Şöyle bir şey yapılmış , entegre edilebilir
Estağfurullah hocam ayrıca güzel bir çalışma çıkacak sizden buna eminim.Orda dur hocam ))
Daha Ottoman olmamıza çok var
ama farklı ve temiz birşey olması için elimizden geleni yapacağız
İconlar çok güzel hocam şimdiden ellerinize sağlık.
sadelik ve yumuşak renkler her zaman iyidir ve kapsayıcıdır hocam. bu temayı agresif tasarlamayın derim
Estağfurullah hocam ayrıca güzel bir çalışma çıkacak sizden buna eminim.
Sayın A.BayramKorkmaz hocam, dikkat ettiyseniz olumlu/olumsuz herhangi bir şey yazmıyorum ama sizi çok dikkatli takip ediyorum bu Temalarınızla ilgili...önce stilinizi bulmalısınız ve öncelikle kimsenin fikrini almadan, kendinize ait özgün temalar yapmalısınız...zamanla stilinizi oturtacaksınız...sonra bizlerin isteklerine göre de temalar yapma zamanınız gelecek....başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Yeni tema hazırlamak istiyorum
Kendimce en çok kullandığım ve ekranda en fazla gördüğüm veya görmek zorunda kaldıgım ekranlara odaklanıyorum.
Aşağıdaki gorsellere göre durum çubuğu ve simgeler uyumlumudur ,
Değilse durum çubuğu mu yoksa simgelere göremi şekillendirmek gerekir ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bizim simge ve durum çubuğu na uygunColorOS 6'nın durum çubuğu ve ayalar ikonlarını kullanabilirsiniz hocam. Bence hoş bir görüntü olur. Gönül ister ki komple Color OS 6 teması kullanalım ama piyasada yok ve yapması kolay görünmüyor.
Güzel.Bence Tema tarafında MiUi güzel. Ayrıntılara gelirsem EMUi ikonları çok başarılı, yine aynı şekilde EMUi ve iOS klasör stili çok güzel. Ekran kilidini açınca iOS ekranının gelişide güzel. Ama özellikle Klasör sitilinde EMUi ve iOS u beğeniyorum. Klasör açınca, klasörü hafif beyaz yapması ve klasör arkasındaki ekranı bulanıklaştırması çok hoşuma gidiyor.
Resimledeki gibi.