Yardım Unutulan Mi Hesabı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

frknxx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Xioami
Konular
2
Şifreyi,gmaili ya da telefon numarasını bilmiyorum cihazıda açamadım sizce ne yapmalıyım? Garantiye göndersem yaparlar mı (garanti evobt) ?

Ekli dosyalar

• IMG_20180709_205215.JPG
    IMG_20180709_205215.JPG
    201,5 KB · Görüntüleme: 19

frknxx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Xioami
Konular
2
Üstadım zenex talimat veriptemi yardımcı oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öncelikle sakin ol hocam ufak bir araştırma ile bu sorunu çözebilirsin.
Yardımcı olabilirmsn sen

Son düzenleme:
Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

Yardımcı olabilirmsn sen

Bazı sorunlarda uzaktan da yardımcı olabiliyor fakat sizin durumunuzda eline gitmesi gerekli, uzaktan yapılabilecek bir işlem değil.

Oyla:

frknxx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Xioami
Konular
2
Servise gönderirseniz garantiden çıkmayacaktır ancak kullanıcı hatası olarak değerlendirilerek ücretli işlem yapılacaktır. Servis ücretleri için yetkili servisinizle iletişime geçerseniz daha net bir cevap alabilirsiniz.

Konu başlığı konu içeriğine uygun olacak şekilde yeniden düzenlendi ve konu ilgili bölüme taşındı, lütfen tekrar etmeyin.
Benim yerime evoyu arayıp bu problemi kaça yaparlar diye sorabilirmsnz

Oyla:

Thelastsamurai

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
Xaomi mi5
Konular
7

Yardımcı olabilirmsn sen
Hocam siz hesabınızi oluşurken salladım diyiyorsunuz keşke yzsaydınız bı yere.Servise yollarsaniz yapabilirler ama şunu diyeceğim çoğu kişi bana kızacak ama delta servis hizmet kalitesini olarak çok kötü bende aynı şekilde telefonu verdigim teyze oğlu şifre koymuştu yanlışlıkla yolladım servise çok basit bı işlemi 38 gündr yaptılar yani tercih sizin hocam isterseniz komple reset atın siz bilirsiniz.İyi forumlar... Yardımcı olabileceğim başka sorun varmı?

Oyla:

frknxx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Xioami
Konular
2
Hocam siz hesabınızi oluşurken salladım diyiyorsunuz keşke yzsaydınız bı yere.Servise yollarsaniz yapabilirler ama şunu diyeceğim çoğu kişi bana kızacak ama delta servis hizmet kalitesini olarak çok kötü bende aynı şekilde telefonu verdigim teyze oğlu şifre koymuştu yanlışlıkla yolladım servise çok basit bı işlemi 38 gündr yaptılar yani tercih sizin hocam isterseniz komple reset atın siz bilirsiniz.İyi forumlar... Yardımcı olabileceğim başka sorun varmı?
Senin cihazdadamı aynı problem olmuştu? Ne kadara yaptılar ? Bu arada benim garanti şirketi evo bt.

Oyla:

Thelastsamurai

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
Xaomi mi5
Konular
7
Senin cihazdadamı aynı problem olmuştu? Ne kadara yaptılar ? Bu arada benim garanti şirketi evo bt.

Hocam bedava yaptılar ama sizin Evo Garanti ise bilemem bı deneyin şansınizi en iyisi.Bende dediğim gibi teyze oğlu oyun oynarken şifre koymuştu bilmeden bisey de diyemedim :)Bı şansınızı deneyin.Baska yardımcı olabilecegim bir konu varmı?İyi forumlar...

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
38 gün mü :) Ben müşterilerimin işlemlerini 2 gün içerisinde gerçekleştiriyorum bana yavaş diyenler oluyor. Onlar deltayı görmemişler :D

Oyla:

Thelastsamurai

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
Xaomi mi5
Konular
7
38 gün mü :) Ben müşterilerimin işlemlerini 2 gün içerisinde gerçekleştiriyorum bana yavaş diyenler oluyor. Onlar deltayı görmemişler :D

Evet hocam dava açacağımı dedim de apar topar yapıp yolladılar :) Hocam size. İ sorum var konu dışı özele gelirmisiniz

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Evet hocam dava açacağımı dedim de apar topar yapıp yolladılar :) Hocam size. İ sorum var konu dışı özele gelirmisiniz
Tabiki, özel mesaj atabilirsiniz

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
sitesi xiaomi Türkiye resmi müşteri hizmetleri mi ? Bilginiz var mı ?
Üstte cantara da söyledi, özel mesajdan ben de söyledim. Hayır değil. Yurtdışından xiaomi cihaz getirip satan birinin sitesi o, xiaomi ile ilgili Türkiye'nin tek resmi sitesi burasıdır.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt