Ülkede Sayısı Haddinden fazla olan 18 şey...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emrebzk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi Note 3
Meslek
civil aviation
Konular
5
Tespit gibi tespit. Harika.

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Ben de şunu ekleyeyim madem.
20) Başkalarının fikrine/düşüncesine gram saygısı olmayan bencil insanlar.

Mi6kullanicisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Karakur
Cihazım
Mi 6
Konular
141
12. Maddede ampül var. Forum amacının dışına çıkıyor gitgide. İnsanların fikirleri kendinedir. Linç eden tayfadan bahsedip baskıcılar, cemaatler diye hitap edip o insalara sallaman ayrı bi' ironi olmuş. Geçen gün de enflasyon konusu açıldı. Adminler bu tarz konulara müsade ediyor NEDENSE. Yeteneksiz diyip geçtiğin insanlar kadar olamadığın için bu kuyruk acısı olmalı. Daha söylenecek çok şey var da ban yemek istemiyorum. Yeri gelince herkesin fikri kendinedir, herkes herkese saygı duysun, kimse kimseye karışamaz dersiniz ama yeri gelince de insanları ötekileştirirsiniz. Yazıklar olsun. Bu konuyu da kapatın tartışma çıkabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de şunu ekleyeyim madem.
20) Başkalarının fikrine/düşüncesine gram saygısı olmayan bencil insanlar.
Fikirlere saygı duyulmaz, kararlara saygı duyulur bu arada.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Sizinle aynı düşünmeyenlere baskıcı demek çok hoş olmamış onlara gelene kadar bu ülkede sayılacak çok şahsiyetsizler var keşke onlarada deyinseydiniz örnek sizin gibi bu ülkede insanları ötekileştirnek sizinle aynı fikirde olmayanları küçük görmek ya bırakın da kim nasıl yaşamak istiyorsa yaşasın nasıl açık seçik geziliyorsa her yerde kapanın Allah'ın emridir dendiği zamanda baskılı zihniyet olunuyor yaşınz olmuş 50 hala birlerine yalakalık olsun diye ergen ergen konular açıyorsunuz
1.Yaşım 58 önce onu düzelteyim.
2.Kimlere yalakalık yaptığımı da isim olarak zikrederseniz sevinirim.
3.Kafanıza silah dayamadım, okumazsınız yada okur geçersiniz, yok beğenmediniz, konunun altına not düştüm, eğer söyleyecek bir fikriniz varsa söylersiniz.
4.Yazdıklarımdan rahatsızlık duyduğunuz için kendinizi o saydığım kategoriler arasında görebilirsiniz ama bu size tanımadığınız bir insana sırf düşüncelerini beyan etti diye hakaret etme hakkını vermez.
5. Sizi üslüp konusunda uyarmak istemiyorum zira bir faydası olmayacağını tahmin ediyorum. Eminim yönetici dostlarımız bu konuda gereği neyse yaparlar...
Lütfen kendinizi daha fazla küçük düşürmeyin.

Mervan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mervan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
8
7. maddede görsel olarak Recep İvedik seçmeleri hoş olmamış. Yazıklar olsun. :D

Hayır yani yeri gelir Mulholland Çıkmazı, Amadeus, Bir Rüya için Ağıt izlerim. Yeri gelir çerezlik olarak Recep İvedik, Kolpaçino filmlerini izlerim. Hatta az daha abartayım Sağ Salim'i bile izlerim. Yok ama bunlar izlendiğinde entel olunmuyor değil mi? :D

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125

Ülkede Haddinden fazla olan 18 şey...
Adeta Türkiye'nin Bitki örtüsü haline geldiler...

1.Apaçi,keko, maganda, kıro, tırrek vb. sıfatlarla anılan tayfa...
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ötekileştirmekten ziyade eğitim eksikliği gibi şartların yansımasının asıl sebebi...

2. Bir önceki maddenin ünlüler versiyonu, " Asarım, keserim ci, adam cı " tayfa...

3.Sosyal medyadaki bomboş fenomenler...
Bu fenomenler mi daha boş yoksa bunları takip edenler mi?

4. Botokslu ve birbirinin kopyası yeteneksiz ünlüler...

5.Sürekli bağırarak tartışan kifayetsiz spor yorumcuları...
Çin işkencesinden beterler...

6. Etkileşim kaygısıyla virüs gibi yayılan bilgi kirliliği...
Artık neye inanacağımızı şaşırdık...

7. Sinemalarda gösterilen birbirinden kalitesiz yerli filmler...
Üstelik bunları izleyenlerin sayısı hiç te az değil, işin acı yanı bu...

8. Çirkin Mimari...

Gecekondusu ayrı çirkin, apartmanı ayrı çirkin. Gökdelenleri bile doğru düzgün yerlere koyamıyoruz...

9. Otomobil Sayısı...
Park edecek yer bulmak köşe kapmaca oyunu gibi...

10. Vergiler...

11. Baskıcı zihniyetler...
Azalarak bitmeleri dileğiyle...

12. Bitmeyen makus kaderimiz, Zamlar...

Yakında soluduğumuz havaya bile zam gelirse kimse şaşırmasın...

13. İstismarcı,pedofil, tacizci ve tecavüzcü insan sayısı...
Yorumsuz...

14. Linç Kültürü...

Fikrimizi belirtmeye korkar olduk...

15. Mantığın önüne geçen aşırı duygusallık...

Başımıza ne gelirse bunun yüzünden geliyor...

15. Çöp...

Dışarıdayken etrafınıza bir bakın.; kaldırım kenarlarında biriken, etrafta uçuşan, piknik alanlarına atılan,sahillerde kıyıya vuran o kadar çöp var ki... Coronanın insana yaptığının bin beterini insanoğlu doğaya yapmıyor mu?

