Ülkede Sayısı Haddinden fazla olan 18 şey...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eymevt

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Benim kendi
1 sen hangi hakla benim değerlerime saygısızlık yapabilirsin 2 benim için senin yaşının hiç bir önemi yok çünkü sen hak ettiğin değire bulursun 3 sen herşeyi istediğin gibi yazabileceksin ama biz söyleyince yöneticileri göreve çağıracaksın bu ülkede celal şengör denen şahsiyetsizler varken kalkıp ölmüş metin hocamın allahın hükmünü söyledi diye dalga geçeceksin bende formun bir üyesi olarak düşüncelerimi söyleyince gocunacaksın öylemi
Benim
1.Yaşım 58 önce onu düzelteyim.
2.Kimlere yalakalık yaptığımı da isim olarak zikrederseniz sevinirim.
3.Kafanıza silah dayamadım, okumazsınız yada okur geçersiniz, yok beğenmediniz, konunun altına not düştüm, eğer söyleyecek bir fikriniz varsa söylersiniz.
4.Yazdıklarımdan rahatsızlık duyduğunuz için kendinizi o saydığım kategoriler arasında görebilirsiniz ama bu size tanımadığınız bir insana sırf düşüncelerini beyan etti diye hakaret etme hakkını vermez.
5. Sizi üslüp konusunda uyarmak istemiyorum zira bir faydası olmayacağını tahmin ediyorum. Eminim yönetici dostlarımız bu konuda gereği neyse yaparlar...
Lütfen kendinizi daha fazla küçük düşürmeyin.
Herkes haddini bilecek herkes herkesin yaşam tarzına inancına saygı duyacak hiç kimse kimseden üstün değildir takva sahipleri hariç Müslümanlar için tabi

Mi6kullanicisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Karakur
Cihazım
Mi 6
Konular
142
Yönetici dostlarımdan ricamdır...
Güzel ülkemizde yaşayan bir çok insanın muzdarip olduğunu düşündüğüm bazı konuları dile getirmek için bir konu açtım ve açtığıma pişman ettiler.
Ömrümün 35 yılını bu tür örümcek kafalı insanları eğitmeye adadım ama görüyorum ki nafile bir çaba dan başka şey değilmiş. Üzüntüm ülkem ve geleceğimiz adına....
Konuyu siyaset sahnesine çekmek isteyen art niyetli insanlara fırsat vermemek adına konunun kilitlenmesini talep ediyorum.
Bu güzel forum ortamının kirlenmesine sebebiyet verdiğim için sizlerden özür dilerim. Gereğini yapın lütfen...
"bu size tanımadığınız bir insana sırf düşüncelerini beyan etti diye hakaret etme hakkını vermez." Bu cümle size ait. Şimdi bakıyorum da örümcek kafalı insanlar diyorsunuz. Çok komiksiniz.

ibrahimiyice

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
38
Yönetici dostlarımdan ricamdır...
Güzel ülkemizde yaşayan bir çok insanın muzdarip olduğunu düşündüğüm bazı konuları dile getirmek için bir konu açtım ve açtığıma pişman ettiler.
Ömrümün 35 yılını bu tür örümcek kafalı insanları eğitmeye adadım ama görüyorum ki nafile bir çaba dan başka şey değilmiş. Üzüntüm ülkem ve geleceğimiz adına....
Konuyu siyaset sahnesine çekmek isteyen art niyetli insanlara fırsat vermemek adına konunun kilitlenmesini talep ediyorum.
Bu güzel forum ortamının kirlenmesine sebebiyet verdiğim için başta siz yöneticilerimiz olmak üzere aklıyla düşünen çağdaş ve medeni forum üyesi dostlarımdan özür dilerim. Gereğini yapın lütfen...
Şaka gibi ülkeyiz.

"14. Linç Kültürü...
Fikrimizi belirtmeye korkar olduk.. "

eymevt

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Bu güne kadar bu ülkenin hiç bir ferdini küçük gören hiç bir insanın yaşam tarzına müdahale eden hiçbir şekilde bir parti veya siyasi görüşü yüzünden bırakın tartışmayı muhabetini bile yapan namertir ama senin gibi zihniyeti bozuk insanlar her zaman başkalarının yaşamına müdahale ediyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt