Yardım Vodafone - Ağ Bağlantısı 3G ve H+ Problemi

Abayarim

Her Daim Xiaomi (Y)
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Xiaomi Note
Meslek
Muhasebe
Konular
7
Arkadaşlar Merhaba, Herkese iyi forumlar.

Yaklaşık 1 ay önce Xiaomi Note 2 aldım. Dün ise, babamın telefonunda bir soruna bakar iken bulunduğum lokasyonda 4,5 G ile bağlantı sağladığını gördüm. ( İstanbul, Sarıyer ) Lakin benim Note 2 cihazım ise, bu bölgede sürekli 3G ve H+ olarak bağlanıyor. İş yerimde ise 4G olarak bağlanıyor.
Telefonu ilk alır iken bu cihazın Global olduğunu ve bağlantı konusunda sıkıntı olmadığı yorumlarını okumuş idim.
Sorum ise; 4,5 bağlantı desteği sağlamıyor mu ? 3G veya H+ olarak bağlanmasın da sakınca varmı yani daha mı yavaş internet kullanıyorum ? Son olarak ise 4,5 olarak bağlanması konusun da bir çözüm var mı acaba?

Yardımlarınız için teşekkürler.

Not: Her iki lokasyondan ekran görüntüsü eklenmiştir.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Abayarim

Her Daim Xiaomi (Y)
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Xiaomi Note
Meslek
Muhasebe
Konular
7
Cihazınız global değil hocam,Çin ve Asya ülkeleri için üretilen cihaz.
Malesef kötü haber.

Çok teşekkürler ilgine üstad. Lakin öyle yada böyle telefonu kullanıyorum çok şükür. 4G de görüyor. ( Zayıf çekim noktaları hariç miş ) 1,5 Sene kullansam kendime kar sayarım. Kullanamaz isem sağlık olsun. Bir daha da markaya bulaşmam olur biter :)

Şimdilik çokda kötü haber olacak bir durum yok imiş, lakin 128 gb lık versiyonunu almak daha sağlıklı olacakmış. Hayırlısı :)

Oyla:

altanis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Mi Note 2
Meslek
Eğitimci
Konular
30
Çok teşekkürler ilgine üstad. Lakin öyle yada böyle telefonu kullanıyorum çok şükür. 4G de görüyor. ( Zayıf çekim noktaları hariç miş ) 1,5 Sene kullansam kendime kar sayarım. Kullanamaz isem sağlık olsun. Bir daha da markaya bulaşmam olur biter :)

Şimdilik çokda kötü haber olacak bir durum yok imiş, lakin 128 gb lık versiyonunu almak daha sağlıklı olacakmış. Hayırlısı :)
Sizin yazdığınıza binaen kötü haber yazdım.Yoksa çok da önemli değil.Bakın mesela Turk Telekom ya da Turkcell kullanıyor olsanız zaten hiç sıkıntı yok.Band 20'yi kullanan sadece Vodafone.O da dediğiniz gibi bazı yerlerde 4 g yerine 3 g kullanırsınız.Yoksa cihaz süper.Çok önemli bir detay değil yani,takmayın kafanıza.
Fakat Xiaomi'den vazgeçmeyin hocam.İnanın aynı paralara çok düşük performanslı ve donanımlı cihazlar alabilirsiniz.Ne gerek var.Xiaomi candır.

Oyla:

Abayarim

Her Daim Xiaomi (Y)
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Xiaomi Note
Meslek
Muhasebe
Konular
7
Sizin yazdığınıza binaen kötü haber yazdım.Yoksa çok da önemli değil.Bakın mesela Turk Telekom ya da Turkcell kullanıyor olsanız zaten hiç sıkıntı yok.Band 20'yi kullanan sadece Vodafone.O da dediğiniz gibi bazı yerlerde 4 g yerine 3 g kullanırsınız.Yoksa cihaz süper.Çok önemli bir detay değil yani,takmayın kafanıza.
Fakat Xiaomi'den vazgeçmeyin hocam.İnanın aynı paralara çok düşük performanslı ve donanımlı cihazlar alabilirsiniz.Ne gerek var.Xiaomi candır.
Çok şükür cihazdan çok ama çok memnunum. Bir tek bu sorun canımı sıktı ama kayda değer bir konu değil. Turkcell 'e geçiş yaparım en kötü yada kalırım bu operatör de. Cihaz terminatör gibi. Bu paralara, bu özellikte başka cihaz bulmak imkansız. Üstelik markayı çok sevdim. Powerbank ve Ayakkabısını bile aldım :) o derece yani.

Tüm cevap yazıp, önerilerde bulunan herkese çok teşekkür ederim. İyi varsınız. emeğinize sağlık arkadaşlar.

Oyla:
Üst Alt