Yardım Vodafone 4.5 g arada çekiyor çok Yavaş, H+ ondan hızlı

Arifcivil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arif
Cihazım
Note 8 pro
Konular
4
Vodafone dan 3 gün önce xiaomi redmi note 8 pro aldım, 4.5 g bazen iyi bazen kötü bugün daha da yavaşladı ama şebeke yeterli gösteriyor, 4.5 g nin yavaşladığı bir bölgede, ağ ayarlarını h+ çevirdim ve 4.5 g den daha verimli oldu sorun nedir?

Umur.S

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
U
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
18
İzmir'in en merkezi denilebilecek yerinde iş yerim ve sürekli 4.5 G açık olarak 2 hat takılı kullanıyorum ( Vodafone & Turkcell ) Vodafone'da kullandığım zaman pil kul. ist.'lerinden mobil ağ sinyali direk sarı renklere bürünüyor , Turkcell olarak kullandığım zaman koyu yeşil olarak olarak güçlü sinyal veriyor
çift hat takılı olduğu için gayet açık gözlemleme şansım oluyor ki nereye gidersem gidiyim Vodafone'da arada güçlü sinyal % 80 oranında orta ve düşük düzeyde sinyal veriyor ama Turkcell de % 90 -95 oranında güçlü sinyal ve bu durumun şarj süresine etkisinide bariz görebiliyorum

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
İzmir'in en merkezi denilebilecek yerinde iş yerim ve sürekli 4.5 G açık olarak 2 hat takılı kullanıyorum ( Vodafone & Turkcell ) Vodafone'da kullandığım zaman pil kul. ist.'lerinden mobil ağ sinyali direk sarı renklere bürünüyor , Turkcell olarak kullandığım zaman koyu yeşil olarak olarak güçlü sinyal veriyor
çift hat takılı olduğu için gayet açık gözlemleme şansım oluyor ki nereye gidersem gidiyim Vodafone'da arada güçlü sinyal % 80 oranında orta ve düşük düzeyde sinyal veriyor ama Turkcell de % 90 -95 oranında güçlü sinyal ve bu durumun şarj süresine etkisinide bariz görebiliyorum
Özellikle Vodafone'da hat iyi çekmiyorsa şarjı sömürüyor maalesef.

Oyla:

Tuxs

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ESR
Cihazım
Mi9 T Pro 6/128
Konular
2
Özellikle Vodafone'da hat iyi çekmiyorsa şarjı sömürüyor maalesef.

Xiaomi cihazlarda Vodafone hat kullanmak sıkıntı diyorlardı gerçi ben Vodafone hat kullanırken Xiaomi cihaz kullanmadığım için konuyu tam bilmiyorum band olayıydı sanırım yanılmıyorsam. Belkide bu durum aşılmıştır baya oluyor çünkü. Vodafone bölgemde iyi geçmeyi düşünüyorum da böyle bir olay vardı diye hatırlayınca geri adım atıyorum biraz.

Oyla:

bysah

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cesur
Cihazım
Note 8 pro
Konular
7
Vodafone rezillik turkcel ve turktelekom a cakmamis olsam Turkcell e geçerdim

Oyla:

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
Xiaomi cihazlarda Vodafone hat kullanmak sıkıntı diyorlardı gerçi ben Vodafone hat kullanırken Xiaomi cihaz kullanmadığım için konuyu tam bilmiyorum band olayıydı sanırım yanılmıyorsam. Belkide bu durum aşılmıştır baya oluyor çünkü. Vodafone bölgemde iyi geçmeyi düşünüyorum da böyle bir olay vardı diye hatırlayınca geri adım atıyorum biraz.
En iyi çekiş gücü maalesef ki Türkcell'de. Vodafone'nun bazı bölgelerde kullanmış olduğu 4G bantlardan dolayı çekiş gücü inanılmaz kötü. Ben şu an İstanbulun merkezinde 4,5G ile 7-10 mbps hız alabiliyorum Vodafone'da. Cihazıma henüz imei atılmadı ama maalesef durum bu. Açık konuşmak gerekirse pahalı olmasına rağmen en iyi performansı Türkcell veriyor.

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Türsel, 40 lira olan faturamı 110 lira yapınca kısa sürede Vodafone geçip tekrar Türsel'e dönmek için 27 liraya Vodafone geçtim...

İşyerinde, evde, köyde, tatilde bir ay boyunca test ettim ve her yerde 4g ile mükemmel hizmet aldım ve Türsel'e geçmedim. 5 aydan fazla oldu memnunum.

