Şimdi Netflixin de dizi,film izlerken ekranın siyah kaldığını gördüm. Bunu nasıl halledecegiz
M Mehmet414 Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Mehmet Cihazım Mi 9t Yaş 32 Konum İstanbul Katılım 21 Temmuz 2021 Konular 16 Mesajlar 84 Tepkime puanı 9 Puanları 8 16 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #11 Şimdi Netflixin de dizi,film izlerken ekranın siyah kaldığını gördüm. Bunu nasıl halledecegiz
M.OZKN Destek Ekibi Yönetici Destek Ekibi MIUI Expert Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım M Cihazım Xiaomi 13 Ultra Meslek Yazılım Konum türkiye Katılım 30 Kasım 2019 Konular 563 Mesajlar 5.309 Çözümler 56 Tepkime puanı 4.698 Puanları 388 16 Nisan 2022 #12 Mehmet414' Alıntı: Miunun sitesinde Endonezya romunu bulamadım. Rica etsem indirme Linki verebilir misiniz Genişletmek için tıkla ... Cihaz için Endonezya romu yok sanırım. Cihaza sahip arkadaşlar kararlı bir rom önerisinde bulunurlar umarım.
Mehmet414' Alıntı: Miunun sitesinde Endonezya romunu bulamadım. Rica etsem indirme Linki verebilir misiniz Genişletmek için tıkla ... Cihaz için Endonezya romu yok sanırım. Cihaza sahip arkadaşlar kararlı bir rom önerisinde bulunurlar umarım.