Yardım Uygulama içi reklamlar

Marvelous35

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kubilay
Cihazım
Nokia 603
Konular
6
Arkadaşlar merhaba, bu yaz içerisinde bir Xiaomi Mi8 almayı planlıyorum lakin internette gördüğüm yorumlar beni tekrar düşündürmeye itti. Dediklerine göre ve forumunuzda okuduğum konulara göre gerçekten de uygulama içinde reklam çıkıyormuş. Bunları kapatma yöntemleri paylaşılmış fakat bunları yaptıktan sonra dahi reklam gören kişiler var. Yani benim sorum şu, tüm önlemler alınsa dahi o reklamlardan kurtulamıyor muyuz? Yoksa tamamen kurtulmanın uygun bir yolu var mıdır? ROM yüklemek falan telefonun garantisini kötü etkiler mi eğer ROM yüklemek reklama bir çare ise? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Uzun uzun yazmışsınız hocam, sağolun angel~~
Bahsettiğiniz uygulamalar çözüm yolu olmayabilir.
Bu soruna kesin çözüm olabilecek yöntemten ben şahsi kendimin uyguladığı ve hiç reklam çıkmadığı için uygulamanızı tavsiye ediyorum.
Öncelikli olarak reklam aldığınız (Müzik-Dosya Yöneticisi vb.) Uygulamaları Ayarlar/Yüklü Uygulamalar Menüsünden Müzik veya Dosya Yöneticisi uygulamasını bularak çıkan menüde verileri temizle yapınız.
Ardından Veri Kullanımını Kısıtla seçeneğinde bulunan Sim kart'lari kaldırınız ve Ayarlar/Sistem Uygulamalarına girerek Müzik veya Dosya Yöneticisi uygulamasına giriniz.
Tavsiyeleri Al seçeneğini kapatınız.
Bu işlemleri yaparken Mobil veriniz ve Wifi'niz kapalı konumda olsun.
Her uygulama için bunu yapabilirsiniz Reklam aldığınız.
Ayrıca MIUI kendi Reklam servisini kapatın.
Ayarlar/Ek Ayarlar/Gizlilik menüsünde en alt kısımda Reklam Servisleri mevcuttur onu da kapatınız.

Oyla:

Caner06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner Güngör
Cihazım
Xiaomi 12
Konular
65
Diğer uygulamalarda sıkıntı hok ancak her yolu denememe rağmen Müzik uygulaması ilk açılırken reklam çıkıyor. Nasıl engelleyebilirim?

Oyla:

elmaralzde

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Elmar
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Öğrenci
Konular
18
Arkadaşlar merhaba, bu yaz içerisinde bir Xiaomi Mi8 almayı planlıyorum lakin internette gördüğüm yorumlar beni tekrar düşündürmeye itti. Dediklerine göre ve forumunuzda okuduğum konulara göre gerçekten de uygulama içinde reklam çıkıyormuş. Bunları kapatma yöntemleri paylaşılmış fakat bunları yaptıktan sonra dahi reklam gören kişiler var. Yani benim sorum şu, tüm önlemler alınsa dahi o reklamlardan kurtulamıyor muyuz? Yoksa tamamen kurtulmanın uygun bir yolu var mıdır? ROM yüklemek falan telefonun garantisini kötü etkiler mi eğer ROM yüklemek reklama bir çare ise? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Gardasim seni anliyorum Bende Mi8 kullaniyorum ve Uygulamadaki reklamalri gordum kotu oldum ama fakat o reklamlar oneri seklinde cikiyo ve o onerileri uygulamalarin icindeki ayarlar kismindan Ör: Dosya Yonetici ve ya Muzik gibi uygulamalara girip ayarlarindan Tavsiyeleri yani onerileri kapatabilirsin HAtta ben burda bununla ilgili Forumda paylastim burdan girip bakabilirsin> Xiaomi Telefonları için Reklam Kaldırma
Ben suan Xiaomi Mi 8 Global KARARLI Rom kullaniyorum ve cok cok Memnunum. Bu kadar kardesim. Bu arada sana onerim herkesin lafini dinleme Kitlenin pesinden gitmek her zaman Dogru yola cikarmaz banada Samsung ve ya Iphone (herkesin aklinda sablon olarak bu telfonlar kalmis) al diyolardi ama Ben kendim arastirdim en sonda kararim Xiaomi mi 8 oldu ve sanada oneriyorum. (Egerki ANDROID isletim sistemi kullanmayi seviyosan ;)

Oyla:

srdar35

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
serdar
Cihazım
mi8
Konular
3
simdi baktim da bende de kapatmak icin secenek yok muzik uygulamasinda ayarlarda reklamlarla ilgili birsey yok tema uhgulamasinda da yok kaoatacak yer en cok kullandigim zaten muzik

Oyla:

elmaralzde

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Elmar
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Öğrenci
Konular
18
simdi baktim da bende de kapatmak icin secenek yok muzik uygulamasinda ayarlarda reklamlarla ilgili birsey yok tema uhgulamasinda da yok kaoatacak yer en cok kullandigim zaten muzik
Müzik uygulaması için;
1.Müzik uygulamasına girin
2.Sol üst köşedeki 3 çizgi olana basın
3.Ayarlar/Gelişmiş ayarlar/Tavsiyeleri al(kapatın)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Diğer uygulamalarda sıkıntı hok ancak her yolu denememe rağmen Müzik uygulaması ilk açılırken reklam çıkıyor. Nasıl engelleyebilirim?
Müzik uygulaması için;

Oyla:

srdar35

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
serdar
Cihazım
mi8
Konular
3
Müzik uygulaması için;

Müzik uygulaması için;
oldu simdi tavsiyelerin reklamlar oldugunu da ogrenmis oldum :) sagol

Oyla:

Playbook

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Xiaomi
Konular
9
Ben hepsini kpatmama rağmen kapanmiyor maalesef. Çözüm bulamadım. Resmi s2 kullanıyorum.

Oyla:

tharex61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
redmi note 5
Konular
2
bu reklam içerikli yerleşik uygulamalar benide çok rahatsız etmekte. xaomiye hic ama hic yakışmadı. hadi kutu i erivinde kulaklik yok bunun gayet makul karsilihorum ama bu sinsilik yakismafi. utanmadan birde uygulamaya puan ver menusu eklemisler. bu alayci geldi bana

Oyla:

ozturk75

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
öztürk
Cihazım
Mi 9T pro
Konular
17
Evet bende reklamlardan bikmiştim rotsuz olarak kapatiliyor mus ugulamalarin yanındaki 3 .noktaya basarak onerilenleri kapatarak reklamları kapatabiliyor. Dosya yöneticisi. Temizleme. Müzik çalar indirilenler ve güvenlik gelişinin reklamları kapatılıyor

Xiaomi Telefonları için Reklam Kaldırma

Oyla:

kueens

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
enes
Cihazım
mi5