- Adım
- Muhammed
- Cihazım
- Platina/Courbet
- Konular
- 207
Hocam ilginç olan ses modülünün kameraya etkisiaudio modification library modülünü kaldirdigim zaman çalıştı efendim
Hocam ilginç olan ses modülünün kameraya etkisiaudio modification library modülünü kaldirdigim zaman çalıştı efendim
İnanin bende anlam veremedim. Romu kurarken sıkıntı olmuştur dedim baştan kurdum yine sonuç alamadım. Şuan o modül yok. Viper + dolby + kamera sorunsuz. Cevabınız içinde teşekkür ederimHocam ilginç olan ses modülünün kameraya etkisiÇözülmesine sevindim.
Çözümü paylaştığınız için ben teşekkür ederim hocamİnanin bende anlam veremedim. Romu kurarken sıkıntı olmuştur dedim baştan kurdum yine sonuç alamadım. Şuan o modül yok. Viper + dolby + kamera sorunsuz. Cevabınız içinde teşekkür ederim![]()
(1) Rehber - Viper4Android Profil Yapılandırması (En İyi Sesi Alın) | MIUI Türkiye Forumu (miuiturkiye.net)hocam bunu miui 12 android 10 a nasıl kurarız.
ilk defa görüyorum sebebini çözene premium üyelik falanEu rom da , audio modification library + viper4android kurulumunu gerçekleştirdiğim zaman kamera bağlanmıyor hatası veriyor nedendir acaba?
Benim söylediğim sürüm burada yok, ama başka kaynaklardan yahut magisk üzerinden apk yüklediğim zaman driver hatasını geçemiyorum onu kaldırıp 2.7x yüklediğim zaman driver hatası yokmevcut apk dosyalarından istediğiniz sürümü yükleyebilirsiniz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Önceki sürümlerde destek sonlanmış olabilir.Benim söylediğim sürüm burada yok, ama başka kaynaklardan yahut magisk üzerinden apk yüklediğim zaman driver hatasını geçemiyorum onu kaldırıp 2.7x yüklediğim zaman driver hatası yok
Permissive olarak nasıl ayarlanırMERHABA MIUI TÜRKİYE AİLESİ
Rootlu cihazların olmazsa olmaz ses modüllerinden olan Viper4Android Miui 12 Android 11 Destekli olarak yayımlandı.
Cihazımda Android R (11) Sürümü olmadığından dolayı modülü deneme şansım olmadı, modül hakkında herhangi bir hata bildiriminde bulunulmamış, ancak sizler herhangi bir hata ile karşılaşırsanız bildiriniz.
KURULUM
Öncelikle SELİNUXMODCHANGER uygulamasını cihaza yükleyerek PERMİSSİVE olarak ayarlayınız.
Ardından MAGISK uygulamasına girerek modül yükleme ekranına geliniz, cihaz depolamasına indirdiğiniz AUDIO MODIFICATION LIBRARY 4.0 uygulamasını göstererek yükleyiniz.
Cihazı yeniden başlatmadan magisk ekranına geri geliniz VIPER4 ANDROID 11 dosyasınıda yükleyiniz ve cihazı yeniden başlatınız.
Ana ekrana gelen VIPER4 uygulamasını çalıştırıp root erişim izni veriniz ve sürücülerin yüklenmesini bekleyiniz, sürücü yükleme işlemi sonrasında cihaz yeniden başlayacaktır. Bu işlem sonrasında cihaz BOOTLOOP'a düşerse cihazı twrp ye alarak ADVANCE / FILE MANAGER / data / adb /modules /Viper4AndroidFX klasörü içerisinden POST-FS-DATA.SH dosyasını siliniz.
İşlemler Bu Kadar bundan sonrası için kendi profil yapılandırmanızı oluşturabilir yada örnek profil yapılandırmasından destek alabilirsiniz.
Keyifli Forumlar
Rehber - Viper4Android Profil Yapılandırması (En İyi Sesi Alın)
MERHABA MIUI TÜRKİYE AİLESİ Forumda bir çok kullanıcı cihazından en iyi sesi alabilmek için ses modülü kullanıyor, buna rağmen aldığımız ses kalitesi yetersiz gelebiliyor ve hep en iyisini istiyoruz. Cihazlardan en iyi sesi alabilmeniz için sizlere bir kaç tüyo vereceğim giggle~~ ÖRNEK PROFİL...forum.miuiturkiye.net
İNDİRME BAĞLANTILARI
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir