- Adım
- Erdem
- Cihazım
- Redmi 8 Pro
- Meslek
- İşsiz
- Konular
- 22
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Yok
- Telefon Modeli
- Yok
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 yıl önce sattığım mi9t prodan sonra yarın itibariyle tekrar mi ailesine dönmeye karar verdim bi kaç model inceledim ama kararsız kaldım mi 11 lite (2.el) poco X3 pro ve redmi note 10 5g modelleri arasında kaldım sizce hangisini almalıyım veya tavsiye ettiğiniz bir model var mı kamerayı pek önemsemiyorum ama performans alabileceğim bir cihaz olsun istiyorum bu yüzden poco ön plana çıksada pek kullanıcılar memnun değil gibi yorumlarınızı bekliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada bütçe 3000 tabi ne kadar inebilirsek o kadar karMerhaba arkadaşlar yaklaşık 1 yıl önce sattığım mi9t prodan sonra yarın itibariyle tekrar mi ailesine dönmeye karar verdim bi kaç model inceledim ama kararsız kaldım mi 11 lite (2.el) poco X3 pro ve redmi note 10 5g modelleri arasında kaldım sizce hangisini almalıyım veya tavsiye ettiğiniz bir model var mı kamerayı pek önemsemiyorum ama performans alabileceğim bir cihaz olsun istiyorum bu yüzden poco ön plana çıksada pek kullanıcılar memnun değil gibi yorumlarınızı bekliyorum