- Adım
- Raşit
- Cihazım
- Redmi 4 Pro
- Meslek
- İşçi
- Konular
- 19
Aslında ben nasıl yapıldığını biliyorum sanki arkadaş bana ulaşsın.
Rehberde de görüleceği üzere herhangi bir sıkıntı olmadan işlemler yapılabiliyor. Eğer yinede olmuyorsa ya eksik ya farklı birşeyler yapılıyor olabilir. Belki de bilgisayar ile ilgili bir sorun olabilir. Farklı usb portlarıyla, farklı kabloyla yine olmadı farklı bir bilgisayar ile deneyebilir yada forumdan destek isteyebilirsiniz.Yok hocam yine olmadı aynı sorunu hala yaşıyorum.
Hocam geliştirici romu indirip oraya koydum lakin güncelleyici romu görmüyor.Nedeni sonunun .tgz olmasından kaynaklanıyor olabilir mi?Şarjın % 30'un üzerinde olsun. Geliştirici sürümü indir depolayama downloaded_rom adında klasör oluştur. İndirdiğin rom'u oraya koy ve güncelleyiciden yükle. Geliştirici rom'a yükseltmiş olursun. Daha sonrada unock işlemini yap
Aynen ondan. Buradan indir:Hocam geliştirici romu indirip oraya koydum lakin güncelleyici romu görmüyor.Nedeni sonunun .tgz olmasından kaynaklanıyor olabilir mi?
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eline sağlık hocam,zahmet etmişsin.Uygun bi zamanda deneyeceğim inşAllah.Aynen ondan. Buradan indir:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir