Soru Update sonrasında

Trissandom

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Pocophone F1
Konular
61
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 10.3.4.0 Kararlı
Telefon Modeli
Pocophone F1
Bootloader Kilidi
Kapalı
Update sonrasında tavsiye edildiği üzere telefonu fabrika ayarlarına çeviriyoruz.
Peki var olan uygulamaları aynen olduğu gibi fabrika ayarlarından sonra aktarmamız mümkün müdür?
Mesela yeni telefon alınca aynı uygulamaları kaldığı gibi aktarabiliyoruz diğer telefona, update sonrası da tüm kullanılan dosya ve uygulamaları aynen aktarmak için bir kolay yol var mıdır?
Yedek yap diyeceksiniz tabi ki ama bu şekilde yedek yapabilmek mümkün müdür?

sami karaca

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sami
Cihazım
Xiaomi Mi Mix 3
Konular
24
telefon resetlendikten sonra yedeklediğiniz ne varsa fotoğraf video rehber kişisel bilgiler vs. onları geri alabilirsiniz ama google playden yüklenen uygulamaları geri alamazsınız diye biliyorum tekrardan mağazadan yüklemek gerekli

Oyla:

Trissandom

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Pocophone F1
Konular
61
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu app&apk yedekleme işlemi için bulut tabanlı bir medya var mıdır acaba, telegram kadar kapsamlı bedava bulut desteği yok ama bu işi onlar yapsa baya iyi yapardı.

Oyla:

Mmseg

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Miui yedekliyor ama play storedan tekrar kendisi indiriyor yedeği geri yükleyince

Oyla:

sami karaca

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sami
Cihazım
Xiaomi Mi Mix 3
Konular
24
Miui yedekliyor ama play storedan tekrar kendisi indiriyor yedeği geri yükleyince
evet uygulamalar ekranda simge olarak görünebilir ama mağazadan tekrar yeni baştan indirip kuruyor.

Oyla:

Trissandom

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Pocophone F1
Konular
61
Miui yedekleme adına 5gb alan vermiş free için, uygulamalar 5gb'a banko sığar ama hani, aktarım olayına girmiyor o da pek.
Bu işlemi yapan bi insan vardır bu forumda kesin ben eminim :D

Oyla:

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
Telefonda root varsa titanium backup ile uygulamalar icin yedek alabilirsiniz. Ben yedek alip bilgisayara atiyorum. Uygulamalar google playden otomatik yukleniyor. Bir cogunun ayarlari da otomatik yukleniyor. Gerekenlerin verileini titanium backup ile geri yukluyorum

Oyla:

Trissandom

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Pocophone F1
Konular
61
Telefonda root varsa titanium backup ile uygulamalar icin yedek alabilirsiniz. Ben yedek alip bilgisayara atiyorum. Uygulamalar google playden otomatik yukleniyor. Bir cogunun ayarlari da otomatik yukleniyor. Gerekenlerin verileini titanium backup ile geri yukluyorum

Tüh bu da root, tamamdır hocam, titanium hakkında birşeyler duymuştum ama rootsuz mücadele etmeye devam.
Rootsuz bu görevi gören uygulama adı bilen varsa, yardım ederse memnun olurum :)

Oyla:

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
Tüh bu da root, tamamdır hocam, titanium hakkında birşeyler duymuştum ama rootsuz mücadele etmeye devam.
Rootsuz bu görevi gören uygulama adı bilen varsa, yardım ederse memnun olurum :)
Bir de helium diye bir program vardi. Rootsuz uygulama verilerini yedeklemiyor gibi hatirliyorum ama bir deneyin isterseniz

Oyla:

Trissandom

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Pocophone F1
Konular
61

Bir de helium diye bir program vardi. Rootsuz uygulama verilerini yedeklemiyor gibi hatirliyorum ama bir deneyin isterseniz

Deneyeceğim hocam, haber veririm bir sonraki güncellememden sonra işe yarayıp yaramadığını belki arkadaşlara da rehber olur.

Oyla:
Üst Alt