Anket Virüs programı kullanıyor musunuz ?

Virüs programı kullanıyor musunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    71

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
2006 yılından beri kullanmıyorum... Telefonumu ve bilgisayarımı da rutin olarak temizliyorum, sorun sıkıntı yaşamadım.

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Telefonda gereksiz elbette ama PC kullanırken Google görsellerde bir fotoğrafa tıkladığımda yönlendirme ile virüs yediğimi biliyorum. Bu gibi durumlarda nasıl önlem alıyorsunuz? Programsız ve bilinçli bir şekilde kullandığım kalde Rootkit yemekten kurtulamadım şahsen..
Hocam o tarz şeyler başıma geldi ama her seferin de chrome uyarı veriyor. Yönlendirilen site taklit veya güvenli değil diye. Pc de de telefonda da kullanmıyorum. Pc virus programı kursam çöker zaten çok sistem kullanıyor virus programları

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

redmi5plus

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
106
bence gereksiz tabi herkesin fikri farklı olabilir ben pc de bile kullanmıyorum. defenderi kapatıyorum hafta da bir tarama yapıyorum

Redmi559

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
Redmi 6a
Konular
28
Telofonda sadece hafıza kaplar zaten kendinde bellek temizleme yönetme var hafıza dolsa bile uyarı verir PC de kullanmıyorum Windows defendar var choreme yi güncel tutun virislü sitelerde uyarı verir telefona yüklemeyin boşuna

ertancetin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Mali Müşavir
Konular
63
Kullanıcıya göre değişir. Ben şahsen kullanmıyorum, ne bilgisayarda ne telefonda. Nereye girip çıktığını bilirsen her önüne gelen linke tıklamazsan biraz şüpheci bir kullanıcı olursan zaten kolay kolay hedef haline de gelmezsiniz. Bir de gereksiz yere paranoyak oluyor antivirüs programları. Emin olduğum dosyalarda bile şüpheli dosya diye uyarıyor yok karantinaya git kaldır tekrar gir dosyaya (eğer indirme kesilmediyse virüslü diye) falan filan. Bir sürü nedeni var. Kapladığı alan ve harcadığı Ram dolayısıyla da sistem stabilitesi ve performansı düşürüyor. Bir uygulama kuruyorsunuz kurduğunuz dosyanın içinden bir dosyayı siliyor uygulama açılmıyor falan, yararından çok zararı var benim için.

mehmet_dengiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Karşılıksız miui ailesine yardımı borç bilirim
Konular
49
Bazen telefonlara reklam banner leri girer. Tarayıcı açtığında yada durup dururken +18 resimler çıkar. Böyle durun yaşayan etrafimda çok oldu. Bunu da temizlemenin yolu karpersky virus programi

dorothy

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Swat
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
EGM
Konular
21
Peki telefonun yazılım anlamında temizliğini nasıl sağlıyorsunuz ? dorothy halilgurbuz HiddeNKinG
Kendi temizleyici Güvenlik uygulamasından,her gün tarama, optimizasyon,temizlik vs yapıyorum, şu ana kadar kullandığım hiçbir telefonda virüs problemi yaşamadım,ne olduğu belirsiz uygulamalar apklar dosyalar yuklemedigim sürece bi sıkıntı çıkmaz

efe574

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
omer
Cihazım
mi 5s plus
Konular
8
Ya telefonda ya pcde kullanmıyorum . Ara bir pcde kurup temizleyip kaldırıyorum.telde gerek duymadım bugüne kadarda hiç rastlamadim

plaintiger

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emir
Cihazım
mi9 t pro
Konular
50
Miuida gomulu avast var zaten kullaniyorum