Yardım Uzun bir zaman sonra Mi'ye dönüş

ErdemKr

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Redmi 8 Pro
Meslek
İşsiz
Konular
22
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Yok
Telefon Modeli
Yok
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 yıl önce sattığım mi9t prodan sonra yarın itibariyle tekrar mi ailesine dönmeye karar verdim bi kaç model inceledim ama kararsız kaldım mi 11 lite (2.el) poco X3 pro ve redmi note 10 5g modelleri arasında kaldım sizce hangisini almalıyım veya tavsiye ettiğiniz bir model var mı kamerayı pek önemsemiyorum ama performans alabileceğim bir cihaz olsun istiyorum bu yüzden poco ön plana çıksada pek kullanıcılar memnun değil gibi yorumlarınızı bekliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 yıl önce sattığım mi9t prodan sonra yarın itibariyle tekrar mi ailesine dönmeye karar verdim bi kaç model inceledim ama kararsız kaldım mi 11 lite (2.el) poco X3 pro ve redmi note 10 5g modelleri arasında kaldım sizce hangisini almalıyım veya tavsiye ettiğiniz bir model var mı kamerayı pek önemsemiyorum ama performans alabileceğim bir cihaz olsun istiyorum bu yüzden poco ön plana çıksada pek kullanıcılar memnun değil gibi yorumlarınızı bekliyorum
Bu arada bütçe 3000 tabi ne kadar inebilirsek o kadar kar

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
3000TL bütçe ile belirttiğiniz modelleri yurtiçi satın alamazsınız. Galiba yurt dışı olarak soruyorsunuz...

Öncelikle bu modellerin hiç birinde şu anda IMEI tamiri yapılamıyor. Yapılıp yapılamayacağı da belli değil. Eğer bu riski kabul ediyorsanız Mi11 lite kişisel olarak içlerinde en beğendiğim cihaz. Ancak performans/oyun ağırlıklı kullanımda Poco X3 Pro da değerlendirilebilir.

IMEI tamiri yapılabilen cihazlar içerisinde ise beklentilerinizi en iyi karşılayacak model Mi 10T ancak bu model için de bütçenizi bir miktar artırmanız gerekli. Eğer bütçenizi de artıramıyorsanız Poco X3 NFC modeline bir göz atabilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt