Yardım Unlock yaparken 168 saat uyarsı

enes.altundag

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
enes
Cihazım
Redmi note 8
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miu10
Telefon Modeli
Redmi note 8
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba yönetici ve miui'ye gönül vermiş arkadaşlar. Telefonum redmi note8. Akşam telefonu unlock yapıp rom yüklemeye hazır hale getirecektim fakat mi hesabima telefon numarami kaydetmeyi unutmusum bundan dolayi hata aldım. İlk baslarda anlayamamakla birlikte 3 4 kez unlock et düğmesinde deneme yaptıktan sonra 168 saat işlem yapamama sınırlaması geldi. Onemli degil fakat beklemeden bu adımı geçme şansımız varmı?

Akif6260

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9t
Meslek
Askeri personel
Konular
16
hayir ama program ile bilgim var global rom yukleyecem
Kilit açma,twrp,root hepsini tek kalamde hallediyor.ayrica baska seceneklerde mevcut.modele göre roomlar da buluyor

• Beğen
Tepkiler: ADS
Oyla:

enes.altundag

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
enes
Cihazım
Redmi note 8
Konular
5
Arkadaşlar soruşturarak ogrendigim birseyi paylasmak istiyorum şayet bu günler saatler sorun oluyorsa telefonu açıp devreleriyle oynayıp yapılabiliyormuş ama saçma geldi bana bukadar zor olmaması lazım

Oyla:

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Arkadaşlar soruşturarak ogrendigim birseyi paylasmak istiyorum şayet bu günler saatler sorun oluyorsa telefonu açıp devreleriyle oynayıp yapılabiliyormuş ama saçma geldi bana bukadar zor olmaması lazım

Teknik olarak bu süreyi By-pass etmek mümkün değil.Sadece Yetkili MI hesabı olan kişiler direk kilit açma yetkisine sahipler.Sizin zor olmasından kast ettiğiniz tam olarak nedir belirtilen süre dolduğunda tek tuşla 10 saniye içinde açlılıyor kilit.

Oyla:

enes.altundag

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
enes
Cihazım
Redmi note 8
Konular
5
Teknik olarak bu süreyi By-pass etmek mümkün değil.Sadece Yetkili MI hesabı olan kişiler direk kilit açma yetkisine sahipler.Sizin zor olmasından kast ettiğiniz tam olarak nedir belirtilen süre dolduğunda tek tuşla 10 saniye içinde açlılıyor kilit.
Tekrar aynı sorunların yaşanabilmesi göz önünde bulundurulmalı diye düşündürüyor

Oyla:

enes.altundag

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
enes
Cihazım
Redmi note 8
Konular
5
ARKADAŞLAR NE OLUR İSE OLSUN BU 3. ÇİNDEN GETİRDİĞİM TELEFON. ACEMİLİK DÖNEMİMİ ATLATTIM 3 KEZ GLOBAL ROM YÜKLEDİM. UNLOCK KİLİDİ HER SEFERİNDE 1 HAFTA YANİ 168 SAAT BEKLEMEK ZORUNLU !! BELKİ YURTİÇİ TELEFONLARDA FARKLIDIR AMA YURT DIŞI XİAOMİLER 1 HAFTA MECBURİ BEKLEMEK ZORUNDA! 1 HAFTA DOLUNCA KİLİT AÇILIYOR.....

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
ARKADAŞLAR NE OLUR İSE OLSUN BU 3. ÇİNDEN GETİRDİĞİM TELEFON. ACEMİLİK DÖNEMİMİ ATLATTIM 3 KEZ GLOBAL ROM YÜKLEDİM. UNLOCK KİLİDİ HER SEFERİNDE 1 HAFTA YANİ 168 SAAT BEKLEMEK ZORUNLU !! BELKİ YURTİÇİ TELEFONLARDA FARKLIDIR AMA YURT DIŞI XİAOMİLER 1 HAFTA MECBURİ BEKLEMEK ZORUNDA! 1 HAFTA DOLUNCA KİLİT AÇILIYOR.....

4. getirteceğin telefonun BL kilidini bu konudaki ile deneyin belki beklemek zorunda kalmazsınız....

Oyla:

mehmet_dengiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Karşılıksız miui ailesine yardımı borç bilirim
Konular
49
5 yillik mi hesabim var. 8 tane cihazi mi hesabimla actim.ve hepsinde hemem acti. Sansmi yoksa hesabim eski diye bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 8 civari cihaz actim. Hepsinde hemen açıldı. Hesabim yaklaşık 5 sene yada daha fazla. Lg g2 miui rom yüklediğim de acmistim hesabi. Onayli olup olmadığını nasil anlarım

Oyla:

mustafa2973

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa Hasa
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
0
Bende redmi note 8 kullanıcısıyım kilit açmaya çalışıyorum ancak 168 saat uyarısı aldım telefon şuan fastbott modunda açsam birşey olurmu

Oyla:
Üst Alt