- Adım
- -
- Cihazım
- Mi 9T Pro
- Konular
- 30
anliyorum hocam nebileyim ben hep o konudan bakdigim.icinhocam diğer kişiler görmeyecek poco x3 için açılmış sadece ben de genel kısma açtım ki daha çok kişi görsün
İpucu - Magisk Manager SafetyNet Control "Ctsprofile:False" Hatası Çözümleri hocam ana konusunda yorumlarda var fakat konuda eski sürümü ekli olduğu halde yeni konu açılmasına bir şey dememişler tuhaf.anliyorum hocam nebileyim ben hep o konudan bakdigim.icin
Yoneticide how karwilamiw daha fazla lafa gerek yok iyi forumlar hocam
Merhaba, sanırım telefon rootlu olduğu için google play tarafından güvenilmeyen cihaz olarak tanınıyor ve bazı uygulamaları yüklemenize izin vermiyor, bu sebeple magisk hide yapmak gerekiyor. Ayrıca bootloader kilidi açık ise netflix gibi uygulamalar yüklenmezken root yapıp gerekli modülleri kurup, magisk hide yaptığınızda uygulamalar yüklenebiliyor.Magisk hide ne için gerekli acaba?
Çok teşekkür ederim ben olayı biraz farklı anladım. Yanlışlikla aklım magisk hide config e gitti onunla ne alakası var diye düşündüm şimdi magisk hide aktif ettim bendede geçti. Teşekkür ederim tekrardanMerhaba, sanırım telefon rootlu olduğu için google play tarafından güvenilmeyen cihaz olarak tanınıyor ve bazı uygulamaları yüklemenize izin vermiyor, bu sebeple magisk hide yapmak gerekiyor. Ayrıca bootloader kilidi açık ise netflix gibi uygulamalar yüklenmezken root yapıp gerekli modülleri kurup, magisk hide yaptığınızda uygulamalar yüklenebiliyor.
Eski sürümü? 1.1.1 en güncel sürüm hocam.İpucu - Magisk Manager SafetyNet Control "Ctsprofile:False" Hatası Çözümleri hocam ana konusunda yorumlarda var fakat konuda eski sürümü ekli olduğu halde yeni konu açılmasına bir şey dememişler tuhaf.
Ve ayrıca hocam yorumlarda diyorsunuz. Kimse onun orada olduğunu görmez direk olarak konuya bakar ki konuda da yok zannediyorum yanlışım varsa düzeltin. Kimse orada safetynet fix var diye bakmaz ben de genel olarak açtım. Eğer bir sorun görülürse ya da uygun görülmezse kapatılsın konum benim için sıkıntı değilİpucu - Magisk Manager SafetyNet Control "Ctsprofile:False" Hatası Çözümleri hocam ana konusunda yorumlarda var fakat konuda eski sürümü ekli olduğu halde yeni konu açılmasına bir şey dememişler tuhaf.
o zaman konularda verilen her dosya için yeni konu açalım konu birikintisi olsunEski sürümü? 1.1.1 en güncel sürüm hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ve ayrıca hocam yorumlarda diyorsunuz. Kimse onun orada olduğunu görmez direk olarak konuya bakar ki konuda da yok zannediyorum yanlışım varsa düzeltin. Kimse orada safetynet fix var diye bakmaz ben de genel olarak açtım. Eğer bir sorun görülürse ya da uygun görülmezse kapatılsın konum benim için sıkıntı değil
sizin konunuz için demedim ana konusundaki için dedim.Eski sürümü? 1.1.1 en güncel sürüm hocam.
Her zaman ne diyoruz forumdaki ARA butonunu kullanalım her zaman her şeyin ayağımıza gelmesini bekliyoruz hiçbir zaman araştırmıyoruz.Kimse onun orada olduğunu görmez direk olarak konuya bakar ki konuda da yok zannediyorum yanlışım varsa düzeltin. Kimse orada safetynet fix var diye bakmaz