Yardım Uygulama Kilidini Unuttum

cenk_levent

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
cenk
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
5
Herkese merhabalar arkadaşlar, ben telefonu yeni aldığımda özellikleri kurcalarken uygulama kilidini denemek için instagram'ı kilitledim fakat sonrasında her ne kadar deseni hatırladığımdan emin olsam da sistem yanlış olduğunu söyledi ve fabrika ayarlarına dönmekten başka çözümü olmadığını yazdı, telefonum root'lu ve twrp yüklü, global 11.0.2 android 10 sürümündeyim, twrp ile sistem dosyası silerek veya başka bir şekilde çözümü var mıdır bu durumun? şimdiden teşekkürler.
not: uygulamayı silip yüklemek işe yaramıyor, telefonu o sırada yeni aldığım için henüz mi hesabı açmamıştım ve yedekleyemedim de

cenk_levent

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
cenk
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
5
Mi hesabından sıfırlama yapabilmek için,uygulama şifresini ilk baştan mi hesabından onaylatmak gerek.eğer başta bu işlem yapılmadıysa sıfırlama yapılacağını sanmıyorum
Evet hocam dediğim gibi uygulama kilidini mi hesabı eklemeden açmıştım sanırım işe yaramaz o yöntem :(

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Evet hocam dediğim gibi uygulama kilidini mi hesabı eklemeden açmıştım sanırım işe yaramaz o yöntem :(
Hocam heralde konuyu açma amacı unutuldu?çözümler üstte.benim böyle bi derdim olsaydı heralde şimdiye kadar 15 kez halletmiştim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O zaman geriye Twrp ile şifre sıfırlamak kalıyor.
Bence arkadaşın bişey yapmaya niyeti yok :)

Oyla:

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
Bence twrp ile şifre sıfırlamak işe yaramaz. Birde iyi hatırlamıyorum mi flsh uygulamasında nerede ise görmüştüm şifre sıfırlaması. Bunlar işe yaramazsa
Bu durumda yalnız fabrika ayarları.

Oyla:

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158
İnşallah fabrika ayarı gibi bir şey yaptığınızda cihaz mi şifresi ile kilitlenmez. Unutmadiginiza emin olun. Dikkatli olun :)

Oyla:

cenk_levent

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
cenk
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
5
Hocam heralde konuyu açma amacı unutuldu?çözümler üstte.benim böyle bi derdim olsaydı heralde şimdiye kadar 15 kez halletmiştim

Bence arkadaşın bişey yapmaya niyeti yok :)
üstte de belirtmiştim tekrar söyleyeyim, o konu açıldığında xioami'de applock özelliği henüz yokmuş ve o method redmi note 8 pro cihazlarda problemlere yol açmış yoksa ben de burda zaman kaybetmezdim

Bence twrp ile şifre sıfırlamak işe yaramaz. Birde iyi hatırlamıyorum mi flsh uygulamasında nerede ise görmüştüm şifre sıfırlaması. Bunlar işe yaramazsa
Bu durumda yalnız fabrika ayarları.
Mi flashlı yöntemi açabilir misiniz hocam nasıl yapabilirim?

Bu arada uygulama kilidi xiaomi'nin stock Güvenlik uygulamasına bağlı, saçma gelebilir ama bu Güvenlik uygulamasını lucky patcher gibi bi uygulamayla dondursam sorunu çözme ihtimalimin olduğunu düşünüyorum, ama sistem uygulaması olduğu için de brick olmasından korkuyorum siz neler düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:
Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Var hocam twrp'de yüklü
Magisk'e girin ve şu mesajdaki modülleri yükleyin
İlk önce riru core yükleyin daha sonra edxposed Yahfa olanını yükleyin.
Yüklendikten sonra buraya yazın diğer adıma geçeceğiz

Oyla:
Üst Alt