Yüklemeli tarifelerde taahhüt olmadığı için kolayca operatör değiştirmek mümkün. Test edebilirsiniz.

Oyla:

Tuxs

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ESR
Cihazım
Mi9 T Pro 6/128
Konular
2
En iyi çekiş gücü maalesef ki Türkcell'de. Vodafone'nun bazı bölgelerde kullanmış olduğu 4G bantlardan dolayı çekiş gücü inanılmaz kötü. Ben şu an İstanbulun merkezinde 4,5G ile 7-10 mbps hız alabiliyorum Vodafone'da. Cihazıma henüz imei atılmadı ama maalesef durum bu. Açık konuşmak gerekirse pahalı olmasına rağmen en iyi performansı Türkcell veriyor.

Turkcell kullanıyorum da benim onlarla yaşadığım ayrı bir problem var hocam taahhüt ettikleri hizmeti vermediler bana ve yasal haklarımı kullanabileceğimi belirttiler dalga geçer gibi hiç uğraşacak durumum da yok şu sıralar yoksa seve seve üzerine giderdim. Çekim kalitesi konusuna gelirsek bende aynı fikirdeyim evet iyi ve Turkcell de adam gibi yatırım yaptı bu tartışılmaz gerçek fakat böyle olunca da müşteri kaybederler açıkçası ben faturalıyım ve en büyük hatayı orada yaptım faturasız olarak kullanacaktım öylesi daha iyi gibi zaten eli kolu bağlı taahhütü yaptırdık mis gibi çıkamaz edemez o fiyatları ödeyemez diye ki çıkınca evet istedikleri fiyatlar baya güzel bunuda bildikleri için masusmu yapıyorlar nedir anlamıyorum arada bi operatörler arası seyahat yapmak gerekiyor sanırım hem avantajlı oluyor hemde kendilerini bu sürede düzeltirler herhalde.

veliazak benimde aldığım değerler iyiydi sizde kullanıyormuşsunuz benim için güzel referans oldu geçmeyi düşünüyorum ben Xiaomi cihaz kullanmadan önce Red tarifesindeydim Turkcell 26 liraya fena olmayan bir tarifeyle faturalı olarak yeni abonelik alımına başlayınca avantajlı geldi ama sonradan önerdikleri paketler hem arttı hemde eyvallah ödeyebilecek durumdayız deyip geçmemize rağmen paket içeriğindeki taahhüt edilen hizmeti vermediler şimdi de taahhüt süremin bitişine az birşey kaldığı için 532 den sürekli aranıyorum şunu yapalım bunu yapalım teşekkürler düşünmüyorum deyip kapatıyorum bir kere kolumu kaptırdım birdaha hiç niyetim yok benimde.

Oyla:

Securom

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Securom
Cihazım
Mi 9t
Konular
9
arkadaslar ben vodafone kullaniyorum ve cihazimin markasi mi 9t. voLTE nin bende aktif olmadigini tespit ettim su kod ile *#*#86583#*#* aktif ettim telefonumun ustunde 4.5g yazan yerin yaninda voLTE simgesi geldi arama sesim duzeldi hd ye gecti ve internet hiz sorunumla ilgili musteri hizmetleri calisma yapiyorlardi bu voLTE olayini bulup aktif etmem musteri hizmetlerinin sorunuma cevap verip raporu kapatmasiyla ayni gunde oldu yani internet hizimin duzelmesi vodafonun calismalardan sonra mi yoksa voLTE yi aktif etmemden dolayi mi oldu o mechul ama telefonunuz 4.5g cektigi halde internetiniz yavassa voLTE yi hemen aktif edin ve sonra telefonu kapatip sim karti cikartip takip tekrar baslatin ve deneyin duzelme olursa ne mutlu

Oyla:

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
85
Ben de bundan dertliyim tt kullaniyordum Vodafone gectim internet rezalet İstanbulda hat 5 çekiyor ama hicbisey yuklenmiyor cayma çok olmasa hemen turktelekoma geri donerdim ☺ ne varsa yerli de var

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Ben de bundan dertliyim tt kullaniyordum Vodafone gectim internet rezalet İstanbulda hat 5 çekiyor ama hicbisey yuklenmiyor cayma çok olmasa hemen turktelekoma geri donerdim ☺ ne varsa yerli de var

Biraz bekle vestelcell geliyor az kaldı, geldiği zaman tamamen yerli ve milli bir hatta geçersin Yes~~giggle~~

Oyla:
Üst Alt