Yardım Vodafone - Ağ Bağlantısı 3G ve H+ Problemi

Abayarim

Her Daim Xiaomi (Y)
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Xiaomi Note
Meslek
Muhasebe
Konular
7
Arkadaşlar Merhaba, Herkese iyi forumlar.

Yaklaşık 1 ay önce Xiaomi Note 2 aldım. Dün ise, babamın telefonunda bir soruna bakar iken bulunduğum lokasyonda 4,5 G ile bağlantı sağladığını gördüm. ( İstanbul, Sarıyer ) Lakin benim Note 2 cihazım ise, bu bölgede sürekli 3G ve H+ olarak bağlanıyor. İş yerimde ise 4G olarak bağlanıyor.
Telefonu ilk alır iken bu cihazın Global olduğunu ve bağlantı konusunda sıkıntı olmadığı yorumlarını okumuş idim.
Sorum ise; 4,5 bağlantı desteği sağlamıyor mu ? 3G veya H+ olarak bağlanmasın da sakınca varmı yani daha mı yavaş internet kullanıyorum ? Son olarak ise 4,5 olarak bağlanması konusun da bir çözüm var mı acaba?

Yardımlarınız için teşekkürler.

Not: Her iki lokasyondan ekran görüntüsü eklenmiştir.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

oflu1461

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
mi6+mi5prime
Meslek
ecz klf
Konular
5
Arkadaşlar Merhaba, Herkese iyi forumlar.

Yaklaşık 1 ay önce Xiaomi Note 2 aldım. Dün ise, babamın telefonunda bir soruna bakar iken bulunduğum lokasyonda 4,5 G ile bağlantı sağladığını gördüm. ( İstanbul, Sarıyer ) Lakin benim Note 2 cihazım ise, bu bölgede sürekli 3G ve H+ olarak bağlanıyor. İş yerimde ise 4G olarak bağlanıyor.
Telefonu ilk alır iken bu cihazın Global olduğunu ve bağlantı konusunda sıkıntı olmadığı yorumlarını okumuş idim.
Sorum ise; 4,5 bağlantı desteği sağlamıyor mu ? 3G veya H+ olarak bağlanmasın da sakınca varmı yani daha mı yavaş internet kullanıyorum ? Son olarak ise 4,5 olarak bağlanması konusun da bir çözüm var mı acaba?

Yardımlarınız için teşekkürler.

Not: Her iki lokasyondan ekran görüntüsü eklenmiştir.

bende sarıyerde oturuyorum. türk telekom kullanıyorum 4.5G açık olduğu halde bağlanmıyordu müşteri hizmetlerini aradım sim karta güncelleme attı ondan sonra 4G ye bağlanmaya başladı

Oyla:

Abayarim

Her Daim Xiaomi (Y)
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Xiaomi Note
Meslek
Muhasebe
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende sarıyerde oturuyorum. türk telekom kullanıyorum 4.5G açık olduğu halde bağlanmıyordu müşteri hizmetlerini aradım sim karta güncelleme attı ondan sonra 4G ye bağlanmaya başladı

Bende aradım müşteri hizmetlerini. Lakin çözüm olamadı Vodafone. Telefonu kapatıp 5 Dk sonra açın dedi. Düzelmes ise cihaz ile ilgili bir problem olacağını iletti. Denedim 5 dk sonra. Halen aynı. Acaba cihaz desteklemiyor mu ? Sebebi nedir bunu merak ediyorum esasen. Xiaomi telefonu çok sevdim lakin en önemli konuda hatalar verir ise soğutur kendinden açıkçası.

Oyla:

Abayarim

Her Daim Xiaomi (Y)
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Xiaomi Note
Meslek
Muhasebe
Konular
7

İşin enteresanı, ayarlar kısmında 4 veya 4,5G göstermiyor ki. 3 G ve LTE gösteriyor. Bu neden böyledir ?

Oyla:

UğurKHRMN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Xiaomi Mİ4
Konular
9
Arkadaşım ben biliyorum chatin_62 üstad bunla alakalı bir video çekmişti.Videoda MI4 var ancak herşey aynı
Video:
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:

oflu1461

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
mi6+mi5prime
Meslek
ecz klf
Konular
5
İşin enteresanı, ayarlar kısmında 4 veya 4,5G göstermiyor ki. 3 G ve LTE gösteriyor. Bu neden böyledir ?
neden öyle gösteriyor bende bilmiyorum. turkcell kullandığım dönemde hiç böyle bir problem yaşamadım. 4G hep full çekiyordu

Oyla:

Abayarim

Her Daim Xiaomi (Y)
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Xiaomi Note
Meslek
Muhasebe
Konular
7
Arkadaşım ben biliyorum chatin_62 üstad bunla alakalı bir video çekmişti.Videoda MI4 var ancak herşey aynı
Video:
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Kardeşim çok sağol video için. Aynısını uyguladım şu an. İş yerinde olduğum için burdada test edemiyorum çünkü bu mevkii de zaten 4g olarak gösteriyor idi. Akşam evden de kontrol edeceğim. 4G görür ise videoda ki yöntem işe yaramıştır :) Videoda LTE Only seçeneğini seçinde hizmetler değişiyor. GPRS Hizmeti: Bağlandı oluyor Chatin_62 de. Lakin bende GPRs Hizmeti: Bağlanmadı gösterdi. İnşallah sonra düzelir. Bakacağım tekrardan ilerde.

Akşam evde test edince sonucu yazarım tekrardan. Bir de daha teşekkür ederim kardeşim.İlgine sağlık.

Oyla:

altanis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Mi Note 2
Meslek
Eğitimci
Konular
30
Abayarim ,hocam cihazınızın arkasında 2015211 mi yoksa 2015213 mü yazıyır bakar mısınız?

Oyla:

Abayarim

Her Daim Xiaomi (Y)
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Xiaomi Note
Meslek
Muhasebe