- Adım
- Sezer
- Cihazım
- iPhone 13 256GB
- Konular
- 68
valla hocam samsungdan oneplusa kadar kullandım hepsinde vardı bu. sadece iosda yoktu. oda baska bi dünya zaten. sorun android tabanlı sanırsam bende anlamadım.
Ben miui ye has bir durum sanıyordum anlaşılan değilmiş. Arayüz akıcılığı ve geçişlerde ios kalitesine asla yanasamayacak sanirim android. O yumuşak akıcı geçişleri göremeyeceğiz.
Sorun Android tabanlı olsa neden aosp romlarda böyle bir sorunla karşılaşmadım. Evet yumuşak geçişler yok ama bu android sistemin yapamadığıdan değilde markaların bunu yapmamasından kaynaklanıyor bence. Xiaomi miui 12 ile daha yumuşak geçişler yapmaya başladı çokta stabil değil ama geliştirilirse daha stabil hale getirilir. Aosp romlardaki geçişler çokta yumuşak değil ama hız bakımından çok rahatlatıcı animasyonlar var. Gereksiz animasyonlardan arayüzü arındırmak bence mantıklı. Zamanla zaten bu tarz animasyonları markalar yapacaklardır bence. Xiaomi yavaştan başladı bence daha çok geliştirilmesi lazım.
Sorun android tabanlı değil Android'i ozellestiren firmalar yapamıyor demek ki aosp romlarda söylediğim gibi bir sorun yok
Katılıyorum size. Miui 12 ile yapılabildiğini gördük sadece daha çok geliştirilmesi gerekiyor.