Romun kurulum anlatımı böyle olduğu için 4 wipe sonra rom sonra 2 wipe yapıyorum her rom kurulumunda Muradovs
Ustam programı izniniz olursa başka forum da paylaşabilir miyim?
Merhaba arkadaşlar bu sorun ile alakalı konular açılmaktadır şayet dün kedimde Format data'dan sonra wipe yaptım reboot recovery dediğimde cihaz Fastboot'a düştü ve TWRP moduna girmiyordu böyle bir durum ile karşılaşırsanız nasıl TWRP'yi geri getireceğinizi anlatacağım.
Öncelikle aşağıda verdiğim linklerden ADB'yi indirin ve kurun. Ardından VBMETA.img dosyasını indirin ve ADB'nin kurulu olduğu klasöre atın.
Bu esnada telefonunuz fastboot modunda ve pc'ye bağlı olmalıdır.
Cmd açın ve önce fastboot devices yazın telefonunuz pc görüyormu kontrol edin ardından aşağıdaki kodu girip enterlayın.
fastboot --disable-verity --disable-verification flash vbmeta vbmeta.img
Kurulum başarılı olduysa ekranda böyle yazar.
fastboot reboot komutu ile yeniden başlatabilir.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
fastboot recovery ile TWRP'ye gidebilirsiniz.
İndirme Linkleri:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Merhaba arkadaşlar bu sorun ile alakalı konular açılmaktadır şayet dün kedimde Format data'dan sonra wipe yaptım reboot recovery dediğimde cihaz Fastboot'a düştü ve TWRP moduna girmiyordu böyle bir durum ile karşılaşırsanız nasıl TWRP'yi geri getireceğinizi anlatacağım.
Öncelikle aşağıda verdiğim linklerden ADB'yi indirin ve kurun. Ardından VBMETA.img dosyasını indirin ve ADB'nin kurulu olduğu klasöre atın.
Bu esnada telefonunuz fastboot modunda ve pc'ye bağlı olmalıdır.
Cmd açın ve önce fastboot devices yazın telefonunuz pc görüyormu kontrol edin ardından aşağıdaki kodu girip enterlayın.
fastboot --disable-verity --disable-verification flash vbmeta vbmeta.img
Kurulum başarılı olduysa ekranda böyle yazar.
fastboot reboot komutu ile yeniden başlatabilir.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
fastboot recovery ile TWRP'ye gidebilirsiniz.
İndirme Linkleri:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
BL kilidiniz kapalıysa bu yöntem olmaz hocam.Merhabalar,
Mi Note 8 cihazinda, sizin açıklamalarda oldugu gibi, işemleri yaptim ama cihazim "kilitli durumda" oldugu icin hata aliyorum.
Aldigim hata: Failed ( remote: Flashing is not allowed in Lock State). Mi UI Unlock programida kullandim ama bir turlu kilidi acamiyorum.
Bu konuda destek verebiliyormusunuz?
Ne yapmam lazim? ortalama 3 haftadir bekliyorum, cihaz acilmiyor zaten. Destekci olma sansiniz varmi?BL kilidiniz kapalıysa bu yöntem olmaz hocam.
Cihazınız kilitli ve rom fastboot'a kaldıysa telefon açılmıyorsa yetkili hesap lazım.Ne yapmam lazim? ortalama 3 haftadir bekliyorum, cihaz acilmiyor zaten. Destekci olma sansiniz varmi?
yetkili hesap derken, bana ait hesap var, telefonu kullandigim, bu hesap uzerinden unlock yapiyorum ama surekli hata aliyorum.Cihazınız kilitli ve rom fastboot'a kaldıysa telefon açılmıyorsa yetkili hesap lazım.