- Adım
- IrResistibLe
- Cihazım
- Redmi10 2022
- Konular
- 48
Ohooooh geldi çokdanredmi note 8 geldimi acaba
Ohooooh geldi çokdanredmi note 8 geldimi acaba
Fostum inanki elimdeki cihaz başka bi cihaza dönüştü gwrçekten kullanışlı benim adıma bu şarj donma vs diyen arkadaşlara katılmıyorum tamamen cihazdan ne bekledigine baglı onşarın söyledikleri benim bu telden çok bi beklentim zaten yok oda hayli hayli güzelleşti ve rahatladı telefonum bana sorucak olursan görüşüm buİsolder hocam,görüşlerini alayım lütfen.Görüşleriniz benim için çok önemlii
Sadece buradaki şeffaflığı neden kaybettim onu bilmiyorum böyle beyaz kaldı daha önce şeffaf kullanıyordumİsolder hocam,görüşlerini alayım lütfen.Görüşleriniz benim için çok önemlii
Hocam valla bende size katılıyorum,hiç donma ve kasma yok.Adeta telefon sanki daha da hızlandı gibi ekran tazeleme standart olmasına rağmen daha da hızlı,batarya performansı aynı.Fostum inanki elimdeki cihaz başka bi cihaza dönüştü gwrçekten kullanışlı benim adıma bu şarj donma vs diyen arkadaşlara katılmıyorum tamamen cihazdan ne bekledigine baglı onşarın söyledikleri benim bu telden çok bi beklentim zaten yok oda hayli hayli güzelleşti ve rahatladı telefonum bana sorucak olursan görüşüm bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sadece buradaki şeffaflığı neden kaybettim onu bilmiyorum böyle beyaz kaldı daha önce şeffaf kullanıyordum
oto olarak gelmedi daha bana 2 telefonumaOhooooh geldi çokdan
Telefonlarının modeli nediroto olarak gelmedi daha bana 2 telefonuma
2019 da aldığımTelefonlarının modeli nedir
Redmi Note 8 MIUI 13 almayacak.Ama android 12 yi kendiniz el ile deneyimlemek istiyorsanız custom rom kurun.Çok güzel AOSP romlar var ve cihaz daha hızlı ve daha stabil calışır.2019 da aldığım
redmi note 8 64 gb
Kesinlikle, bende rn9 pro kullanıyorum telefonu günde iki kere şarja takıyorum. 12,5 enhanced gayet iyiydi ama 13 bana kalırsa çöp.Mi 11T Pro kullanıyorum miuı 13 berbat gerçekten pil kullanımı çok kötü en stabil rom u arıyorum daha karar veremedim