Soru Update sonrasında

Trissandom

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Pocophone F1
Konular
61
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 10.3.4.0 Kararlı
Telefon Modeli
Pocophone F1
Bootloader Kilidi
Kapalı
Update sonrasında tavsiye edildiği üzere telefonu fabrika ayarlarına çeviriyoruz.
Peki var olan uygulamaları aynen olduğu gibi fabrika ayarlarından sonra aktarmamız mümkün müdür?
Mesela yeni telefon alınca aynı uygulamaları kaldığı gibi aktarabiliyoruz diğer telefona, update sonrası da tüm kullanılan dosya ve uygulamaları aynen aktarmak için bir kolay yol var mıdır?
Yedek yap diyeceksiniz tabi ki ama bu şekilde yedek yapabilmek mümkün müdür?

szaim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sevket Zaim
Cihazım
Note 4
Konular
2
Bir de helium diye bir program vardi. Rootsuz uygulama verilerini yedeklemiyor gibi hatirliyorum ama bir deneyin isterseniz

Ben Redmi Note 7 telefon aldım yeni. Helium programıyla eski telefonumdan (Samsung Note 4) uygulamaları yedekledim, ancak Helium'un masaüstü uygulaması Redmi Note 7'yi PC'ye bağladığım halde görmedi bir türlü. Fastboot'la cihazın bağlı olduğunu görebiliyorum, yani sürücü sorunu yok.

Oyla:

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
Ben Redmi Note 7 telefon aldım yeni. Helium programıyla eski telefonumdan (Samsung Note 4) uygulamaları yedekledim, ancak Helium'un masaüstü uygulaması Redmi Note 7'yi PC'ye bağladığım halde görmedi bir türlü. Fastboot'la cihazın bağlı olduğunu görebiliyorum, yani sürücü sorunu yok.
Telefon acikken bilgisayara baglayinca usb modu gibi bir secenek cikar telefonda. O varsayilan olarak sarj etmeye ayarlidir. O menude dosya aktarimini seciyor musunuz?

Son düzenleme:
Oyla:

Trissandom

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Pocophone F1
Konular
61
Geliştirici seçeneklerinden USB hata ayıklama açık olmasına rağmen bu söylediğinizi yapıyor ise muhtemelen hellium diye bahsi geçen uygulama redmi note 7 için güncel olmayabilir.
İki telefon arasında aktarım için daha iyi uygulamalar var zaten hocam, boşver helliumu falan bence.

Oyla:

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
Geliştirici seçeneklerinden USB hata ayıklama açık olmasına rağmen bu söylediğinizi yapıyor ise muhtemelen hellium diye bahsi geçen uygulama redmi note 7 için güncel olmayabilir.
İki telefon arasında aktarım için daha iyi uygulamalar var zaten hocam, boşver helliumu falan bence.
Hangi uygulama uygulama verilerini kopyalayabiliyor ?

Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Tüh bu da root, tamamdır hocam, titanium hakkında birşeyler duymuştum ama rootsuz mücadele etmeye devam.
Rootsuz bu görevi gören uygulama adı bilen varsa, yardım ederse memnun olurum :)
Şu şekil yapabilirsin formattan önce apk extractor ile uygulamaların apklarini çıkarırsın. O dosyayı da alıp bellek kartına yada bilgisayara kopyalarsin. Fakat uygulama verilerini yedeklemez. Apk lari aldığın yedekten tek tek kurup giriş yaparsın ben böyle yapıyordum roottan önce.
En azından indirme yapman gerekmez

Oyla:

Trissandom

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Pocophone F1
Konular
61
Hangi uygulama uygulama verilerini kopyalayabiliyor ?
Hocam turkcell akıllı destekte veri aktarım sistemi değiştiğinde öğrenmiştim, cloneit ile uygulamaları ve tüm verileri aktarabildiğimi gördüm. İşe yarıyor tavsiye ederim.

Şu şekil yapabilirsin formattan önce apk extractor ile uygulamaların apklarini çıkarırsın. O dosyayı da alıp bellek kartına yada bilgisayara kopyalarsin. Fakat uygulama verilerini yedeklemez. Apk lari aldığın yedekten tek tek kurup giriş yaparsın ben böyle yapıyordum roottan önce.
En azından indirme yapman gerekmez

Hocam aklımda bir fikir var ama cloneit ile pcye aktarım yapabilirsem wifi üzerinden oradan aynı şekilde aktarabilirim, işe yarar mı emin değilim ama sizin dediğiniz de mantıklı :)

Oyla:

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
Hocam turkcell akıllı destekte veri aktarım sistemi değiştiğinde öğrenmiştim, cloneit ile uygulamaları ve tüm verileri aktarabildiğimi gördüm. İşe yarıyor tavsiye ederim.

Hocam aklımda bir fikir var ama cloneit ile pcye aktarım yapabilirsem wifi üzerinden oradan aynı şekilde aktarabilirim, işe yarar mı emin değilim ama sizin dediğiniz de mantıklı :)
Cloneit uugulamasini yarin deneyecegim. Baska telefona bir uygulamanin yedegini atip. Uygulamayi silip öteki telefondan yukleyecegim. İnsallah oluyordur. Haberim yoktu bundan

Oyla:

Trissandom

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Pocophone F1
Konular
61
Cloneit uugulamasini yarin deneyecegim. Baska telefona bir uygulamanin yedegini atip. Uygulamayi silip öteki telefondan yukleyecegim. İnsallah oluyordur. Haberim yoktu bundan

Deneyin hocam muadil birkaç program varmış ama ben bunu gördüm ilk o yüzden bunu söyledim.
Cloneit ile aktarım yaparken uygulamaları aktarma seçeneği var ona da basmanız yeterli oluyor, hatta kilitli uygulama, resim vs yoksa arkaplanlar bile geçiyor

Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129

Bellek kartınız varsa dediğim yol güzel. Ben hep o şekilde yaptım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bellek kartınız varsa dediğim yol güzel. Ben hep o şekilde yaptım
Cloneit bilmem ama SHAREit de işinizi görebilir ama en basiti tabi ilk dediğim yöntem

Oyla:
Üst Alt