Yardım Vodafone Vowifi sorunu

!! Cyber !!

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Metehan
Cihazım
Mi 5s
Konular
12
Arkadaşlar öncelikle merhabalar, herkese iyi forumlar.
Mi 6 cihazım eu beta rom 20.1.16 yüklü Turkcell hattımı taktığımda vowifi hemen aktifleşiyor wifiye bağlı olmam yeterli uçak modunda da olsa vowifi özelliğini tam anlamıyla kullanabiliyorum, lakin Vodafone olan hattımı taktığımda vowifi kesinlikle aktif olmuyor uçak moduna da alsam. Biliyorsunuz Vodafone vowifi özelliğini aktifleştirdi ve her yerde reklamını yapıyor son zamanlarda yardımcı olabilir misiniz acaba aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı yok mu bilmiyorum

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-02-17-12-53-42-226_com.android.phone.jpg
    Screenshot_2020-02-17-12-53-42-226_com.android.phone.jpg
    226,1 KB · Görüntüleme: 97

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Arkadaşlar öncelikle merhabalar, herkese iyi forumlar.
Mi 6 cihazım eu beta rom 20.1.16 yüklü Turkcell hattımı taktığımda vowifi hemen aktifleşiyor wifiye bağlı olmam yeterli uçak modunda da olsa vowifi özelliğini tam anlamıyla kullanabiliyorum, lakin Vodafone olan hattımı taktığımda vowifi kesinlikle aktif olmuyor uçak moduna da alsam. Biliyorsunuz Vodafone vowifi özelliğini aktifleştirdi ve her yerde reklamını yapıyor son zamanlarda yardımcı olabilir misiniz acaba aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı yok mu bilmiyorum
Büyük ihtimalle Vodafone ile alakalı bir durum. Mi6 da band 20 ve 800 mhz desteği yok. Vodafone ise bu band üzerinden iletişim sağlıyor.
Turkcell de çalışıp Vodafone da çalışmamasının başka bir sebebi olamaz diye düşünüyorum.
Xiaomi kullananlar için Vodafone pişmanlıktır zaten.

Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi

Oyla:

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
594

uyumlu cihazlar

• Redmi 6A
    Mi A2 Lite
  • Redmi 7
    Redmi Note 7
  • Redmi 7A
    Redmi 8
  • Redmi 8A
    Redmi Note 8
  • Redmi Note 8 Pro

Oyla:

!! Cyber !!

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Metehan
Cihazım
Mi 5s
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Büyük ihtimalle Vodafone ile alakalı bir durum. Mi6 da band 20 ve 800 mhz desteği yok. Vodafone ise bu band üzerinden iletişim sağlıyor.
Turkcell de çalışıp Vodafone da çalışmamasının başka bir sebebi olamaz diye düşünüyorum.

Haklısın reis fakat vowifi işinin band ile alakalı olması biraz mantıksız geliyor bir de hattı yeni aldım maalesef ki diğer operatörlere 3 ay boyunca geçiş hakkım yokmuş adamlara açık senet imzaladık sanarsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

uyumlu cihazlar

• Redmi 6A
    Mi A2 Lite
  • Redmi 7
    Redmi Note 7
  • Redmi 7A
    Redmi 8
  • Redmi 8A
    Redmi Note 8
  • Redmi Note 8 Pro
Ona da tamam reis ama turkcell desteklenen cihaz listesinde mi6 yok fakat kullanıyorum

Oyla:

cerhan82

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
Mİ 6
Meslek
Biyolog-Kalite Md.
Konular
3

Mi 6' da Vodafone hattım ile internet bağlantımda hiç sorun yok.
4.5G Volte ve Vowifi gayet sorunsuz kullanıyorum uzun süredir (önceleri Eu Rom, sonra MiRoom ve en son MiuiTR'de).

Ayrıca Note 7 telefonum var yine Vodafone hatlı.
Onda da Vowifi sorunsuz.

Koçara hocam Vodafone'dan normalde nefret ederim ama pişmanlık bende yok :)

Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
4.5G Volte ve Vowifi gayet sorunsuz kullanıyorum uzun süredir (önceleri Eu Rom, sonra MiRoom ve en son MiuiTR'de).

Onda da Vowifi sorunsuz.

Vodafone kullanmadığım için ancak yapılan olumsuz yorumlar üzerinden görüş belirtebilirim.
Ne mutlu size ki bu sıkıntıyı yaşamıyorsunuz.

Son düzenleme:
Oyla:

serkan_esk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Sagit
Konular
9
Aynen cerhan82 gibi yillardir vodafone kullaniyorum, ne internet bitiyor ne volte de ne de vowifi de sorun yasiyorum. Cekmeme gibi bi durum olmuyor. Gayet memnunum, vowifi de wifideki internetin durumuna gore direkt baglaniyor

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

cerhan82

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
Mİ 6
Meslek
Biyolog-Kalite Md.
Konular
3
Aynen cerhan82 gibi yillardir vodafone kullaniyorum, ne internet bitiyor ne volte de ne de vowifi de sorun yasiyorum. Cekmeme gibi bi durum olmuyor. Gayet memnunum, vowifi de wifideki internetin durumuna gore direkt baglaniyor

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim telde ağ tercihi wifi öncelikli.
Evin interneti karşı sokağa kadar çekiyor, yani daha sokaktayken vowifi bağlanıyor.
Geçen ay mesaj geldi vodafonedan, aralık ayında wifi aramayı kullandınız ... diye.
Mesajın gerisini kalp çarpıntılarıyla okudum acaba faturaya mı yansıttılar diye.
Meğerse vowifi kullandım diye bedava dakika vermişler :)

Bu arada kesinlikle vodafone sempatizanı değilim.
Ev interneti aboneliğimi bana sormadan kapatıp,
tüm yazışmalarda ve telefon kayıtlarında bu hatanın kendilerinden kaynaklandığını belirtip düzelteceklerini söylemelerine rağmen,
son raddede tekrar tekrar yalan beyanda bulunup benim başvuruda bulunduğumu belirterek 300 TL cayma bedeli çıkarıp beni dolandırdığı için,
bu işte kusurlu kim var ise hakkımı helal etmiyorum ve onlardan nefret ediyorum, ama işime geldiği için cepte vodafone kullanıyorum.

Son düzenleme:
Oyla:

!! Cyber !!

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Metehan
Cihazım
Mi 5s
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Onda da Vowifi sorunsuz.

Hocam anladım, vowifi aktifleştirmek için hangi ayarları yaptınız benim volte ile sıkıntım yok vodafone takılıyken volte kullanabiliyorum, lakin vowifi kesinlikle aktif olmuyor kullandığım rom eu beta 20.2.20 son sürüm..
Modem config açıp netherla olana da geçiyorum; sonuç olarak aynı telefona turkcell takıyorum vowifi aktifleşiyor vodafone takıyorum vowifi aktif olmuyor

Oyla:

acemimerakli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
mi5
Konular
2
Hocam anladım, vowifi aktifleştirmek için hangi ayarları yaptınız benim volte ile sıkıntım yok vodafone takılıyken volte kullanabiliyorum, lakin vowifi kesinlikle aktif olmuyor kullandığım rom eu beta 20.2.20 son sürüm..
Modem config açıp netherla olana da geçiyorum; sonuç olarak aynı telefona turkcell takıyorum vowifi aktifleşiyor vodafone takıyorum vowifi aktif olmuyor
modem config te "vodafone it" veya "vodafone in" varsa seçip deneyebilirmisiniz.

Oyla:
Üst Alt