Rom yukledikten sonra wipe yapilmaz ise akilli system cihazlarda fastboot a düşmez hocam
Merhaba arkadaşlar bu sorun ile alakalı konular açılmaktadır şayet dün kedimde Format data'dan sonra wipe yaptım reboot recovery dediğimde cihaz Fastboot'a düştü ve TWRP moduna girmiyordu böyle bir durum ile karşılaşırsanız nasıl TWRP'yi geri getireceğinizi anlatacağım.
Öncelikle aşağıda verdiğim linklerden ADB'yi indirin ve kurun. Ardından VBMETA.img dosyasını indirin ve ADB'nin kurulu olduğu klasöre atın.
Bu esnada telefonunuz fastboot modunda ve pc'ye bağlı olmalıdır.
Cmd açın ve önce fastboot devices yazın telefonunuz pc görüyormu kontrol edin ardından aşağıdaki kodu girip enterlayın.
fastboot --disable-verity --disable-verification flash vbmeta vbmeta.img
Kurulum başarılı olduysa ekranda böyle yazar.
fastboot reboot komutu ile yeniden başlatabilir.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
İndirme Linkleri:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Rom değişikliğinde format şartHerkese Merhaba,
twrp üzerinden en son global romu yükledim cihazın rootunda veya imei de bir sıkıntı çıkmadı fakat twrp bootu kaybettim artık standart xiaomi boot ekranı geliyor ses açma ve güç tuşuna basınca ve VBMETA.img da işime yaramadı halen standart boot ekranı geliyor. Ne yapmam gerekir bilemedim twrp yi yeniden yükleyim mi? amacım telefon içindeki bilgileri ve rootu kaybetmeden endozzya rom a geçmek globaldeki google uygulamaları bitirdi telefonu
Format atarsam da hem atılan imei hem de rootu kaybetmiş olurum değil mi?Rom değişikliğinde format şart
Twrp den format data yaparsanız sadece root gider IMEI gitmez. IMEI işlemi yapılmış cihaza hard reset atarsanız hem IMEI gitme durumu var hem root gider.Format atarsam da hem atılan imei hem de rootu kaybetmiş olurum değil mi?