16. Torpille mevkii sahibi olmak...

Özellikle mülâkat sisteminde yapılan torpiller değişmez bir Türkiye gerçeği...

17. Gençlerin zihinlerini körelten türlü türlü cemaatler...

Tahmin ettiğinizden çok fazlalar...

18. Mobbing...

Bazen ince bazen de ağır bir şekilde yapılır işyerlerindeki baskılar. Fakat her türlüsü de çalışanı verimsizleştiriyor. İşsizliğin ve yoksulluğun bu kadar fazla olduğu günümüz Türkiye'sinde, çalışanlar ne yazık ki seslerini yeterince duyuramıyorlar...

Not. Çok fazla teknik konulara boğulduğumuz bu günlerde herkesin kendinden bir şeyler bulması ve biraz olsun tebessüm etmesini sağlamak maksadıyla açılmış bir konudur. Altında bir art niyet aramayın. Ekleme yapmak isteyenlere de açıktır.

Alıntıdır...
Kaynak : Onedio.com haber, by Melissa...

Welcome to Turkey

eymevt

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
1.Yaşım 58 önce onu düzelteyim.
2.Kimlere yalakalık yaptığımı da isim olarak zikrederseniz sevinirim.
3.Kafanıza silah dayamadım, okumazsınız yada okur geçersiniz, yok beğenmediniz, konunun altına not düştüm, eğer söyleyecek bir fikriniz varsa söylersiniz.
4.Yazdıklarımdan rahatsızlık duyduğunuz için kendinizi o saydığım kategoriler arasında görebilirsiniz ama bu size tanımadığınız bir insana sırf düşüncelerini beyan etti diye hakaret etme hakkını vermez.
5. Sizi üslüp konusunda uyarmak istemiyorum zira bir faydası olmayacağını tahmin ediyorum. Eminim yönetici dostlarımız bu konuda gereği neyse yaparlar...
Lütfen kendinizi daha fazla küçük düşürmeyin.
1 sen hangi hakla benim değerlerime saygısızlık yapabilirsin 2 benim için senin yaşının hiç bir önemi yok çünkü sen hak ettiğin değire bulursun 3 sen herşeyi istediğin gibi yazabileceksin ama biz söyleyince yöneticileri göreve çağıracaksın bu ülkede celal şengör denen şahsiyetsizler varken kalkıp ölmüş metin hocamın allahın hükmünü söyledi diye dalga geçeceksin bende formun bir üyesi olarak düşüncelerimi söyleyince gocunacaksın öylemi

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Benim düşünceme göre toplumdan ne kadar uzaklaşırsam o kadar rahat ve huzurlu olurum İnsanlae artık eskisi gibi değil bi zaman sonra gerçekten yalnızlık en iyi hale geliyor Toplumda böyle insanlar olunca ben kendimi huzursuz hissediyorum dün haberde gördüm adam otururken hiçbir sebeb yok ken bir başka adam koşarak gelip onu bıçaklıyor yada haberlerdeki kadına şiddetler bitmiyor normal hale geldi artık adalet desek ertesi gün salıveriyorlar ne diyebilirim ki

7. maddede görsel olarak Recep İvedik seçmeleri hoş olmamış. Yazıklar olsun. :D

Hayır yani yeri gelir Mulholland Çıkmazı, Amadeus, Bir Rüya için Ağıt izlerim. Yeri gelir çerezlik olarak Recep İvedik, Kolpaçino filmlerini izlerim. Hatta az daha abartayım Sağ Salim'i bile izlerim. Yok ama bunlar izlendiğinde entel olunmuyor değil mi? :D
Recep ivedik favorimdir.en komedi filmlerinden birisidir bence

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
12. Maddede ampül var. Forum amacının dışına çıkıyor gitgide. İnsanların fikirleri kendinedir. Linç eden tayfadan bahsedip baskıcılar, cemaatler diye hitap edip o insalara sallaman ayrı bi' ironi olmuş. Geçen gün de enflasyon konusu açıldı. Adminler bu tarz konulara müsade ediyor NEDENSE. Yeteneksiz diyip geçtiğin insanlar kadar olamadığın için bu kuyruk acısı olmalı. Daha söylenecek çok şey var da ban yemek istemiyorum. Yeri gelince herkesin fikri kendinedir, herkes herkese saygı duysun, kimse kimseye karışamaz dersiniz ama yeri gelince de insanları ötekileştirirsiniz. Yazıklar olsun. Bu konuyu da kapatın tartışma çıkabilir.

Fikirlere saygı duyulmaz, kararlara saygı duyulur bu arada.
HAHAAHHAHA GERÇEKTEN ŞAKA OLMALISINIZ. 12. Kısımda faturalara gelen zamlardan bahsettiği için elektriği temsilen ampül resmi konmuş gayet doğal bir durum değil mi :D

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Yönetici dostlarımdan ricamdır...
Güzel ülkemizde yaşayan bir çok insanın muzdarip olduğunu düşündüğüm bazı konuları dile getirmek için bir konu açtım ve açtığıma pişman ettiler.
Ömrümün 35 yılını bu tür örümcek kafalı insanları eğitmeye adadım ama görüyorum ki nafile bir çaba dan başka şey değilmiş. Üzüntüm ülkem ve geleceğimiz adına....
Konuyu siyaset sahnesine çekmek isteyen art niyetli insanlara fırsat vermemek adına konunun kilitlenmesini talep ediyorum.
Bu güzel forum ortamının kirlenmesine sebebiyet verdiğim için başta siz yöneticilerimiz olmak üzere aklıyla düşünen çağdaş ve medeni forum üyesi dostlarımdan özür dilerim. Gereğini yapın lütfen...

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt