Yardım Vakıfbank Mobil Cihazı Devre Dışı Bıraktı?

CanYILMAZ

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can YILMAZ
Cihazım
Not 10 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
1
Ciddi bir suistimal ortaya çıkar o zaman, mesela bir arkadaşınız sizde stok rom olmadığını görür, bir şekilde girer hesabınıza sonra bankaya gidersiniz banka da sizee stok rom yok der çıkar işin içinden olan müşteriye olur. Türk milleti olsrak bize sunulan güzellikleri suistimal ediyoruz maalesef.
Hocam bilgisayarınızda antivirüs yoktur, o arkadaşınız bilgisayarınıza da gereken ne ise yapar. Bilgisayarda yapılması çok daha kolaydır. Telefonda uygulama açarsınız, bilgisayarda tarayıcıdan girersiniz. https yazmazsınız da farklı ip ye yönlenirsiniz farketmezsiniz, halkbank yerine haikbank yazan linke tıklarsınız, farketmezsiniz, aynı ağda man in the middle tarzı bir saldırıya maruz kalırsınız farketmezsiniz. Telefon benim özelim, birisi benim telefonumu aldıktan sonra orijinal romla da yapar ne yapılacaksa zaten.

ahmetcngz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Rdmi nte 13 pro
Konular
18
Hocam bilgisayarınızda antivirüs yoktur, o arkadaşınız bilgisayarınıza da gereken ne ise yapar. Bilgisayarda yapılması çok daha kolaydır. Telefonda uygulama açarsınız, bilgisayarda tarayıcıdan girersiniz. https yazmazsınız da farklı ip ye yönlenirsiniz farketmezsiniz, halkbank yerine haikbank yazan linke tıklarsınız, farketmezsiniz, aynı ağda man in the middle tarzı bir saldırıya maruz kalırsınız farketmezsiniz. Telefon benim özelim, birisi benim telefonumu aldıktan sonra orijinal romla da yapar ne yapılacaksa zaten.
Evet, yapar ama ben dediğinizden istinaden dedim, yani dediğiniz mantıkta olsa custom rom kurunca banka ben sorumluluk kabul etmiyorum dese insanlar çok çok rahat bir şekilde yapar olan bize olur ben onu demek istedim.

Üst Alt