Yardım Uygulama içi reklamlar

Marvelous35

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kubilay
Cihazım
Nokia 603
Konular
6
Arkadaşlar merhaba, bu yaz içerisinde bir Xiaomi Mi8 almayı planlıyorum lakin internette gördüğüm yorumlar beni tekrar düşündürmeye itti. Dediklerine göre ve forumunuzda okuduğum konulara göre gerçekten de uygulama içinde reklam çıkıyormuş. Bunları kapatma yöntemleri paylaşılmış fakat bunları yaptıktan sonra dahi reklam gören kişiler var. Yani benim sorum şu, tüm önlemler alınsa dahi o reklamlardan kurtulamıyor muyuz? Yoksa tamamen kurtulmanın uygun bir yolu var mıdır? ROM yüklemek falan telefonun garantisini kötü etkiler mi eğer ROM yüklemek reklama bir çare ise? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

dagliokkes

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ökkeş Dağlı
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
24
Bu benim için çok büyük bir eksi, eğer tamamen kurtulamıyorsam reklamlardan cidden soğurum telefondan. Aslında Iphone almak istiyorum ama daha düşük donanımı daha pahalıya almak istemiyorum, Sizce beklemeli miyim, bu reklam olayı düzelir mi?
Dediğim gibi hepsini kapatabiliyorsun. Ben kapatmıştım hiç çıkmadı bir daha

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Marvelous35

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kubilay
Cihazım
Nokia 603
Konular
6

Peki yukarıdaki arkadaşın bahsettiği durum yanlış mı? Yani dosya yöneticisi veya temalarda falan reklam çıkmasından bahsediyorum? Telefondan telefona değişen bir durum mu mevcut?

Oyla:

dagliokkes

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ökkeş Dağlı
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
24
Peki yukarıdaki arkadaşın bahsettiği durum yanlış mı? Yani dosya yöneticisi veya temalarda falan reklam çıkmasından bahsediyorum? Telefondan telefona değişen bir durum mu mevcut?
Kardeşim MIUI 9.5 e güncellediğimde telefonun her uygulamasında çıkıyordu. Müzik güvenlik dosya yöneticisi temalar falan filan önerileri kapatıyorsun oluyor bitiyor. kullandığım şeyi söylüyorum. Telefondan telefona değişmez. Şuan mi a1 kullanıyorum saf android oldugu için hiç yok. Ama MIUI arayüzünde ayarlanabilir yani kapatılabilir reklamlar mevcut. Onuda kapatırsın. Büyütmemek lazım bu kadar

Oyla:

Marvelous35

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kubilay
Cihazım
Nokia 603
Konular
6

Kardeşim MIUI 9.5 e güncellediğimde telefonun her uygulamasında çıkıyordu. Müzik güvenlik dosya yöneticisi temalar falan filan önerileri kapatıyorsun oluyor bitiyor. kullandığım şeyi söylüyorum. Telefondan telefona değişmez. Şuan mi a1 kullanıyorum saf android oldugu için hiç yok. Ama MIUI arayüzünde ayarlanabilir yani kapatılabilir reklamlar mevcut. Onuda kapatırsın. Büyütmemek lazım bu kadar

Kusura bakma kardeş, ben de telefon alıcam o yüzden bilenlere sorup emin olmaya çalışıyorum. Bir fikir ayrılığı var gibi geldi o yüzden tekrarladım. Teşekkürler cevabın için.

Oyla:

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Bu kadar abartılacak bir durum değil reklam konusu.
Kendi uygulamalarındaki reklamlar bir tık ile kapatılıyor.
Kapatılmasa bile Android'de yasak yoktur.İlla ki bir yöntemi vardır şüphe duymanıza gerek yok.
Ha yok ben çok takıntılıyım ve paramda çok diyorsanız gidip dediğiniz gibi İphone alabilirsiniz.
Neticede seçimde, zevkte, parada sizin :)

Oyla:

Erenimo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
MI 5S Plus
Konular
10

Temalar uygulamasında kapatma seçeneği yok maalesef.

