- Adım
- bilal
- Cihazım
- K20 pro
- Konular
- 5
anladım hocam v4 link kırık ondan sordum .Hayır hocam bu son sürüm çıkan miui vn romu
anladım hocam v4 link kırık ondan sordum .Hayır hocam bu son sürüm çıkan miui vn romu
Hocam bu cin tabanlı v4 sürüm linki değilmi. ? Ben onu istemiştim konu sahibinden. Diger vn romu var bende zaten cin tabanli olani istiyorum ben yanlış link vermeyin lütfenLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Tamam hocam bu da çin sürümü zaten sadece en günceli siz en iyisi konu sahibinin link vermesini bekleyinHocam bu cin tabanlı v4 sürüm linki değilmi. ? Ben onu istemiştim konu sahibinden. Diger vn romu var bende zaten cin tabanli olani istiyorum ben yanlış link vermeyin lütfen
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet hocam çin romu ve son çıkan 12.5.6 sürümünün V7.3 buildHocam demek istediğim konudaki halihazırda olan vn romun yaptığı çin sürüm olan romu istiyorum. Vn romun hindistan rom olan şeklini kullandım 1 yıldan fazla fakat hindistan rom olduğu için NFC yok . Cin tabanlida nfc vardir diye v4 son sürümdür diye düşündüğüm için indirmek istedim ondada link kırık. Sizin verdiğiniz link bu konudaki romun üst sürümü mü ? V4den demi üst sürüm yani
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tmmdir tşklerEvet hocam çin romu ve son çıkan 12.5.6 sürümünün V7.3 build
Stock rom kurduysanız magisk flashlamazsanız Twrp gider, Custom rom kurduysanız magisk gerek yok siz kaldırmadığınız sürece twrp gitmez. Bu rom da Çin sürümü tabanlı bir Custom Rom olduğu için root istemiyorsanız kurmanız gerek yok Twrp'nizi sil kaldırmadığınız sürece gitmeyecektir.Özellikleri nasıl? Birde TWRP gitmemesi için Roomdan sonra root mu atıyorduk? Birde görüşme kaydetme özelliği var mı? ( Call Recorder )
Görüşme kaydı var mı acaba.ÖzelliklerResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
- Varsayılan Çin Stabil sürüm ile aynı.
- Google Hizmetleri eklenmiştir.
- TR dil eklenmiştir.
Rom Kurulum AdımlarıDestek Ekran Kilidi Dergisi özelliği
- Şarj etkisi (xiaomi.eu koduna göre)
- Gelişmiş Güç Menüsü - Geliştirici modunda etkinleştirin (xiaomi.eu koduna göre)
- Widevine DRM L1 desteği (Netfix 4k)
- Ekranı kapatmak için iki kez hafifçe vurun
- Önemli/Önemsiz Bildirimler (Önemli/Önemsiz Bildirimler kategorisi)
- Çin'in Uygulama Kasasına taşındı
- 3 dil daha destekleyin: VN, Türkçe, İspanyolca (Tamamen çevirilmiştir)
* Düzeltmeler:
- Global uygulama bildirimindeki gecikmeyi düzeltin (Zalo, Telegram)
- Kilit ekranında bildirim simgesini göstermeyen hatayı düzeltin
- AOD'de hata mesajını düzeltin
* Gereksinimler: (Rom'u flash etmek için herhangi bir TWRP Kurtarma veya Özel Kurtarma kullanın)
- China Stable sürüm 12.5.5 kullanıyorsanız (eski V3 dahil), bu sürüme 5 (Wipe Data) silmeniz gerekir.
* Not:
- Getapp uygulaması sistem özelliklerinden (silinemez) kullanıcı özelliklerine (silinebilir) taşındı. Bu uygulama SuperWallpaper'ı kurmak/güncellemek için kullanılır, herkes SuperWallpaper'ı kurar ve sonra benim için GetApps uygulamasını kaldırır.
Kesinlikle Rom dosyasını hemen telefona atmayın.
1- Cihazı kapatıp ( Güç tuşu ve ses + arttırma tuşuna basılı tutun ) OrangeFox'' ya da TWRP'' menüsüne girin.
2- Format Data 'yes' yapın.
3- Reboot recovery seçeneğini kullanın.
4- Wipe kısmına gelip Dalvik, Cache, Data, System seçip wipelayın.
5- Ardından indirdiğimiz rom'u flashlayıp kullanabilirsiniz.
Root Adımları
Magisk sürümleri nden dilediğinizi indirip OrangeFox ya da TWRP ekranından flashlayıp ve Reboot System demeniz yeterli.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görüşme kaydı varmış da linkler kırıkGörüşme kaydı var mı acaba.