Yardım Uygulama içi reklamlar

Marvelous35

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kubilay
Cihazım
Nokia 603
Konular
6
Arkadaşlar merhaba, bu yaz içerisinde bir Xiaomi Mi8 almayı planlıyorum lakin internette gördüğüm yorumlar beni tekrar düşündürmeye itti. Dediklerine göre ve forumunuzda okuduğum konulara göre gerçekten de uygulama içinde reklam çıkıyormuş. Bunları kapatma yöntemleri paylaşılmış fakat bunları yaptıktan sonra dahi reklam gören kişiler var. Yani benim sorum şu, tüm önlemler alınsa dahi o reklamlardan kurtulamıyor muyuz? Yoksa tamamen kurtulmanın uygun bir yolu var mıdır? ROM yüklemek falan telefonun garantisini kötü etkiler mi eğer ROM yüklemek reklama bir çare ise? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Reklamları engellemek mümkün hocam.benim mi6 da reklam çıkmıyor hiç.rom olayı etkilemez garantiyi.sen hele teli al,gerekirse adaway olur ben engellerim telindeki reklamları :)

Oyla:

Marvelous35

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kubilay
Cihazım
Nokia 603
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani temelli olarak o ayarlardan falan kapatınca hiç reklam çıkmıyor? Hiçbir uygulamada hiçbir yerde? Peki madem böyle kapatılabiliyorsa neden reklam koyuyor bu şirket telefonlara? Anlıyorum telefondan kar yapmıyor falan da ileride kapatılma özelliğini kaldırmazlar umarım.

Oyla:

dagliokkes

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ökkeş Dağlı
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
24
Uygulamadan kapatabiliyorsun reklamları kardeşim. Sağ üstten 3 noktaya basıp öneriler diye sekme var hangi uygulamada çıkıyorsa aynı şekilde hepsinden kapatabilirsin

Oyla:

Marvelous35

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kubilay
Cihazım
Nokia 603
Konular
6
Uygulamadan kapatabiliyorsun reklamları kardeşim. Sağ üstten 3 noktaya basıp öneriler diye sekme var hangi uygulamada çıkıyorsa aynı şekilde hepsinden kapatabilirsin
Yani sonrasında tekrar çıkmıyor değil mi? Kendimi tekrarlıyorum farkındayım ama emin olmaya çalışıyorum. İnternette insanlar ss alıp atmışlar çünkü o yüzden endişeliyim. Ayarlardan kapatınca tekrar bir yerde reklam çıkmıyor?

Oyla:

dagliokkes

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ökkeş Dağlı
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
24
Valla bende mi Max 2 vardı MIUI 9.5 vardı tek tek kapattım bir daha çıkmadı. Sonrasında zorunlu reklam olayını göze alamaz şirket merak etme. Kişiye bırakırlar mutlaka

Oyla:

LaCRiMaL

Since MI 4...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat YÜKSEL
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sağlık Mem. / 112
Konular
23
Marvelous35 kardeşim, uygulama içindeki reklamlar xiaomi ile değil, google ile ilgilidir. Hangi markanın telefonunu alırsan al, google hesabını girdikten sonra o reklamları görürsün. Reklam engelleme konusunda ise en basit işlemler xiaomidedir.

Oyla:

Marvelous35

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kubilay
Cihazım
Nokia 603
Konular
6
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Bu arada bir kaç sorum daha var konuyu kirletmemek adına özelden soru sorabileceğim birisi var mıdır?

Oyla:

Erenimo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
MI 5S Plus
Konular
10
Marvelous35 kardeşim, uygulama içindeki reklamlar xiaomi ile değil, google ile ilgilidir. Hangi markanın telefonunu alırsan al, google hesabını girdikten sonra o reklamları görürsün. Reklam engelleme konusunda ise en basit işlemler xiaomidedir.
Arkadaşın demek istediği telefonun gömülü uygulamalarındaki reklamlar indirdiğin oyun reklamları filan değil.

Uygulama reklamlarını ilk defa Xiaomi'de gördüm ben. Neredeyse tüm Xiaomi uygulamalarında reklam var. Reklamları kapatma seçeneği olmasına rağmen yine de dosya yöneticisinde ve temalarda reklamlar çıkıyor karşımıza.

Yeni güncellemeler ile çözüleceğini umuyorum bu sorunların ona göre acele etmeyin derim.

Oyla:

Marvelous35

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kubilay
Cihazım
Nokia 603
Konular
6
Arkadaşın demek istediği telefonun gömülü uygulamalarındaki reklamlar indirdiğin oyun reklamları filan değil.

Uygulama reklamlarını ilk defa Xiaomi'de gördüm ben. Neredeyse tüm Xiaomi uygulamalarında reklam var. Reklamları kapatma seçeneği olmasına rağmen yine de dosya yöneticisinde ve temalarda reklamlar çıkıyor karşımıza.

Yeni güncellemeler ile çözüleceğini umuyorum bu sorunların ona göre acele etmeyin derim.

Bu benim için çok büyük bir eksi, eğer tamamen kurtulamıyorsam reklamlardan cidden soğurum telefondan. Aslında Iphone almak istiyorum ama daha düşük donanımı daha pahalıya almak istemiyorum, Sizce beklemeli miyim, bu reklam olayı düzelir mi?

Oyla:
Üst Alt