Yardım VoLTE Aktifleştirme

semihcanylmz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Semihcan
Cihazım
Mi 5s
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10.2.3.0 Kararlı
Telefon Modeli
Mi 5s
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba,

Kullanmakta olduğum cihaz Mi 5s. Hattım Turkcell. Haftalardır araştırıyorum fakat bir türlü VoLTE servisini aktif edemedim.

1- SMS Aktive işlemi tamam Iphone 6S'e takıp HDSES 2200 Gönderdim. Onay mesajı geldi.
2-*#*#86583#*#* kodu ile volte seçeneğini ayarlara getirdim. Açık.
3-*#*#4636#*#* kodu ile VoLTE Temel hazırlığı yapıldı gibi seçeneklerin açık olduğunu kontrol ettim.
4-APN'lere ims apn'si ekledim. (AD:ims APN:ims APN Türü:ims şeklinde ayarladım. Kaydettim fakat kayboluyor gözükmüyor. Ama bu araştırdığıma göre normalmiş gözükmemesi)

Başka ne yapabilirim? Yardımcı olabilecek kimse var mı? Gerçekten çok sıkıldım artık.

mmengi

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Grus
Konular
2
Oyla:

nosteamv1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şevket
Cihazım
Xperia XA
Meslek
Tekniker
Konular
21
Peki benim bu parmak izinden cektigim ne olacak 3 tane ayri ayri ayyni parmak uzerinden parmak izi kaydetmeme ragmen cok gec algiliyor

Açıkçası parmak izleri hakkinda bilgim yok ve bir xiaomi cihazina sahip degilim :D daha bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır diye düşünüyorum. Ama ayni parmağı2 kere dikey 2 kere yatay tanitmaniz çözüm olabilir deneyip sonucu yazarsaniz sevinirim.

Oyla:

Ugurmiraç21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugur
Cihazım
Mi 9se
Konular
35
Açıkçası parmak izleri hakkinda bilgim yok ve bir xiaomi cihazina sahip degilim :D daha bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır diye düşünüyorum. Ama ayni parmağı2 kere dikey 2 kere yatay tanitmaniz çözüm olabilir deneyip sonucu yazarsaniz sevinirim.
İnan parmagimi sekilden sekile soktum ustunde horon halay teptim yonede bos

Oyla:
Üst Alt