- Adım
- Emre
- Cihazım
- Mi Note 3
- Meslek
- civil aviation
- Konular
- 5
Tespit gibi tespit. Harika.
Fikirlere saygı duyulmaz, kararlara saygı duyulur bu arada.Ben de şunu ekleyeyim madem.
20) Başkalarının fikrine/düşüncesine gram saygısı olmayan bencil insanlar.
1.Yaşım 58 önce onu düzelteyim.Sizinle aynı düşünmeyenlere baskıcı demek çok hoş olmamış onlara gelene kadar bu ülkede sayılacak çok şahsiyetsizler var keşke onlarada deyinseydiniz örnek sizin gibi bu ülkede insanları ötekileştirnek sizinle aynı fikirde olmayanları küçük görmek ya bırakın da kim nasıl yaşamak istiyorsa yaşasın nasıl açık seçik geziliyorsa her yerde kapanın Allah'ın emridir dendiği zamanda baskılı zihniyet olunuyor yaşınz olmuş 50 hala birlerine yalakalık olsun diye ergen ergen konular açıyorsunuz
Welcome to Turkey
Ülkede Haddinden fazla olan 18 şey... Adeta Türkiye'nin Bitki örtüsü haline geldiler...
1.Apaçi,keko, maganda, kıro, tırrek vb. sıfatlarla anılan tayfa...
Ötekileştirmekten ziyade eğitim eksikliği gibi şartların yansımasının asıl sebebi...Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
2. Bir önceki maddenin ünlüler versiyonu, " Asarım, keserim ci, adam cı " tayfa...
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
3.Sosyal medyadaki bomboş fenomenler...
Bu fenomenler mi daha boş yoksa bunları takip edenler mi?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
4. Botokslu ve birbirinin kopyası yeteneksiz ünlüler...
5.Sürekli bağırarak tartışan kifayetsiz spor yorumcuları...
Çin işkencesinden beterler...Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
6. Etkileşim kaygısıyla virüs gibi yayılan bilgi kirliliği...
Artık neye inanacağımızı şaşırdık...Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
7. Sinemalarda gösterilen birbirinden kalitesiz yerli filmler...
Üstelik bunları izleyenlerin sayısı hiç te az değil, işin acı yanı bu...Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
8. Çirkin Mimari...
Gecekondusu ayrı çirkin, apartmanı ayrı çirkin. Gökdelenleri bile doğru düzgün yerlere koyamıyoruz...
9. Otomobil Sayısı...
Park edecek yer bulmak köşe kapmaca oyunu gibi...Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
10. Vergiler...
11. Baskıcı zihniyetler...
Azalarak bitmeleri dileğiyle...Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
12. Bitmeyen makus kaderimiz, Zamlar...
Yakında soluduğumuz havaya bile zam gelirse kimse şaşırmasın...Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
13. İstismarcı,pedofil, tacizci ve tecavüzcü insan sayısı...
Yorumsuz...Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
14. Linç Kültürü...
Fikrimizi belirtmeye korkar olduk...
15. Mantığın önüne geçen aşırı duygusallık...
Başımıza ne gelirse bunun yüzünden geliyor...
15. Çöp...
Dışarıdayken etrafınıza bir bakın.; kaldırım kenarlarında biriken, etrafta uçuşan, piknik alanlarına atılan,sahillerde kıyıya vuran o kadar çöp var ki... Coronanın insana yaptığının bin beterini insanoğlu doğaya yapmıyor mu?
16. Torpille mevkii sahibi olmak...
Özellikle mülâkat sisteminde yapılan torpiller değişmez bir Türkiye gerçeği...
17. Gençlerin zihinlerini körelten türlü türlü cemaatler...
Tahmin ettiğinizden çok fazlalar...
18. Mobbing...
Bazen ince bazen de ağır bir şekilde yapılır işyerlerindeki baskılar. Fakat her türlüsü de çalışanı verimsizleştiriyor. İşsizliğin ve yoksulluğun bu kadar fazla olduğu günümüz Türkiye'sinde, çalışanlar ne yazık ki seslerini yeterince duyuramıyorlar...
Not. Çok fazla teknik konulara boğulduğumuz bu günlerde herkesin kendinden bir şeyler bulması ve biraz olsun tebessüm etmesini sağlamak maksadıyla açılmış bir konudur. Altında bir art niyet aramayın. Ekleme yapmak isteyenlere de açıktır.
Alıntıdır...
Kaynak : Onedio.com haber, by Melissa...
1 sen hangi hakla benim değerlerime saygısızlık yapabilirsin 2 benim için senin yaşının hiç bir önemi yok çünkü sen hak ettiğin değire bulursun 3 sen herşeyi istediğin gibi yazabileceksin ama biz söyleyince yöneticileri göreve çağıracaksın bu ülkede celal şengör denen şahsiyetsizler varken kalkıp ölmüş metin hocamın allahın hükmünü söyledi diye dalga geçeceksin bende formun bir üyesi olarak düşüncelerimi söyleyince gocunacaksın öylemi1.Yaşım 58 önce onu düzelteyim.
2.Kimlere yalakalık yaptığımı da isim olarak zikrederseniz sevinirim.
3.Kafanıza silah dayamadım, okumazsınız yada okur geçersiniz, yok beğenmediniz, konunun altına not düştüm, eğer söyleyecek bir fikriniz varsa söylersiniz.
4.Yazdıklarımdan rahatsızlık duyduğunuz için kendinizi o saydığım kategoriler arasında görebilirsiniz ama bu size tanımadığınız bir insana sırf düşüncelerini beyan etti diye hakaret etme hakkını vermez.
5. Sizi üslüp konusunda uyarmak istemiyorum zira bir faydası olmayacağını tahmin ediyorum. Eminim yönetici dostlarımız bu konuda gereği neyse yaparlar...
Lütfen kendinizi daha fazla küçük düşürmeyin.
Recep ivedik favorimdir.en komedi filmlerinden birisidir bence7. maddede görsel olarak Recep İvedik seçmeleri hoş olmamış. Yazıklar olsun.
Hayır yani yeri gelir Mulholland Çıkmazı, Amadeus, Bir Rüya için Ağıt izlerim. Yeri gelir çerezlik olarak Recep İvedik, Kolpaçino filmlerini izlerim. Hatta az daha abartayım Sağ Salim'i bile izlerim. Yok ama bunlar izlendiğinde entel olunmuyor değil mi?
HAHAAHHAHA GERÇEKTEN ŞAKA OLMALISINIZ. 12. Kısımda faturalara gelen zamlardan bahsettiği için elektriği temsilen ampül resmi konmuş gayet doğal bir durum değil mi12. Maddede ampül var. Forum amacının dışına çıkıyor gitgide. İnsanların fikirleri kendinedir. Linç eden tayfadan bahsedip baskıcılar, cemaatler diye hitap edip o insalara sallaman ayrı bi' ironi olmuş. Geçen gün de enflasyon konusu açıldı. Adminler bu tarz konulara müsade ediyor NEDENSE. Yeteneksiz diyip geçtiğin insanlar kadar olamadığın için bu kuyruk acısı olmalı. Daha söylenecek çok şey var da ban yemek istemiyorum. Yeri gelince herkesin fikri kendinedir, herkes herkese saygı duysun, kimse kimseye karışamaz dersiniz ama yeri gelince de insanları ötekileştirirsiniz. Yazıklar olsun. Bu konuyu da kapatın tartışma çıkabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fikirlere saygı duyulmaz, kararlara saygı duyulur bu arada.