Teşekkürler hocam, hepimiz için öyle olması dileğiyleKazanan hocalarımıza tebrikler, yorumları okurken ben de çok güldüm ama Kale seramik değilmiş 1231243 size de sevdiklerinizle mutlu yıllar dilerim
Resimlerde görülen siyah tam ekran cihaz olarak belirttiğim Nesne, her ne kadar cihaz demiş olsam da, aşağıdaki 9 arkadaşımız da, bunun bir seramik parçası olduğunu belirterek, doğru cevap vermişlerdir, kendilerini tebrik ediyor ve tüm katılan arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Tam adı S20 Modelo fayansıdır.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Doğru cevap verenler: 1231243 musdi27 Sufisko adibelli gmdelite18 shuj mcelik3 Iggy Azalea StreX
Kura sonucu aşağıdaki 3 arkadaşımız 3 aylık VIP üyelik kazanmışlardır
Sayın 1231243 , mcelik3 ve Iggy Azalea hocalarım, hayırlı olsun
Gesendet von meinem Schajomi Mi Max3 mit Tapatalk
teşekkür ederim hocamResimlerde görülen siyah tam ekran cihaz olarak belirttiğim Nesne, her ne kadar cihaz demiş olsam da, aşağıdaki 9 arkadaşımız da, bunun bir seramik parçası olduğunu belirterek, doğru cevap vermişlerdir, kendilerini tebrik ediyor ve tüm katılan arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Tam adı S20 Modelo fayansıdır.
Doğru cevap verenler: 1231243 musdi27 Sufisko adibelli gmdelite18 shuj mcelik3 Iggy Azalea StreX
Kura sonucu aşağıdaki 3 arkadaşımız 3 aylık VIP üyelik kazanmışlardır
Sayın 1231243 , mcelik3 ve Iggy Azalea hocalarım, hayırlı olsun
Gesendet von meinem Schajomi Mi Max3 mit Tapatalk
Allah yolunu açık etsin kardeş...Bu siteye hiç yakıştıramadım açıkçası. Böyle saçma şakalarla üyelerle dalga geçmek pek de hoşuma gitmedi. Sırf bundan dolayı siteden ayrılma kararı aldım. Zaten üyeler arasındaki kaba hitap, açılan konulara ve sorulan sorulara adam akıllı cevap verilememesi veya hiç verilmemesi dikkatimi çekmişti.
Değerli bilgiler öğrendiğim için teşekkür ediyorum ama sitede daha fazla bulunamayacağım.
Kimse kimse ile dalga geçmedi, üstelik bu üyelerimize de bir hakarettir, bir etkinlik düzenledik, eğlendik hep birlikte...Bu siteye hiç yakıştıramadım açıkçası. Böyle saçma şakalarla üyelerle dalga geçmek pek de hoşuma gitmedi. Sırf bundan dolayı siteden ayrılma kararı aldım. Zaten üyeler arasındaki kaba hitap, açılan konulara ve sorulan sorulara adam akıllı cevap verilememesi veya hiç verilmemesi dikkatimi çekmişti.
Değerli bilgiler öğrendiğim için teşekkür ediyorum ama sitede daha fazla bulunamayacağım.
Bu siteye hiç yakıştıramadım açıkçası. Böyle saçma şakalarla üyelerle dalga geçmek pek de hoşuma gitmedi. Sırf bundan dolayı siteden ayrılma kararı aldım. Zaten üyeler arasındaki kaba hitap, açılan konulara ve sorulan sorulara adam akıllı cevap verilememesi veya hiç verilmemesi dikkatimi çekmişti.
Bu yazınıza katılıyor ve altınada imzamı atarım...Ciddiyetten uzak söylemler ....İçeriği boş ve spekülasyona açık...Bu siteye hiç yakıştıramadım açıkçası. Böyle saçma şakalarla üyelerle dalga geçmek pek de hoşuma gitmedi. Sırf bundan dolayı siteden ayrılma kararı aldım. Zaten üyeler arasındaki kaba hitap, açılan konulara ve sorulan sorulara adam akıllı cevap verilememesi veya hiç verilmemesi dikkatimi çekmişti.