Çözüldü Uzun Süre Cc9 Kullanan Birisi Lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

semsengineer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sems
Cihazım
note3pro
Konular
24
bende amoled seviyorum sadece mia3 ekran çözünürlüğü çok kötü diyolar m30s arkadaşımda var işimi çok rahat görür
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu Trendyol Hepsiburada gibi yerlerden bi şekilde indirim yapma şansımız yokmu :)
ben cc9 u imei çakılmış şekilde aldım. garantisiz. bir önceki telefonumda note 3 pro ydu. oda aynı şekilde kullandım. garantiye gerek duymuyorum açıkçası : ) sizin yerinizde olsam ya mi9lite yada minote 10 bakarım garantili alacğınıza garantisiz mi note 10 . ben bunu almasam note 10 u alırdım kesin: )

agoguzhan06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi9t
Konular
63
ben cc9 u imei çakılmış şekilde aldım. garantisiz. bir önceki telefonumda note 3 pro ydu. oda aynı şekilde kullandım. garantiye gerek duymuyorum açıkçası : ) sizin yerinizde olsam ya mi9lite yada minote 10 bakarım garantili alacğınıza garantisiz mi note 10 . ben bunu almasam note 10 u alırdım kesin: )
2000bütcem var letgo ve sahibindende cihaz yok yoksa dediğiniz gibi garanti umrumda değil

semsengineer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sems
Cihazım
note3pro
Konular
24
2000bütcem var letgo ve sahibindende cihaz yok yoksa dediğiniz gibi garanti umrumda değil
mi9lite o fiyatlara zaten var hocam. cc0 değil mi9lite alabilrsiniz. mi note 10 3000 bandında malesef.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada mi9t de çok güzel cihazdır ben ikisi arasında kalmıştım ama ön kamera yüzünden almak istemedim. mi9t daha çok tutuldu malesef. ha bu arada bizim telefona rom desteği diğer telefonalr gibi değil. miroom eurom devam tabi . miui12 de sorunsuz gçecek ama miui13 bilemeyiz tabi oda baya zaman demek..

resitbirben

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Reşit
Cihazım
Mİ 9
Meslek
B-B GARAGE
Konular
7
Cc9 kullanıyorum hattım Türkcell İstanbul'dayım problem olduğunu görmedim sorunsuz köy kısımlarda sorun olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt