- Adım
- ramazan
- Cihazım
- Mİ A 3
- Meslek
- esnaf
- Konular
- 49
Pc den girdiğim hotmail hesabıyla uygulamaya giriş yapmaya çalıştığımda bu bildiri geliyor.
Sorununuzu daha açıklayıcı bir şekilde ve ekran görüntüsü ile paylaşabilirseniz, size daha sağlıklı yardımcı olabiliriz hocam.Pc den girdiğim hotmail hesabıyla uygulamaya giriş yapmaya çalıştığımda bu bildiri geliyor.
hocam bu olmadığı için yeniden foto ile paylaştım bunuda silemedimSorununuzu daha açıklayıcı bir şekilde ve ekran görüntüsü ile paylaşabilirseniz, size daha sağlıklı yardımcı olabiliriz hocam.
Sanırım bu konu demek istedinizhocam bu olmadığı için yeniden foto ile paylaştım bunuda silemedim(
aynen hocam .girişi yaptım en son da .fakat pc deki gibni ekran formatı yok sanırım forumları takip edemiyorumSanırım bu konu demek istediniz
Yardım - tapataklak uygulmaya giriş yapamıyorum
pc den giriş yaptığım hesabımla uygulamadan giriş yapacağım zaman bu bildiri geliyor şifrem doğru ???forum.miuiturkiye.net
Anladım hocam bu konuyu kapatıyorum o zaman mükerrer.aynen hocam .girişi yaptım en son da .fakat pc deki gibni ekran formatı yok sanırım forumları takip edemiyorum