Çözüldü Uzun Süre Cc9 Kullanan Birisi Lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ferhat_72

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
Mi 9 Lite
Meslek
Eczane Teknisyeni
Konular
12
Mi 9 Lite ile CC9 aynı özellikleri taşıyan cihaz kardeşim sen söyle yardımcı olayım?
Merhaba bende almayı düşünüyorum acaba tavsiye edermisiniz gerçekten güzel cihaz gibi duruyor bazı sorularım var kararsızım yardımcı olursanız sevinirim

agoguzhan06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi9t
Konular
63
Mi 9 Lite ile CC9 aynı özellikleri taşıyan cihaz kardeşim sen söyle yardımcı olayım?
cc9 da bant20 yok litede var hocam benim sıkıntı da zaten bant20 meselesi o yüzden lite değil cc9 kullanan birisini arıyorum

Toprak 58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak
Cihazım
Mi 9 Lite
Meslek
Lise Öğrencisi
Konular
17
Merhaba bende almayı düşünüyorum acaba tavsiye edermisiniz gerçekten güzel cihaz gibi duruyor bazı sorularım var kararsızım yardımcı olursanız sevinirim
Özelden mesaj at sorularına cevap veririm kardeşim bekliyorum sorularını

semsengineer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sems
Cihazım
note3pro
Konular
24
cc9 aldım band 20 yok vodafone hattım. bazen hat durup dururken gidiyor bazı zayıf çeken yerlerde. ben genel manada memnunum . daha mi9lite duyurulmamıştı ben aldığımda baya oldu yani. hat dışında çok memnunum ama alabilirseniz mi9lite alın cc9 da hat çekim sorun olabiliyor. soruuz avrsa cevaplamaya çalışim.

agoguzhan06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi9t
Konular
63
cc9 aldım band 20 yok vodafone hattım. bazen hat durup dururken gidiyor bazı zayıf çeken yerlerde. ben genel manada memnunum . daha mi9lite duyurulmamıştı ben aldığımda baya oldu yani. hat dışında çok memnunum ama alabilirseniz mi9lite alın cc9 da hat çekim sorun olabiliyor. soruuz avrsa cevaplamaya çalışim.
hocam belliki cc9 Vodafone ile mide bulandırcak vazgeçtm redmi note8 mia3 ve m30s arasında kaldım sıfır alcam

semsengineer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sems
Cihazım
note3pro
Konular
24
hocam belliki cc9 Vodafone ile mide bulandırcak vazgeçtm redmi note8 mia3 ve m30s arasında kaldım sıfır alcam
şahsen ben olsam note8 almam. ben ce amoled ekran önemli benim fikrim tabi . mia3 ve m30s i bilmiyorum açıkçası.

agoguzhan06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi9t
Konular
63
şahsen ben olsam note8 almam. ben ce amoled ekran önemli benim fikrim tabi . mia3 ve m30s i bilmiyorum açıkçası.
bende amoled seviyorum sadece mia3 ekran çözünürlüğü çok kötü diyolar m30s arkadaşımda var işimi çok rahat görür
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu Trendyol Hepsiburada gibi yerlerden bi şekilde indirim yapma şansımız yokmu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt