- Adım
- Mert
- Cihazım
- Mi 8lite
- Konular
- 12
Viper açıkken youtubede video izlerken ses tamamen kesiliyor gelmiyor bu sorunun çözümü var mı hocam
Viper açıkken youtubede video izlerken ses tamamen kesiliyor gelmiyor bu sorunun çözümü var mı hocam
YouTube vanced kullaniyorum onda bir sorun var hocam artı deneyimlerime göre Dolby viperdan daha iyi sanki viper sadece ince ayarlara izin veriyor
Teşekkürler hocam deneyeceğim ama viper beni çok tatmin etmedi Dolby ses seviyesi olarak bir tık daha iyi sankidaha dün akşam yaklaşık 2 saat youtube vanced kullanarak kulaklıklardan viper4a ile müzik dinledim
yalnız dinlerken şunu farkettim bir ara viper4 a youtube ta aktif olarak gözükmedi, önce spotify fan müzik çaldım viper4a aktif olarak çalışmaya başladı sonra müziği durdurmadan youtube tan açtım ve spotify ı kapattım bu şekilde aktif olarak youtube tada çalıştı sonrasında,
isterseniz bir deneyin belki işe yarar sizde de
Teşekkürler hocam deneyeceğim ama viper beni çok tatmin etmedi Dolby ses seviyesi olarak bir tık daha iyi sanki
Ben sennheiser cx200 street II kullanıyorum dolbyde daha iyi performans aldım ama bakalım biraz daha kurcalayacagim teşekkürler hocam.kullandığınız kulaklık ses aygıtına göre değişiyor tabi , birde viper4a da kulaklığın codec'lerini desteklemesi etkiliyor ince ayar olarak
Ben senngeis
Ben sennheiser cx200 street II kullanıyorum dolbyde daha iyi performans aldım ama bakalım biraz daha kurcalayacagim teşekkürler hocam.
Müzik dinlemeyi sevenler için oldukça faydalı olan bu program içerisinde çok fazla seçenek barındırıyor. Benim de yeni eklentilerini keşfettiğim ve öğrendikçe kullanmayı aşırı sevdiğim bu program hakkında kısa bir rehber hazırlamak istedim. Umarım işinize yarar
Programın yeni sürümü 4 farklı çıkışı destekleyecek şekilde ayarlanmış.
Normal Kulaklık - Typ-C - Dahili Hoparlör ve Bluetooth hoparlör
Bunlardan hangisini kullanıyorsak onun bölümüne gelip güç düşmesini Aktif hale getiriyoruz. Ek olarak ayarlar kısmından Ses efektleri ekle ve uyumluluk modunu açabilirsiniz Diğer seçenekleri de müzik/kulak keyfinize göre ayarlayabilirsiniz.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Burda bazı özel ayarlardan bahsetmek istiyorum. Özellikle Dinamik sistem anahtarı eğer iyi bir kulaklığınız varsa kulağınızı Bas' a doyurabilir. Hatta daha da ileri gidebilir
Kalitesiz zayıf kulaklıklar da kullanmayınız. Kulaklığınıza zarar verebilirsiniz
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
VİPER-DDC Kulaklık doğrulama
Kullandığınız kulaklık eğer seçenekler arasında varsa müzik dinlemek daha da keyifli hale gelecektir. Veya orta kalite bir kulaklığı üst seviye bir Bose AE2 ye dönüştürebilirsiniz.
Sarmalanma
Yine burda çok farklı modlar mevcut. Sony, HTC, Samsung, Vivo gibi cihazların ses modlarını ekleyebilirsiniz
Viper bas ve Viper berraklık mutlaka kullanın. Diğer seçenekler kişisel olarak ayarlanabilir.
VİPER-DDC ve Sarmalanma Modlarını kullanmak için aşağıda verdiğim dosyayı zipten çıkarıp dahili hafıza da ki ViPER4Android klasörü ile yer değiştirmeniz gereklidir
İndir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Keyifli dinlemeler
Yardımcı konular
Mod - Dolby Atmos+Viper4AndroidFX+JamesDSP Kurma [MIUI 10 Pie]