Mi 9 Lite ile CC9 aynı özellikleri taşıyan cihaz kardeşim sen söyle yardımcı olayım?kullandığınız model litemi yoksa cc9mu hocam
Merhaba bende almayı düşünüyorum acaba tavsiye edermisiniz gerçekten güzel cihaz gibi duruyor bazı sorularım var kararsızım yardımcı olursanız sevinirimMi 9 Lite ile CC9 aynı özellikleri taşıyan cihaz kardeşim sen söyle yardımcı olayım?
cc9 da bant20 yok litede var hocam benim sıkıntı da zaten bant20 meselesi o yüzden lite değil cc9 kullanan birisini arıyorumMi 9 Lite ile CC9 aynı özellikleri taşıyan cihaz kardeşim sen söyle yardımcı olayım?
Özelden mesaj at sorularına cevap veririm kardeşim bekliyorum sorularınıMerhaba bende almayı düşünüyorum acaba tavsiye edermisiniz gerçekten güzel cihaz gibi duruyor bazı sorularım var kararsızım yardımcı olursanız sevinirim
Eyvallah sağolasınÖzelden mesaj at sorularına cevap veririm kardeşim bekliyorum sorularını
hocam belliki cc9 Vodafone ile mide bulandırcak vazgeçtm redmi note8 mia3 ve m30s arasında kaldım sıfır alcamcc9 aldım band 20 yok vodafone hattım. bazen hat durup dururken gidiyor bazı zayıf çeken yerlerde. ben genel manada memnunum . daha mi9lite duyurulmamıştı ben aldığımda baya oldu yani. hat dışında çok memnunum ama alabilirseniz mi9lite alın cc9 da hat çekim sorun olabiliyor. soruuz avrsa cevaplamaya çalışim.
şahsen ben olsam note8 almam. ben ce amoled ekran önemli benim fikrim tabi . mia3 ve m30s i bilmiyorum açıkçası.hocam belliki cc9 Vodafone ile mide bulandırcak vazgeçtm redmi note8 mia3 ve m30s arasında kaldım sıfır alcam
bende amoled seviyorum sadece mia3 ekran çözünürlüğü çok kötü diyolar m30s arkadaşımda var işimi çok rahat görürşahsen ben olsam note8 almam. ben ce amoled ekran önemli benim fikrim tabi . mia3 ve m30s i bilmiyorum açıkçası.
bu Trendyol Hepsiburada gibi yerlerden bi şekilde indirim yapma şansımız yokmuşahsen ben olsam note8 almam. ben ce amoled ekran önemli benim fikrim tabi . mia3 ve m30s i bilmiyorum açıkçası.