Kapatılmasa bile Android'de yasak yoktur.İlla ki bir yöntemi vardır şüphe duymanıza gerek yok.
Ha yok ben çok takıntılıyım ve paramda çok diyorsanız gidip dediğiniz gibi İphone alabilirsiniz.
Evet dediğiniz gibi abartılacak bir şey değil fakat ben telefonumu aldığımda MIUI 8 vardı ve hiçbir uygulamada reklam yoktu. Sonradan gelince sinir bozucu oldu.

Oyla:

Marvelous35

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kubilay
Cihazım
Nokia 603
Konular
6
Belirttiğim gibi çok para vermeye gücüm yok üstelik daha düşük donanımlı bir telefon için. Marka takıntım yoktur, Xiaomi ürünleri gerçekten ilgi çekici. Ama telefonda reklam bulunması inanılmaz garip bir durum gibi geldi benim için, çünkü 25 yaşındayım şimdiye kadar ne iOS ne de android kullandım, tüm telefonlarım Nokia idi. Bu durumlara biraz yabancıyım anlayacağınız, o yüzden merakımı gidermek amaçlı açtım konuyu ve sanırım dediğiniz gibi reklamlar sorun olmayacak. Peki Mi8 veya Mi8 Explorer Edition ne zaman satışa başlar? Başladığı an mı almalıyım yoksa bir süre beklemeli miyim?

Oyla:

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Belirttiğim gibi çok para vermeye gücüm yok üstelik daha düşük donanımlı bir telefon için. Marka takıntım yoktur, Xiaomi ürünleri gerçekten ilgi çekici. Ama telefonda reklam bulunması inanılmaz garip bir durum gibi geldi benim için, çünkü 25 yaşındayım şimdiye kadar ne iOS ne de android kullandım, tüm telefonlarım Nokia idi. Bu durumlara biraz yabancıyım anlayacağınız, o yüzden merakımı gidermek amaçlı açtım konuyu ve sanırım dediğiniz gibi reklamlar sorun olmayacak. Peki Mi8 veya Mi8 Explorer Edition ne zaman satışa başlar? Başladığı an mı almalıyım yoksa bir süre beklemeli miyim?

cepport satıcısına göre 45 gün sonra stoklarda olacaktı. 5 gün geçti bile :) Yani 1 ay net olarak beklemeniz gerekecek onu söyleyebilirim.Ondan sonrası her an olabilire geliyor :)
Ne zaman alma konusuna gelirsek;açıkçası dolar kuru düşerse hemen alın, çünkü geldiği gibi bitebilir.Bu defa ikinci partinin gelmesini beklemek zorunda kalabilirsiniz. Dolar kuruna bağlı olarak; eğer geldiğinde paranız yetiyorsa alın, kurtulun.Beklemek şuan ki ekonomi de pek mantıklı gelmiyor doğrusu.Yani kestirmek güç bir gün düşüyor öteki gün daha fazla çıkıyor :)

Oyla:

Marvelous35

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kubilay
Cihazım
Nokia 603
Konular
6
cepport satıcısına göre 45 gün sonra stoklarda olacaktı. 5 gün geçti bile :) Yani 1 ay net olarak beklemeniz gerekecek onu söyleyebilirim.Ondan sonrası her an olabilire geliyor :)
Ne zaman alma konusuna gelirsek;açıkçası dolar kuru düşerse hemen alın, çünkü geldiği gibi bitebilir.Bu defa ikinci partinin gelmesini beklemek zorunda kalabilirsiniz. Dolar kuruna bağlı olarak; eğer geldiğinde paranız yetiyorsa alın, kurtulun.Beklemek şuan ki ekonomi de pek mantıklı gelmiyor doğrusu.Yani kestirmek güç bir gün düşüyor öteki gün daha fazla çıkıyor :)
Tamamdır çok teşekkürler cevaplarınız için.

Oyla:
Üst Alt