Yardım Vodafone Vowifi sorunu

!! Cyber !!

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Metehan
Cihazım
Mi 5s
Konular
12
Arkadaşlar öncelikle merhabalar, herkese iyi forumlar.
Mi 6 cihazım eu beta rom 20.1.16 yüklü Turkcell hattımı taktığımda vowifi hemen aktifleşiyor wifiye bağlı olmam yeterli uçak modunda da olsa vowifi özelliğini tam anlamıyla kullanabiliyorum, lakin Vodafone olan hattımı taktığımda vowifi kesinlikle aktif olmuyor uçak moduna da alsam. Biliyorsunuz Vodafone vowifi özelliğini aktifleştirdi ve her yerde reklamını yapıyor son zamanlarda yardımcı olabilir misiniz acaba aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı yok mu bilmiyorum

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-02-17-12-53-42-226_com.android.phone.jpg
    Screenshot_2020-02-17-12-53-42-226_com.android.phone.jpg
    226,1 KB · Görüntüleme: 94

cerhan82

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
Mİ 6
Meslek
Biyolog-Kalite Md.
Konular
3
Hocam anladım, vowifi aktifleştirmek için hangi ayarları yaptınız benim volte ile sıkıntım yok vodafone takılıyken volte kullanabiliyorum, lakin vowifi kesinlikle aktif olmuyor kullandığım rom eu beta 20.2.20 son sürüm..
Modem config açıp netherla olana da geçiyorum; sonuç olarak aynı telefona turkcell takıyorum vowifi aktifleşiyor vodafone takıyorum vowifi aktif olmuyor
Aylar önce yani modem configs konusu bu forumda ilk kez açılıp netherla önerildiğinde, bende ilgili programı kurup o ayarı yapmıştım ve olmuştu. Daha sonra ordaki diğer seçenekleri seçtiğimde misal arama menüsüne görüntülü görüşme -ama çalışmıyordu- özelliği geliyor ama vowifi gidiyordu vs vs. Ardından full wipe ile rom yüklediğimde (eu rom ama sürüm aklımda değil) modem configs programını kurmadığım halde vowifinin çalıştığını gördüm. Bir daha hiç modem configs programını kurmadım. O günden bugüne mi6 için eu rom, miroom, miuitr nin değişik versiyonlarını yükledim ve *#*#vowifi#*#* yapıp disabled uyarısını görmek dışında hiçbir ayar yapmama gerek kalmadı ki o kodu girmeden de vowifi simgesi çıkıyor zaten.

Oyla:

ermn55

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erman
Cihazım
Mi9 t
Konular
0
Cihazım mi9 t MIUI 12 miroom 20.6.4 sürümü deyim. Hattım Vodafone vowifi işareti çıkıyor uçak moduna alıyorum gelen çağrılara soeun yok yarım saat denemek için konuştum kopma bozulma hiç bir şey olmadı. Ama ben arama gerçekleştiremiyorum yardımcı olabilecek varmı acaba ? Şimdiden çok teşekkürler

Oyla:

zaftur

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Zafer
Cihazım
Mı Note 10 lite
Konular
0
Merhabalar. 1 hafta önce Mi Note 10 lite 128 gb versiyonunu aldım. Evde vodafone kapsama sorunu olduğu için samsung A7 telefonumda vowifi yi sürekli kullanıyordum. Ama note 10 lite de anlatılan tüm ayarları denememe rağmen wifi araması yapamıyorum. Wifi üzerinden çağrı ve sms alıyorum, sms gönderiyorum ama arama yaptığımda çağrı sonlandırıldı uyarısı çıkıp kapanıyor. Eşimin türktelekom hattını taktığında sorun yok. Müşteri hizmetlerini aradım, hat ayarlarımı yenilediler ama sorun devam ediyor. Vodafone hattıyla böyle bir sorun yaşayıp çözebilen arkadaş var mı.

Oyla:

Murat Nuri

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Nuri
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Bende sorun yaşıyordum 4.5G'yi vodofone yanımda uygulamasından açıp kapattım sorun düzeldi

Oyla:

mesro09

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Sergen
Cihazım
mi9se
Konular
29
Benim ki de Vodafone VoWiFi çalışıyor (note8pro)

Oyla:
Üst Alt