Hocam telegram gruplarında tüm bu romları,gcamleri,modları paylaşıyorlar burdakiler hep eski sürüm,yenilerini paylaşan bir arkadaş vardı forumu bıraktı maalesef.merhaba bu romu cihaza kurdum, fakat geniş açı ve portre modunu kullanamıyorum. gcam da kurdum fakat ondada geniş açı ve portre bulamadım nasıl bulabilirim diğer kameraları?
illede telegram dan mı rom dosyalarına ulaşabiliyoruz xda gibi bir yerde bu lineage os konusu yokmu?Hocam telegram gruplarında tüm bu romları,gcamleri,modları paylaşıyorlar burdakiler hep eski sürüm,yenilerini paylaşan bir arkadaş vardı forumu bıraktı maalesef.
Ben göremedim,varsa da burda konu acan arkadaşın açtığı guncel olmayan konulardır.XDA'da bliss romda yok ki en stabil rom o sanirim.illede telegram dan mı rom dosyalarına ulaşabiliyoruz xda gibi bir yerde bu lineage os konusu yokmu?
LineageOS 17.1 olan en son Lineage sürümü, en son Android 10 AOSP sürümüne dayanmaktadır. “Lineage OS 17.1” güncellemesi, Ağustos ayında gelen ve Ağustos ayında gelenResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
LineageOS 17.1 Android Q Grus [20.04.02] UNOFFICIAL
ilk “Lineage OS 17” üzerinden yayınlanan “Pixel özellik azaltmaları” içeren küçük bir sürüm güncellemesidir. Bu küçük sürüm güncellemesi LineageOS'a özgüdür ve Android 10'un AOSP dalında böyle bir güncellemesi yoktur.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.LineageOS 17.1 Android Q Grus UNOFFICIAL[20.04.02]
LineageOS 17.1UNOFFICIAL Changelog 02-04-2020
* update vendor to 11.0.2.0 MI
* UI changes
* fix WFD(miracast)
* fix idle
* power changes
* add adreno idler
* fix haeadset bug(again)
* kick netlink from wakeup source
* fix netflix
* add microg support
* sync lineage 02.04.2020 repoWifi
Mobil veri
Parmak İzi
GPS
Kamera
Fener
Bluetooth
Ses / titreşimLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirKurulumla tüm verileriniz silinecektir. Kuruluma başlamadan önce, Parmak izi, Yüz tanıma, Kilit deseni, Kilit pini gibi tüm şifreleri iptal edin.
Kurulum öncesi mutlaka Full Nandroid Backup alın. Resim, video, müzik, belge vb. tüm verilerinizi PC’ye/Buluta yedekleyin.
Cihazınıza uygun, en güncel TWRP sürümünü kullanın.
Temiz Kurulum şarttır.
Telefonunuzu TWRP'de başlatın.
1- TWRP ana menüsünden Wipe > format data > yes yazıp, formatlama işlemini başlatın.Format işlemi bittikten sonra,
TWRP ana menüsüne dönerek, Reboot >Recovery seçerek cihazı twrp ile yeniden başlatın.
2- Twrp ana menüsünden Wipe > Advanced wipe > 5 wipe yapın (Dalvik/ART cache, Vendor, Cache, System, Data).
İşlem tamamlandıktan sonra, twrp ana menüye dönüp, indirdiğimiz Rom, FW, GApps ve Magisk dosyalarını telefon hafızasına atın.
3- Twrp ana menüsünden install seçeneğinden FW, ROM ve GApps dosyalarını sırasıyla kurun.
4-TWRP ana menüsüne dönerek, Reboot > Recovery seçerek cihazı twrp ile yeniden başlatın. Install seçeneğinden Magisk dosyasını yükleyin.
5- Kurulum bittikten sonra, Wipe Dalvik/Cache seçin ve Reboot System yapın.
İlk açılış biraz uzun sürebilir sabırla bekliyoruz.Rehber - vbmeta - TWRP'den Rom Yükleme/Wipe'dan Sonra Fastboot'a Düşerseniz TWRP Açılmassa Çözümü Burada
Merhaba arkadaşlar bu sorun ile alakalı konular açılmaktadır şayet dün kedimde Format data'dan sonra wipe yaptım reboot recovery dediğimde cihaz Fastboot'a düştü ve TWRP moduna girmiyordu böyle bir durum ile karşılaşırsanız nasıl TWRP'yi geri getireceğinizi anlatacağım. Öncelikle aşağıda...forum.miuiturkiye.net
*Gözlemlenen Hata: Kamera 4K UHD video çekimi yapmıyor.
Önemli Uyarı: Bu paylaşım (LineageOS 17.1 Android Q Grus UNOFFICIAL[20.04.02] Rom) bilgi amaçlıdır. Talimatları eksiksiz ve doğru uygulamak Sizin sorumluluğunuzdadır. Kurulum hazırlığında, kurulumda veya sonrasında cihazınızda ve verilerinizde, oluşabilecek/oluşacak sorunlardan, şahsım ve miuiturkiye.net Yöneticileri asla sorumluk kabul etmez, sorumluluk tamamen Size aittir. Denemek/denememek Sizin insiyatifinizdedir.
Burial GCAM kullanın hocam,o da telegramda paylaşılıyordu daha geçen gün yeni sürümü çıktı,sürekli güncelleniyor.Birde OnFire var o da tüm lensleri destekliyor,sürekli güncelliyor.Onun da telegram grubu var.tam ekran hareketleri için: sistem/gelişmiş/hareketler/sistemde gezinme/hareketle gezinme seçeneğini açabilirsiniz. ama burdaki sürüm eski telegramda haziran ayı için çıkan lineage os var mutlaka onu yükleyin bu sürüme göre çok daha kararlı ve yeni özellikleri mevcut örneğin koyu temayı tam siyah yapabilme veya tam ekran hareketlerindeki alttaki beyaz çubuğu gizleme birde kamera uygulaması daha stabil. sadece geniş açı ve telefot kamera sı yok stok kamerada onuda düzgün çalışan bir gcam bulmak lazım ben daha bulamadım eğer bilen varsa geniş açısı stabil çalışan kamera uygulaması paylaşabilir
aslında telegram kullanmıyorum sadece rom dosyasını hiç bi yerde bulamadım hemen yükledim indirdim romu sildim sonra telegramı acaba telegram dışında gcam paylaşılan yer varmı? aslında çok garip insan bir xda konusu açar lineage os için neden daha çok kitleye hitap etmiyorda sadece telegramdan paylaşılıyor acaba?Burial GCAM kullanın hocam,o da telegramda paylaşılıyordu daha geçen gün yeni sürümü çıktı,sürekli güncelleniyor.Birde OnFire var o da tüm lensleri destekliyor,sürekli güncelliyor.Onun da telegram grubu var.