- Adım
- Xiaomi
- Cihazım
- MI 9 Lite
- Meslek
- Elektrik Teknikeri
- Konular
- 36
Redmi Note 5A (UGGLITE)
BL Kilidi açık
Global cihaz
En son çıkan Eu 9.3.14 beta rom yüklemek istedim
ADB driverler kurulu Pc den TWRP
Kurulum bitti ama ana ekran kendiliğinden kapanıp açılmaya başladı , geri dönüp twrp den dalvik cache temizledim sistem yeniden başladı ama durum aynıydı.
Tekrar fasboot kuruluma geçip cihazı global stabil sürümle flashladım , herşey normal
Twrp kurdum 4 cache yaptım hatta veriyi biçimlendirdim , sistemi yeniden başlattım
kurulum bittiğinde wifi/aktivasyon ekranı geldiğinde unfortunately system ui has stopped hatası verdi , cancel dedim dinlemedi . send dedim dinlemedi.
Şimdiyse fastboottan global 9.3.14 romu flashladım , herşey normal görünüyor.
İşin özü (Daha önce defalarca yüklediğim) eu beta romu yükleyemedim , nasıl çözebilirim.
BL Kilidi açık
Global cihaz
En son çıkan Eu 9.3.14 beta rom yüklemek istedim
ADB driverler kurulu Pc den TWRP
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
yükledim , sürekli yaptığım gibi otg den usb belleğe attığım eu romu twrp ile kurdumKurulum bitti ama ana ekran kendiliğinden kapanıp açılmaya başladı , geri dönüp twrp den dalvik cache temizledim sistem yeniden başladı ama durum aynıydı.
Tekrar fasboot kuruluma geçip cihazı global stabil sürümle flashladım , herşey normal
Twrp kurdum 4 cache yaptım hatta veriyi biçimlendirdim , sistemi yeniden başlattım
kurulum bittiğinde wifi/aktivasyon ekranı geldiğinde unfortunately system ui has stopped hatası verdi , cancel dedim dinlemedi . send dedim dinlemedi.
Şimdiyse fastboottan global 9.3.14 romu flashladım , herşey normal görünüyor.
İşin özü (Daha önce defalarca yüklediğim) eu beta romu yükleyemedim , nasıl çözebilirim.