Çözüldü Üstadlar Mi 10 Pro

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
Hocam dediğiniz gibi twrpden format data yapıp twrp klasörü kaldı sadece onun içine attım dosyayı twpr installdan yükledim düzeldi şuan 2sim de çalışıyor düzeldi vallahi bide telefon msj vs. uygulamalar xiaominin uygulaması çok sağolun Allah razı olsun bidaha da kurcalamam :)
Rica ederim hocam güle güle kullanın clap~~

Ykpbzn34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yakup
Cihazım
Redminote6pro
Konular
0
merhaba arkadaslar bendede bir adet mi10pro cihaz var henuz imeilde attirmadim bugüne kdr hep eu rom degistirerek kullandim en son gecenlerde bu arkadas gibi global rom kurdum memnun kalmadim en son kullandigim 12.0.6 eu stabil romu kuraym dedim romu yedi fakat baslattigimda surekli olarak twrp ye atti sim karti okumadi ve sonra fastboot global rom attmm bahsettigniz gibi tek hata dusuyor fakat eu rom atinca artik saglam romu bile bozuk gosteriyor nasil bir yol izlemeliyim cidden baya perisan oldum cok sey denedim birde sizdeki twrp surumu nedir bendeki 3.4.2b bugun burda bahsettigniz gibi twrp den format data yaptim recovetyde mtp etkindi fakat twrp dosyasini bulamadim birde pc den cihazi gormuyor nasil bir yol izleye bilrim allah icin bir yardimci olun lutfen

brk_41

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salih
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
10
merhaba arkadaslar bendede bir adet mi10pro cihaz var henuz imeilde attirmadim bugüne kdr hep eu rom degistirerek kullandim en son gecenlerde bu arkadas gibi global rom kurdum memnun kalmadim en son kullandigim 12.0.6 eu stabil romu kuraym dedim romu yedi fakat baslattigimda surekli olarak twrp ye atti sim karti okumadi ve sonra fastboot global rom attmm bahsettigniz gibi tek hata dusuyor fakat eu rom atinca artik saglam romu bile bozuk gosteriyor nasil bir yol izlemeliyim cidden baya perisan oldum cok sey denedim birde sizdeki twrp surumu nedir bendeki 3.4.2b bugun burda bahsettigniz gibi twrp den format data yaptim recovetyde mtp etkindi fakat twrp dosyasini bulamadim birde pc den cihazi gormuyor nasil bir yol izleye bilrim allah icin bir yardimci olun lutfen
XIAOMI10PRO_TWRP_3.4.2B_2020.12.06
Bu twrp mi yüklü sizde?

Ykpbzn34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yakup
Cihazım
Redminote6pro
Konular
0
Eu romlardan beta yada stabil son sürümlerinden birini tekrar indirip usb otg ile yüklemeyi deneyin.
denedim hocam zaten pcden romu cihaza atamadigm ici otg ile denedim romu yemedi ilk baslarda yiyordu ama kedini hemen kapatiyordu tel sebeke yoktu birde simdi hoc yemiyor

Ykpbzn34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yakup
Cihazım
Redminote6pro
Konular
0
mi 10 pro icin bana onere bileceginiz stabil bir twrp surumu varmi arkadaslar? bende 3.4.1b var eu romu atiyorum cihazi kurmaya gecince twrp ye atiyor

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
mi 10 pro icin bana onere bileceginiz stabil bir twrp surumu varmi arkadaslar? bende 3.4.1b var eu romu atiyorum cihazi kurmaya gecince twrp ye atiyor
Konuya bakın hocam

Ykpbzn34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yakup
Cihazım
Redminote6pro
Konular
0
Konuya bakın hocam
hocam cihaza romu cakiyorum kendini twrpye atiyor bununsebebi ne olabilir ? tam wifi acip mi cloud giricem hop kapaniyo twrp gidiyo bunu bir turlu cozemedim

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
hocam cihaza romu cakiyorum kendini twrpye atiyor bununsebebi ne olabilir ? tam wifi acip mi cloud giricem hop kapaniyo twrp gidiyo bunu bir turlu cozemedim
Format data yaparak mı kurdunuz romu hocam

Üst Alt