L lolkkc Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım ali Cihazım poco x5 Yaş 36 Konum türkiye Katılım 10 Aralık 2020 Konular 1 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 1 15 Aralık 2020 #1 Letgo uygulaması açılmayan var mı eea ve global romda denedim sonuç ikisinde de aynı açılış ekranında kalıyor. Sorun neden olabilir ?
Letgo uygulaması açılmayan var mı eea ve global romda denedim sonuç ikisinde de aynı açılış ekranında kalıyor. Sorun neden olabilir ?
Çözüm archesm 15 Aralık 2020 12.0.3.0 QJGTRXM Türkiye Kararlı Rom da sıkıntı yok uygulama açılıyor. Uygulamayı kaldırıp tekrar kurup deneyebilirsiniz . Spoyler: Ekran görüntüleri Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
12.0.3.0 QJGTRXM Türkiye Kararlı Rom da sıkıntı yok uygulama açılıyor. Uygulamayı kaldırıp tekrar kurup deneyebilirsiniz . Spoyler: Ekran görüntüleri Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
S semihus Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever Katılım 14 Aralık 2014 Konular 3 Mesajlar 177 Tepkime puanı 28 Puanları 28 23 Mart 2021 #11 Android de genel bi sorun varmış. Youtube açılmıyordu Android sistem web view güncellemesi yaptım düzeldi. Verileri temizle diyincede düzeliyormuş. Oyla: Oyla 0 Downvote
Android de genel bi sorun varmış. Youtube açılmıyordu Android sistem web view güncellemesi yaptım düzeldi. Verileri temizle diyincede düzeliyormuş.
teknopat Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım VOLKAN Cihazım Xiaomi 13 Meslek Fitness Yaş 41 Konum Trabzon Katılım 10 Mart 2015 Konular 12 Mesajlar 415 Tepkime puanı 46 Puanları 28 20 Ağustos 2024 #12 lolkkc' Alıntı: Letgo uygulaması açılmayan var mı eea ve global romda denedim sonuç ikisinde de aynı açılış ekranında kalıyor. Sorun neden olabilir ? Genişletmek için tıkla ... Bir kaç alt sürümlerden kurmayı deneyin Oyla: Oyla 0 Downvote
lolkkc' Alıntı: Letgo uygulaması açılmayan var mı eea ve global romda denedim sonuç ikisinde de aynı açılış ekranında kalıyor. Sorun neden olabilir ? Genişletmek için tıkla ... Bir kaç alt sürümlerden kurmayı deneyin