Yardım VoLTE Aktifleştirme

semihcanylmz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Semihcan
Cihazım
Mi 5s
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10.2.3.0 Kararlı
Telefon Modeli
Mi 5s
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba,

Kullanmakta olduğum cihaz Mi 5s. Hattım Turkcell. Haftalardır araştırıyorum fakat bir türlü VoLTE servisini aktif edemedim.

1- SMS Aktive işlemi tamam Iphone 6S'e takıp HDSES 2200 Gönderdim. Onay mesajı geldi.
2-*#*#86583#*#* kodu ile volte seçeneğini ayarlara getirdim. Açık.
3-*#*#4636#*#* kodu ile VoLTE Temel hazırlığı yapıldı gibi seçeneklerin açık olduğunu kontrol ettim.
4-APN'lere ims apn'si ekledim. (AD:ims APN:ims APN Türü:ims şeklinde ayarladım. Kaydettim fakat kayboluyor gözükmüyor. Ama bu araştırdığıma göre normalmiş gözükmemesi)

Başka ne yapabilirim? Yardımcı olabilecek kimse var mı? Gerçekten çok sıkıldım artık.

semihcanylmz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Semihcan
Cihazım
Mi 5s
Konular
1
Mi5s de bu işlemlerle volte aktif edemeyebilirsiniz. Size bu konuyu öneriyorum 5s de denenmiş ve çalışmıştır. T80_TCELL_EFS.zip olan dosyayı kullanacaksınız.

Rehber - Quallcom İşlemci Cihazlarda Turkcell VoLte-VoWifi-ViLte Etkinleştirme

Hocam telefonu rootlamak, twrp yüklemek istemiyorum. Bu işin rootsuz bir çözümü yok mudur?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Orada gözükmesi hiç bir anlam ifade etmez hocam.

Oyla:

MiuiEmre

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
18
Merhaba,

Kullanmakta olduğum cihaz Mi 5s. Hattım Turkcell. Haftalardır araştırıyorum fakat bir türlü VoLTE servisini aktif edemedim.

1- SMS Aktive işlemi tamam Iphone 6S'e takıp HDSES 2200 Gönderdim. Onay mesajı geldi.
2-*#*#86583#*#* kodu ile volte seçeneğini ayarlara getirdim. Açık.
3-*#*#4636#*#* kodu ile VoLTE Temel hazırlığı yapıldı gibi seçeneklerin açık olduğunu kontrol ettim.
4-APN'lere ims apn'si ekledim. (AD:ims APN:ims APN Türü:ims şeklinde ayarladım. Kaydettim fakat kayboluyor gözükmüyor. Ama bu araştırdığıma göre normalmiş gözükmemesi)

Başka ne yapabilirim? Yardımcı olabilecek kimse var mı? Gerçekten çok sıkıldım artık.
Turkcell bilmem ama Türk Telekom Xiaomi desteklemiyor.

Oyla:

Ugurmiraç21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugur
Cihazım
Mi 9se
Konular
35
Hocam telefonu rootlamak, twrp yüklemek istemiyorum. Bu işin rootsuz bir çözümü yok mudur?

Sadece orda gozukmuyor aktif ettigim halde 4.5 g yaninda volte yazip arama yapildiginda hdses olarakta cikmaktadir ekranda..

Oyla:

axxa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zagor
Cihazım
Mi 10t Pro
Konular
12
Hocam, zaten yapılması gereken herşeyi yaptım. Ekstra birşey bilen var mı diye sormak için konu açtım. Kaçırdığım bir yer varsa diye.
Selam,
Vodafone kullanıyorum bir süredir ben de de volte aktifleştirildi kısmı çıkmıyor mobil ağlar kısmında. Ama vodafonelu hatlarla hd görüşme yapabiliyorum. Bu arada tercih edilen ağ tipi 4g veya lte olmasına gerek kalmadan.
Yani fazla takılmayın volte simgesi veya uyarısına...

Oyla:

mmengi

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Grus
Konular
2

maalesef yok

Oyla:

ayktymn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aykut
Cihazım
Mİ9
Konular
1
Mi9 da *#*#85683#*#* kodunu girdim ayarlardan volte aktif oldu diyor ama turktelekoma Volte yazip 5555 e mesaj gönderince cihaziniz Vokte desteklemiyor diyor... Mİ9 da VOLTE yi Nasil aktif edecegiz, yardim edecek biri varmı.

Oyla:

semihcanylmz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Semihcan
Cihazım
Mi 5s
Konular
1
Mi9 da *#*#85683#*#* kodunu girdim ayarlardan volte aktif oldu diyor ama turktelekoma Volte yazip 5555 e mesaj gönderince cihaziniz Vokte desteklemiyor diyor... Mİ9 da VOLTE yi Nasil aktif edecegiz, yardim edecek biri varmı.

VoLTE destekleyen bir cihaza sim kartınızı takınız. 10-15 dakika bekleyip oradan 5555 mesajını atınız. Açılırsa bu yol ile açılır. Başka bir yöntem yok hocam. Bir de bu işlemi yapıp halen acilmaz ise apn eklemeniz gerekir. Yeni apn oluşturun. Ad ims apn ims apn türü ims diğerlerine dokunmayın kaydedin. Çoğu cihaz da bu yöntem ile kullanılıyor.

Oyla:

ayktymn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aykut
Cihazım
Mİ9
Konular
1
VoLTE destekleyen bir cihaza sim kartınızı takınız. 10-15 dakika bekleyip oradan 5555 mesajını atınız. Açılırsa bu yol ile açılır. Başka bir yöntem yok hocam. Bir de bu işlemi yapıp halen acilmaz ise apn eklemeniz gerekir. Yeni apn oluşturun. Ad ims apn ims apn türü ims diğerlerine dokunmayın kaydedin. Çoğu cihaz da bu yöntem ile kullanılıyor.
Apn nasil olusturacagiz, biraz daha detaylı bilgi verebilirmisin, ilk defa yapacagim.

Oyla:

semihcanylmz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Semihcan
Cihazım
Mi 5s
Konular
1
Apn nasil olusturacagiz, biraz daha detaylı bilgi verebilirmisin, ilk defa yapacagim.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Bu linkteki video ile apn ekleme sayfasına kadar gelin ama eklemeniz gereken yerleri biraz önce dediğim gibi yapın. Başka birşey yapmayın.

Oyla:
Üst Alt