- Adım
- Furkan
- Cihazım
- Xioami
- Konular
- 2
Yardımcı olabilirmsn senÖncelikle sakin ol hocam ufak bir araştırma ile bu sorunu çözebilirsin.
Üstadım zenex talimat veriptemi yardımcı oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yardımcı olabilirmsn sen
Benim yerime evoyu arayıp bu problemi kaça yaparlar diye sorabilirmsnzServise gönderirseniz garantiden çıkmayacaktır ancak kullanıcı hatası olarak değerlendirilerek ücretli işlem yapılacaktır. Servis ücretleri için yetkili servisinizle iletişime geçerseniz daha net bir cevap alabilirsiniz.
Konu başlığı konu içeriğine uygun olacak şekilde yeniden düzenlendi ve konu ilgili bölüme taşındı, lütfen tekrar etmeyin.
Hocam siz hesabınızi oluşurken salladım diyiyorsunuz keşke yzsaydınız bı yere.Servise yollarsaniz yapabilirler ama şunu diyeceğim çoğu kişi bana kızacak ama delta servis hizmet kalitesini olarak çok kötü bende aynı şekilde telefonu verdigim teyze oğlu şifre koymuştu yanlışlıkla yolladım servise çok basit bı işlemi 38 gündr yaptılar yani tercih sizin hocam isterseniz komple reset atın siz bilirsiniz.İyi forumlar... Yardımcı olabileceğim başka sorun varmı?Üstadım zenex talimat veriptemi yardımcı oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yardımcı olabilirmsn sen
Senin cihazdadamı aynı problem olmuştu? Ne kadara yaptılar ? Bu arada benim garanti şirketi evo bt.Hocam siz hesabınızi oluşurken salladım diyiyorsunuz keşke yzsaydınız bı yere.Servise yollarsaniz yapabilirler ama şunu diyeceğim çoğu kişi bana kızacak ama delta servis hizmet kalitesini olarak çok kötü bende aynı şekilde telefonu verdigim teyze oğlu şifre koymuştu yanlışlıkla yolladım servise çok basit bı işlemi 38 gündr yaptılar yani tercih sizin hocam isterseniz komple reset atın siz bilirsiniz.İyi forumlar... Yardımcı olabileceğim başka sorun varmı?
Senin cihazdadamı aynı problem olmuştu? Ne kadara yaptılar ? Bu arada benim garanti şirketi evo bt.
38 gün mü Ben müşterilerimin işlemlerini 2 gün içerisinde gerçekleştiriyorum bana yavaş diyenler oluyor. Onlar deltayı görmemişlerHocam siz hesabınızi oluşurken salladım diyiyorsunuz keşke yzsaydınız bı yere.Servise yollarsaniz yapabilirler ama şunu diyeceğim çoğu kişi bana kızacak ama delta servis hizmet kalitesini olarak çok kötü bende aynı şekilde telefonu verdigim teyze oğlu şifre koymuştu yanlışlıkla yolladım servise çok basit bı işlemi 38 gündr yaptılar yani tercih sizin hocam isterseniz komple reset atın siz bilirsiniz.İyi forumlar... Yardımcı olabileceğim başka sorun varmı?
38 gün mü Ben müşterilerimin işlemlerini 2 gün içerisinde gerçekleştiriyorum bana yavaş diyenler oluyor. Onlar deltayı görmemişler
Tabiki, özel mesaj atabilirsinizEvet hocam dava açacağımı dedim de apar topar yapıp yolladılar Hocam size. İ sorum var konu dışı özele gelirmisiniz
Üstte cantara da söyledi, özel mesajdan ben de söyledim. Hayır değil. Yurtdışından xiaomi cihaz getirip satan birinin sitesi o, xiaomi ile ilgili Türkiye'nin tek resmi sitesi burasıdır.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirsitesi xiaomi Türkiye resmi müşteri hizmetleri mi ? Bilginiz var mı ?