı bağlantınız düşüyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

disabled yazınca nasıl aktif oluyor? Çeviri hatası mı var?
hayır hocam volte was disabled yazıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hattınız vodafone ise herhangi bir işlem yapmanıza gerek yok, sizin yaptığınız gibi kodu girince otomatik tanıyor. Ancak Turkcell ve Türktelekom'da resmi volte verilen cihazlardan (samsung, iphone, lg, gm vb) sms gönderip aktifleştirmek gerekiyor
o zaman şu an gayet voltekullanıyorum ben hocam :D numaramı taşıyacağım o zaman yine sms işi gerekli :)

Oyla:

acemimerakli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
mi5
Konular
2
volte aktifleştirilmeyen hatlarda telefon görüşmeleri 3g şebekesi üzerinden yapılır, volte hizmetinizi aktifleştirirseniz bu konu çözülür. forumda volte aktifleştirmeye ilişkin pekçok konu bulabilirsiniz.

Oyla:

Mugrab

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mugrab
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Öğretmen
Konular
30
Türk telekom müsteri hizmetleriyle konustum sadece belirli cihazlarda kullanılabilir dediler. Mi note 3 te Volte desteği sağlamıyoruz dediler

Oyla:

Alicanim

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mİ 13 PRO
Meslek
Güvenlik polnet so
Konular
16
Eline emeğine sağlık

Oyla:

acemimerakli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
mi5
Konular
2
Türk telekom müsteri hizmetleriyle konustum sadece belirli cihazlarda kullanılabilir dediler. Mi note 3 te Volte desteği sağlamıyoruz dediler
Türk Telekom'un tanıdığı cihazların birinden hdses yazıp 5555'e mesaj atın. aktifleştirildi mesajı gelince kendi telefonunuza takın. bildirim çubuğunda hd veya volte yazarsa hayırlı olsun. olmazsa *#*#86583#*#* kodunu arama ekranından girin, yine volde-hd yazmazsa forumda mmengi üstadımızın açtığı konudaki işlemleri yapın volte-vowifi aktif olur. ancak bu seçenek biraz riskli olup, mutlaka yedek alın.

Oyla:

Mugrab

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mugrab
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Öğretmen
Konular
30
Türk Telekom'un tanıdığı cihazların birinden hdses yazıp 5555'e mesaj atın. aktifleştirildi mesajı gelince kendi telefonunuza takın. bildirim çubuğunda hd veya volte yazarsa hayırlı olsun. olmazsa *#*#86583#*#* kodunu arama ekranından girin, yine volde-hd yazmazsa forumda mmengi üstadımızın açtığı konudaki işlemleri yapın volte-vowifi aktif olur. ancak bu seçenek biraz riskli olup, mutlaka yedek alın.
Tsk ederim hocam cevabınız için cihazda kodla volteyi aktif ettim ayarlardan volteyi actim aramalarda 3g ye düşüyor artık onuda bir cihaz bulup deneyecem bakalim artik

Oyla:

seferad

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
sefer
Cihazım
note 6 pro
Konular
2
benim hattım bimcell faturasız faturasız olanlara bu destegi vermiyormuş turk telekom şuan telefon görüşmelerimde sorun var hanım arıyorum diyor ya meşgul yada çagrı sonlandırıldı diyor bende arama yaptıgımda bu sorunu yaşıyorum.nedeni nedir arkadaşlar aynı yerde başka cihazla sorun yaşanmıyordu sıfır notye 6 proda durum bu

daha önce volte ayarı yoktu yukardaki tuşlamayı yaptıgımda ayarlara geldi.fakat operator destegi olmadıgından volte yazısı çıkmıyor bende

Oyla:
Üst Alt