Yardım ufak tefek hatalar mi 8 global 10.0.3.0

gurkanse

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gürkan
Cihazım
mi 5
Konular
94
-instagramda hikayeler gözükmez,bazen internet çok iyi halde olsa bile sanki çok kötüymüş gibi videolar çok zor yükleniyor

-let go kullanırken ürünleri yakınlaştıramıyorum(zoom)

-whatsapptan resim geldiğinde özellikle SS(ekran görüntüsü) geldiğinde ekrandan taşıyor.ekran boyutuna ufaltınca tekrar eski haline dönüyor.

-vodafone kullanıyorum.istanbulun göbeğindeyim.çoğu yerde çekmiyor.

-alakasız uygulamalarda nadiren durduruldu hatası alabiliyorum.

-dün telefon uygulamasını açtığımda ne gelen giden aramaları görebildim ne de rehberi.bomboş gözüküyordu.telefonu kapatıp açtım düzeldi.

Ne yapayım arkadaşlar hangi romu kullanayım? varmı önerileriniz? olmadı cihazı satmak istiyorum artık ya

mi 8 beyaz sıfır ayarında tertemiz 6gb/128gb beyaz renk full kutulu ve orjinal pasaport kayıtlı(bir tanıdığımın üzerine kendim e devlet üzerinden kaydettirdim 2 hattı da. pazarlıksız 2950 ye veriyorum ya alsın biri beni kurtarsın bu cihazdanda miui'dan da midem bulandı artık. miui 10 çıktı, 10 senedir bir işletim sistemi adam olamazmı ?

falid

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Falid
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
4
Dün bölgeyi abd yaptım. O şekilde çalıştı bi sefer sonra daha çalışmadı 5ghz. Ama sonra şunu fark ettim, paylaşımı açtıktan sonra 1-2 dk bekleyip ssid'yi manuel girince bağlanıyor
son kez bu romu deneyecegim.ilan konusunda cok sinirledigim ve beni ne kadar biktirdigini gostermek icin yazdim.eger dediginiz romda duzelmez ise alisveris bolumune ilan acarim5ghz denedim ve sonuc: internet paylasimi calismiyor. 2.4ghz yapinca calisiyor.bikmak icin bir sebep daha.satip daha sorunsuz ne alicam diye dusunmeye basladim.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

lostmode

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
Mi 5s
Konular
7
Telefonu alalı 5, 6 gün oldu global rom yüklüydü. Bundan önce mi5s kullanıyordum köy denebilecek bir ilçede oturuyorum ve şuana kadar iki telefonda da hiçbir sorun yaşamadım gerek çekmeme sorunu olsun gerek uygulamalar olsun sizde bir sıkıntı olabilir mi ?

Oyla:

snbsbrk53

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BS
Cihazım
Yok
Konular
20
global kararlı kullanıyorum 2 aydır instagramda bazı resimlerin ekrana sığmaması dışında hiç sorun yaşamadım pil performans herşeyden memnunum.

Oyla:

gurkanse

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gürkan
Cihazım
mi 5
Konular
94
China based roma Türkçe dil atılmaz mı hocam root tarzı veya uygulama ile falan global sürümler gerçekten dandik
cogu custom rom china based.aciklamalarinda yazar ve multilanguage'dir.yani turkce dil destegi vardir.
Bende büyük bir hevesle iPhone 7 den geçtim ama gittikçe hevesim kaçıyor. Bende Çin romu var. Bende Vodafone kullanıyorum çok kötü İstanbulun göbeğinde sorun yaşıyorum. Ama benim en çok canımı sıkan şey GPS sorunu. Google haritalarda konum bulmuyor yandex te sorun yok. Eu romla bu düzelecek e NL kilidi açılır açılmaz direk EU rom atayım cihaza
gps sorunu icin yukarida sabit baslik var.size yardimci olacaktir.
Dün bölgeyi abd yaptım. O şekilde çalıştı bi sefer sonra daha çalışmadı 5ghz. Ama sonra şunu fark ettim, paylaşımı açtıktan sonra 1-2 dk bekleyip ssid'yi manuel girince bağlanıyor

5ghz calissa nolur calismasa nolur? 2.4ghz ile arasindaki fark nedir?
Ekranın sığması için sanal tuşları açın.
sanal tuslarim zaten acik.bugun musait oldugumda china based bir roma gecicem arastirip

Oyla:

falid

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Falid
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
4
Bir şey olur ya da olmaz değil mesele. O özelliği oraya koyuyorsa onun parasını da alıyor, haliyle biz de çalışmasını bekleriz en doğal hakkımız. Testlerimde down/up hızlarında pek bi fark olmasa da, konsolda oyun oynarken 5ghz'de daha rahat oynadığımı söyleyebilirim.
cogu custom rom china based.aciklamalarinda yazar ve multilanguage'dir.yani turkce dil destegi vardir.gps sorunu icin yukarida sabit baslik var.size yardimci olacaktir.5ghz calissa nolur calismasa nolur? 2.4ghz ile arasindaki fark nedir?sanal tuslarim zaten acik.bugun musait oldugumda china based bir roma gecicem arastirip

Oyla:

ismuta

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Aynı sorunlarla ben de karşılaştım. Onlara ek Instagram'da mesajlar kısmında sessiz modda fotoğraf çekme sesi geliyor. Maalesef can sıkıcı durumlar. Aralık ayı içinde güncelleme bekliyorum umarım gelir ve kurtuluruz bu sıkıntıdan.

OK Google'ı filan söylemiyorum bile. :):)

Oyla:

gurkanse

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gürkan
Cihazım
mi 5
Konular
94
Aynı sorunlarla ben de karşılaştım. Onlara ek Instagram'da mesajlar kısmında sessiz modda fotoğraf çekme sesi geliyor. Maalesef can sıkıcı durumlar. Aralık ayı içinde güncelleme bekliyorum umarım gelir ve kurtuluruz bu sıkıntıdan.

OK Google'ı filan söylemiyorum bile. :):)

OK google hiç denemedim.çalışıyormu ? çalışsa bile türkçe desteği yok zannedersem.ingilizce kullanmalıyız şimdilik ama denemedim ya.iş görüyormu bir siri gibi ?

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
OK google hiç denemedim.çalışıyormu ? çalışsa bile türkçe desteği yok zannedersem.ingilizce kullanmalıyız şimdilik ama denemedim ya.iş görüyormu bir siri gibi ?
Birincil dilinizi ingilizce ikincil dilinizi Türkçe ayarlarsanız OK Google özelliğini Türkçe olarak kullanabilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt