Yardım Viper4Android Yükleyemiyorum

kairdeedee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kadir
Cihazım
GM8_sprout
Konular
2
iyi günler Metin hocamın eklediği Rom - Xiaomi.euLite v12.0.3 Android 10 yazılımını telefonuma kurdum herşeyi eksiksiz bir şekilde yaptım. magisk canary versiyonunu yükledim herşey buraya kadar sorunsuz. fakat viper4android modülünü yüklediğim zaman çalışmıyor ve telefondaki tüm sesler gidiyor. bütün yöntemleri denedim. selinux, audio modification, audio library akla gelebilecek tüm v4a sürümlerini ve yöntemlerini denedim fakat işe yaramadı. yardımcı olabilir misiniz

Ekli dosyalar

• resim_2024-06-03_002113736.png
    resim_2024-06-03_002113736.png
    23 KB · Görüntüleme: 55

Ramazan.T

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
POCO X4 PRO 5g
Meslek
öğrenci
Konular
29
Magisk Canary modül mantığı normal magisk ile aynı ise apk dosyasını kurup ardından zip dosyasını flash edin

kairdeedee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kadir
Cihazım
GM8_sprout
Konular
2
Magisk Canary modül mantığı normal magisk ile aynı ise apk dosyasını kurup ardından zip dosyasını flash edin
şimdi yazılımı tekrar temiz kurulum yapıp magisk son sürüm yükleyeceğim canary yerine ve dediğiniz adımları uygulayacağım

kairdeedee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kadir
Cihazım
GM8_sprout
Konular
2
Master limiter açıp bir ses dosyası oynatmamı istiyor. açıp müziği açıyıroum şarkı oynatılamıyor diyor ve yine telefonda ses gitti

Ramazan.T

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
POCO X4 PRO 5g
Meslek
öğrenci
Konular
29
Master limiter açıp bir ses dosyası oynatmamı istiyor. açıp müziği açıyıroum şarkı oynatılamıyor diyor ve yine telefonda ses gitti
Hocam rom ve android sürümü çok eski. Belki ondan olabilir. Farklı romlara bakmanızı tavsiye ederim. Ben de ufak bir bakim note 8 için custom rom var mı diye.

kairdeedee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kadir
Cihazım
GM8_sprout
Konular
2
Hocam rom ve android sürümü çok eski. Belki ondan olabilir. Farklı romlara bakmanızı tavsiye ederim. Ben de ufak bir bakim note 8 için custom rom var mı diye.
hocam linklerin çoğu kırık adam akıllı birşey bulamadım :(

Ramazan.T

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
POCO X4 PRO 5g
Meslek
öğrenci
Konular
29
Son güncel eu rom hocam. Android 11 ve MIUI 12.5.5.0. recovery rom.

kairdeedee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kadir
Cihazım
GM8_sprout
Konular
2
Son güncel eu rom hocam. Android 11 ve MIUI 12.5.5.0. recovery rom.
hocam çok teşekkür ederim bir de bu yazılım sizce nasıldır?

Ramazan.T

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
POCO X4 PRO 5g
Meslek
öğrenci
Konular
29
hocam çok teşekkür ederim bir de bu yazılım sizce nasıldır?

Hocam genel görüş beğeniyor. Ben mtk işlemcisi cihaz kullandığım için resmi bir eu rom kullanma imkanım olmadı :). Fakat özelleştirme ile çok derdiniz yoksa aosp romlara bakın stabiliye açısından gayet iyi oluyorlar. Kardeşimin telefonuna evulation x yükledim. Saçma bir şekilde iyi çekmeyen şebekesi bile düzeldi Kamera da iyileşme oldu. Cihaz da donmalar ciddi ölçüde azaldı. Ve şarjı çok büyük fark olmasa da hissedilecek kadar biraz daha iyi gidiyor.

kairdeedee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kadir
Cihazım
GM8_sprout
Konular
2
Hocam genel görüş beğeniyor. Ben mtk işlemcisi cihaz kullandığım için resmi bir eu rom kullanma imkanım olmadı :). Fakat özelleştirme ile çok derdiniz yoksa aosp romlara bakın stabiliye açısından gayet iyi oluyorlar. Kardeşimin telefonuna evulation x yükledim. Saçma bir şekilde iyi çekmeyen şebekesi bile düzeldi Kamera da iyileşme oldu. Cihaz da donmalar ciddi ölçüde azaldı. Ve şarjı çok büyük fark olmasa da hissedilecek kadar biraz daha iyi gidiyor.
aosp ara yüzü beni çok bunaltıyor magisk üzerinden launcher yüklemek mümkünmüdür acaba?

Üst Alt