- Adım
- .
- Cihazım
- .
- Meslek
- .
- Konular
- 37
tmm sağolun yani HER NE KADAR araç içinde kernel yazsada kernel değil de SÜRÜCÜ MODLARI dense ki bunu ( başlığı düzenle den yapabilirsiniz )daha iyi olacak sanki kafa karışıklığı olmasın derseniz ve ayrıca;
Öncelikle .irs dosyaları hakkında tam bilmeyenler için kısa bir not ; Bunlar
1)ÖRNEKLEME HIZI
Öncelikle
örnekleme hızınızı sürücü durumu kısmından öğrenebilirsiniz.
Ardından sürücü durumu içinde yazan örnekleme hızını kontrol edelim.
Eğer sizin örnekleme hızınız 4410 ise 128k .irs tercih etmelisiniz.
Eğer örnekleme hızınız 4800 ise 48k .irs tercih etmelisiniz.
2)Z-Edition mu H-edition mu?
Heralde ZhuHang’s a ait irs leri kullanmayan yoktur. Bu .irs lerin yanında hep z edition yada h edition yazar.
Z edition müzik için geliştirilmiş .irs lerdir.
H edition ise oyun için geliştirilen .irs lerdir.
Sanırım bir .irs in müzikte iyi performans veripte flim yada oyunda başımızı ağrıtacak kadar kötü performans vermesini herkes yaşamıştır...
3).irs nin kim tarafından yapıldığı ve hangi müzikler için yapıldığı... (SD den)
Ayrıca sadece Dolby kullanmak isteyenler için .irs kaynak; Dolby Pro Logic II Music[1].irs
Bazı cihazlarda Viper aracı kullananlar höparlör sesinin azaldığını söylemekteler bunu bende gördüm ama sürücü mod ayarlarından mı? yoksa güvenlik amaçlı sistem ses düşürmesi mi? Onu bilemedim. Bilgisi olan yazarsa iyi olur.
Öncelikle .irs dosyaları hakkında tam bilmeyenler için kısa bir not ; Bunlar
1)ÖRNEKLEME HIZI
Öncelikle
örnekleme hızınızı sürücü durumu kısmından öğrenebilirsiniz.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ardından sürücü durumu içinde yazan örnekleme hızını kontrol edelim.
Eğer sizin örnekleme hızınız 4410 ise 128k .irs tercih etmelisiniz.
Eğer örnekleme hızınız 4800 ise 48k .irs tercih etmelisiniz.
2)Z-Edition mu H-edition mu?
Heralde ZhuHang’s a ait irs leri kullanmayan yoktur. Bu .irs lerin yanında hep z edition yada h edition yazar.
Z edition müzik için geliştirilmiş .irs lerdir.
H edition ise oyun için geliştirilen .irs lerdir.
Sanırım bir .irs in müzikte iyi performans veripte flim yada oyunda başımızı ağrıtacak kadar kötü performans vermesini herkes yaşamıştır...
3).irs nin kim tarafından yapıldığı ve hangi müzikler için yapıldığı... (SD den)
Ayrıca sadece Dolby kullanmak isteyenler için .irs kaynak; Dolby Pro Logic II Music[1].irs
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bazı cihazlarda Viper aracı kullananlar höparlör sesinin azaldığını söylemekteler bunu bende gördüm ama sürücü mod ayarlarından mı? yoksa güvenlik amaçlı sistem ses düşürmesi mi? Onu bilemedim. Bilgisi olan yazarsa iyi olur.
Son düzenleme: