Yardım Uygulamaları SD karta taşıma

MRYM

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Merve
Cihazım
Red Mİ 5A
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MİUİ Global 10.1
Telefon Modeli
Red mi 5a
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Red mi 5a telefon var bende şu an. Ayarlardan depolamayi SD kart yapsam da telefona kaydediyor. Ama ben hem uygulamaları hem de dosyaları direkt olarak SD karta yüklemek istiyorum. Ya da en azından uygulamaları oraya taşımak. Nasıl yapılıyor, bilen yardımcı olursa sevinirim

adnancelik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Adnan
Cihazım
Redmi 7
Konular
0
Valla küçümseyici konuşmana gerek yok arkadaşım. Araştırdığım için Rom olarak kullanıldığını algıladım.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Buyur ingilizcen varsa oku, belki fikrin değişir.

Neyse bu konuyla ilgili özellikle Xiaomi Redmi 7 özelinde bir sorun var, bu forumda da birkaç kişi aynı sıkıntıyı yaşamış. Ha illa root yapılması gerekiyorsa, onu da yaparız icabında. Garanti kapsamından çıkıyor mu root access grant edilince?
Üstad naptın taşıma işini gaflete düştük bizde 16gb hafızalı redmi7 aldık müzdaribiz hafıza durumundan

Oyla:

BugategAyas

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Makale Yazarı
Konular
67
Konuyu hortlatıyorum ama şunu söylemek istiyorum;

Redmi Note 9S 64GB kullanıyorum ve telefon hafızasına yük bindirmek istemediğim için tüm uygulamaları (bazıları da olabilir) SD karta aktarmak istedim. LG G4 kullandığım zamanlarda bunu direkt olarak Ayarlar>Uygulamalar bölümünden root olmadan yapabiliyordum. Redmi'de böyle bir şeyi bulamadım. Gerçekten çok sıkıntılı bir durum. Yok mu şunun rootsuz bir yolu???

Oyla:

Espadaa

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Espada
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
14
Arkadaşlar redmi note 8 kullanıyorum. Uygulamaları sd karta taşımanın yolu yok mu?

Oyla:
Üst Alt